Отговори
# 165
пийна ли нещо да се успокоиш? Виж знам колко е тегаво но се постарай да мислиш че човека отишъл си на небето нямаше да е щастлив да те вижда бременна да страдаш . Трудно е , гадно е , но само вътрешното ти упорство ще те накара да преминеш по лесно през това

# 166
пийна ли нещо да се успокоиш? Виж знам колко е тегаво но се постарай да мислиш че човека отишъл си на небето нямаше да е щастлив да те вижда бременна да страдаш . Трудно е , гадно е , но само вътрешното ти упорство ще те накара да преминеш по лесно през това

Пих половин Валидол и се поуспокоих, но пак не можах да спя добре и бебе не спря да мърда, показваше ми.. че то е най-важно в момента

# 167
Здравейте момичета.
Минавам само да ви кажа, че вчера си взех 3 сутиена за кърмачки по 7.99лв от H&M.
Доста красиви изчистени с лека дантелка. Има различни дизайни на презрамките на гърба.

# 168
Здравейте, от 2 дни съм със зверски болки в ръката. Вилицата едва си държа. Такова чудо не ми се беше случвало. Някой с подобен проблем и съвет как да ги облекча? Дали има нещо общо с бременността? Направо до рев стигнах.

# 169
От какво те боли точно ? Сигурна ли си че нее свързано с сърце ? приемаш ли кръворазреждащи ? Би било хубаво да те прегледа лекар

# 170
  • Варна
Здравейте момичета.
Минавам само да ви кажа, че вчера си взех 3 сутиена за кърмачки по 7.99лв от H&M.
Доста красиви изчистени с лека дантелка. Има различни дизайни на презрамките на гърба.

Чудесно, много са им хубави, аз преди ползвах само тях, даже изрових някакви два останали в гардероба. Но според е рано да се купува, имам предвид ако ще се носи конкретно за кърмене, защото след раждането гърдите още се увеличават. Иначе ако носите сега за удобство е супер цената! Аз много се ядосвам на HM, защото в сайта им има толкова много дрехи за бременни, а в магазина им има две шандчета, само дънки, тениски и бельо. Преди имаха повече неща, поне във Варна. Банските им изглеждат готини, но аз си взех от Лидл миналата седмица срещу 18лв, даже го пробвах уикенда на плажа Grinning

# 171
Аз сутиени ще търся в Немски център магазините. Там даже бях засичала на Триумф за ококо 20-30лв. Причината е, че в HM и повечето магазини са до чашка D. Ако някой друг търси големи чашки - поръчвала съм от George UK или Немски център/магазини Мания - продават нови на Триумф с големи размери.

# 172
  • Варна
Там може ли да се пробва? Аз много държа на това. Затова и като родих отидох в ХМ да видя на място какво ще ми е удобно.

# 173
Цитат на: Bochinka link=topic=1346224.msg43070205#msg43070205 dat2e=1624865013
От какво те боли точно ? Сигурна ли си че нее свързано с сърце ? приемаш ли кръворазреждащи ? Би било хубаво да те прегледа лекар
Предполагам, че не е сърце, защото е дясната ръка. От сърце по скоро лявата мисля, че боли. Иначе, да, бия фраксипарин и пия аспирин протект. Усещам, че е ставата нещо, от самата китка тръгва болката и там е концентрирана най много.

# 174
дали си ги биеш в ръката случайно фраксито напоследък , Ако мислиш че е става пробвай с локално мазило за стави .

# 175
Да няма нещо засегнат нерв? Аз имах проблем преди години с прещипан нерв на врата, а не можех да държа чаша вода с едната ръка.

# 176
дали си ги биеш в ръката случайно фраксито напоследък , Ако мислиш че е става пробвай с локално мазило за стави .

За сега ги бия в корема и още не съм минала към ръцете. Мазах с Волтарен леко, но не е много позволен по време на бременност, само в краен случай, а снощи си беше направо извънреден случай, не се стоеше от болка. Сега ще звънна на джипито да питам дали мога да продължа с Волтарен или той да препоръча нещо. Иначе Волтарена облекчава леко. Напараво хиляди екстри през тая бременност Simple Smile

Да няма нещо засегнат нерв? Аз имах проблем преди години с прещипан нерв на врата, а не можех да държа чаша вода с едната ръка.

Може и нещо нерв да е, знам ли, от някой климатик или от прозореца в колата, защото ме заболя след едно пътуване с кола за няма и половин час път от Пловдив до едно село.

# 177
Виж ако не минава по добре мини да те види невролог за нерв или става да даде по адекватно решение , алкасан дали е позволен погледни , има и едни като спрейчета които охлаждат също виж как са при бременност

# 178
Виж ако не минава по добре мини да те види невролог за нерв или става да даде по адекватно решение , алкасан дали е позволен погледни , има и едни като спрейчета които охлаждат също виж как са при бременност

Благодаря! Ще питам личния и ако трябва да ми дава направление за невролог или ортопед, ако прецени, че съм за специалист.

# 179
Tanya, бременността често води до такива "екстри", схващат се разни неври, обаждат се стари травми, болежки и слаби места. Трябва да те видят, за да ти кажат как да облекчаваш болките и да изключат някакъв по-сериозен проблем, но като цяло е един вид очакван ефект, тепърва какви ли не щуротии ни чакат. Последните месеци наистина изваждат наяве всички най-странни здравословни проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт