Отговори
# 150
  • Русе
Аз почти не го усещам, вечер ако се обади лекичко...в 19та седмица съм, доктора каза към 20та ще се засили...чакам си:)

Чакай..чакай....ще започне и после до края няма спиране 🤪🤪🤪

# 151
Аз с тази предна плацента едва я усещах бебата до преди няколко дни. Влязох в 21 седмица и като почна Simple Smile не постоянно де, но като легна и се обажда осезаемо, мъжът ми също успя да я усети веднъж и два пъти се видя коремчето да ми мърда Simple Smile вече съм с една идея по-спокойна, макар че е само като легна вечер или на обед

# 152
И аз от няколко дни си усещам бебока и знам, че със сигурност е той/тя ❤ Потупва ме, когато легна да си почивам или понякога ако се храня с нещо. Вижда се как се мърда коремчето. Онзи ден беше доста активно. Уникално е чувството. 😊 Утре влизам в 20-та седмица.

# 153
Аз го усещам като потупвания и днес след упорито взиране в корема, докато слушах една лекция видях и как точно помръдна коремчето на мястото, където усетих потупването. Иначе забелязвам от време на време корема ми да пулсира, това дали е нормално 🤔
А след вечеря, като се излегна на дивана и ако съм по гръб в по хоризонтално положение от време на време усещам едно като изтръпване на част от корема, ако си сложа ръката там, сякаш тази част я усещам по твърда и сякаш леко издута, незнам как точно да го опиша.. Чудя се това дали е движение на бебето, едва ли са контракции понеже като не съм по гръб а странично, не съм забелязала да се случва...

# 154
Пулсира ти корема с твоя пулс Simple Smile нормално е , притока на кръв е голям и матката също и за това се вижда повече от по принцип

# 155
Днес забелязах, че от едната страна корема ми е по-твърд. От страната, от която е бебето. Случвало ли ви се е?

# 156
Момичета, вчера баба ми почина и цяла нощ не съм спала, имах чувстваото,че се задушавам.. звънях на лекарката..никой не вдига, та да питам мога ли да взема мента,глог и валериан...болката е голяма и със сигурност няма да ми мине за няколко дни, не мога да изтърпя и това..

# 157
Любослава съболезнования! Нямам идея дали е ок да се пият по време на бременност, ако АГ не вдига пробвай да звъннеш на личната да питаш...

# 158
Правя опити от сутринта и нито личната,нито АГ-то вдига.. може би,защото е Събота нямам представа.. но тази тежест си седи и днес, знам,че е от мъка и стрес.. за това се чудя дали да не вземе нещо успокоително..

# 159
Чесно да ти кажа аз като съм пила подобни преди бременността не са ми действали особено и сега не бих рискувала... Излез на въздух гледай да се разсееш, или легни и пробвай да поспиш, мисли за себе си и бебчето преди всичко. Знам че е тежко, но такива неща се случват. Просто се опитай да мислиш за друго

# 160
Любослава,съвет от мен пий магнезий нз в кий месец си дядо ми почина на 16ти толкова стрес и почнаха контракции бях в болница вдигнах кръвно ма се чатнах че имам закакво да мисля ... 7 месец съм и от тия контрякции леко ми се скъсии шийката знам че е трудно но в името на бебчето се успокой.Моите съболезнования

# 161
Съболезнования , виж доктор Бах капки за успокоение тях със сигурност знам че може ла се пият .

# 162
Любослава,Съболезнования!
Момичета,аз също усещам вече бебчето💙
Попитах доктора,и за шийката на матката не съм била в рискова група,затова не бил казал колко е,всичко било идеално.
В книгата която чета пише,че “когато се движим бебчето се люлее и спи,а когато отпочиваме лежим,и стоим то се събужда и става активно”.
Мисля,че има логика и затова го усещаме повече когато си почиваме.☺

# 163
Любослава, много съжалявам за баба ти.

# 164
Благодаря ви момичета, гледам да се държа заради бебко.. и вече нямам търпение да дойде сряда да си го видя

Общи условия

Активация на акаунт