Отговори
# 135
На мен не ми беше лошо и не съм повръщала. Не ме е отблъсквала храна. Не пия лекарствата за ИР, по заръка на ендото. Също спрях цигарите. Към 5.5 кг съм отгоре. Почнах от много добри килограми обаче, така че дотук не се притеснявам много.

# 136
аз съм. като Любослава имам непоносимост . Освен че по дифолт имам лактозна нетолерантност тоест не ям нищо млечнт сега гледам че от месища ме хващат газове та са ограничени тия храни, като цяло не ми се яде много , лесно се наяждам , бобовите не ми понасят изобщо . Та менюто ми е странно но вече поне ям някакво месо и риба и яйца че вначалото и това не ядах изобщо Simple Smile но като цяло ако ям въглехидрат е без месо , ако ям месо е с зеленчуци , и то си стана като диета ебати ама не че го прая умишлето просто така ми се яде

# 137
Аз не се меря от години, нямам идея нито колко съм започнала, нито колко съм качила, но видимо само на корем съм се променила. С предишните бременности много се следях, плашех се като не качвам (а аз и двата пъти не качих повече от 7-8кг), беше ми много напрегнато, а се оказа напълно ненужно. Качването е съвсем индивидуално, не влияе на бебето и не означава нищо. Разбира се прекомерното качване тежи на организма, но пък за кърменето също е хубаво да остане някакъв малък запас. Аз и двата пъти след раждането се оказвах по-лека от преди бременността и такъв глад ме гонеше с кърменето, че не се търпеше Simple Smile Не ги мислете тия килограми, поне те със сигурност не са никакъв проблем. Аз този път нямам никакъв апетит, мога по цял ден да не ям, не ми се гади изобщо, просто не огладнявам, много е странно. Преди бременността хапвах доста повече...

# 138
Сега като ви чета се успокоих... И аз ям на сила общо взето, но гледам да ям от всичко и задължително всеки ден месо. Риба все още не мога да проям, а първите 3 месеца ми се гадеше от доста неща.
Стартирах 47 кг, сега последно се теглих 49.6, което мисля е ок. Корема не ми е голям тъй че реално незнам къде съм ги качила ама все тая... Нека има 😀
Днес вече ги нямам тези менструални болки, незнам магнезият ли помогна или е нещо друго, но пък имам от време на време една лека тъпа болка вдясно..предполагам от разтягането, ама нямам търпение вече да дойде вторник, че тогава съм на втора фетална.

# 139
И аз нямам търпение, моята е в срядаа 😋😋😋

# 140
Аз съм качила 4 кг. от началото и то 3 кг. още в първи триместър, незнайно от какво. Пиех дуфастон и може би е повлияло. Храната ми е по-малко от преди даже, понеже преди тренирах и порциите ми бяха по-големи. Мъжът ми се чуди, че не си дояждам. Като цяло се движа добре. Мисля, че до към 13 кг. макс. е в граници на нормалното да се качи, разбира се, зависи от колко кг. се тръгва. Щом са качени, хранейки се здравословно, бързо ще се свалят след раждането.

# 141
Аз за последно се мерих преди 2 седмици и бях качила около 3 кг., но пък аз не ставам почти, доста лежа. Сега сякаш съм качила още, но нямам кантар. За съжаление хапвам и джънк, от който пък напоследък ме опъва жлъчката, имам камъни от преди бременността. Май ще минавам на таратор, в тая жега най-добре ми действа.

# 142
Аз с предните бременности каквото кача до към 6 мес това е, после качвах по 200-300 грама на месец. Така че сега очаквам да съм качила поне 2 кг за месеца (както и с предните), а към 6-7 мес като започне да ми подпира горе на стомаха нищо не мога да хапна, дефакто слабея, защото бебето наддава, а аз седя едни килограми. С втората даже ми се скара акушерката, че едва ли не гладувам. А то вместимост няма стомахаааа Simple Smile сега имам учудващ апетит и най-лошото- ужасно много ми се яде сладко, аз по принцип съм фен, ама сега направо абстиненция за сладко. Не знам как ще се справя, притеснява ме да не вдигна кръвна захар

# 143
Аз с предните бременности каквото кача до към 6 мес това е, после качвах по 200-300 грама на месец. Така че сега очаквам да съм качила поне 2 кг за месеца (както и с предните), а към 6-7 мес като започне да ми подпира горе на стомаха нищо не мога да хапна, дефакто слабея, защото бебето наддава, а аз седя едни килограми. С втората даже ми се скара акушерката, че едва ли не гладувам. А то вместимост няма стомахаааа Simple Smile сега имам учудващ апетит и най-лошото- ужасно много ми се яде сладко, аз по принцип съм фен, ама сега направо абстиненция за сладко. Не знам как ще се справя, притеснява ме да не вдигна кръвна захар

И аз си мисля, че килограмите се качват в началото. Особенно сега в тежи жеги на мен нищо не ми се яде освен пъпеши, дини, кайсии и салата. Едвам успявам сутрин да хапна една пълнозърнеста (за да не ми се гади и да отида до тоалетна) и на обед евентуално супичка или скара със салата.

# 144
Такаааа!! Blue Heart Blue Heart Blue Heart Вече е сигурно, ще си имаме момченце Blue Heart
бях на втора фетална. Всичко си има, всичко е наред, много съм развълнувана, заради пола Smile

# 145
Duca_Di, честито синичко Blue Heart Отборът на мъжките майки се увеличава Simple Smile
Момичета, вие усещате ли регулярно бебоците?
Аз съм в 18+1 г.с. и моят младеж явно е доста спокоен, защото на ден го усещам само по 2 - 3 пъти как мърда, не ме е ритал осезаемо до сега.

# 146
точно шях да пиша само как усещам балбукашата ми риба , но просто сега 10000% знам че е тя , но ритници Йок !

# 147
мен от два дни ме боли кръста направо тегаво да работя . Че на всичкото отгоре реших че ще си почивам като разчиствам 🙄Ама болката нее силна и тъпа сигурно матката се разтяга . Другото странно е че не съм качила ни 1 кило , тоест ако броим че свалих 4 и само 1 си върнах ама и то тоя 1 сигурно е бебето и всякакви там е такива . Плаценти кръв и тем подобни . Не знам това сега хубаво или притеснително е
И аз не съм качила никакви килограми от както съм бременна, и много се чудя дали е окей или не, но да приемем, че така е по-добре за нас.
Не знам дали има значение телосложението, аз съм си пълничка, 84 кг съм още от преди бременността до сега в 19+6 г.с.

# 148
  • Русе
    Аз съм в 20-та седмица вече и определено взе да се побутва доста повече от миналата. Забелязах,че докато работя през деня ( все още съм по 10ч.на работа),никой не се обажда,обаче прибера ли се у дома,легна ли.....напомня за своето съществуване осезаемо. Тези моменти са запомнящи за цял живот!

# 149
    Аз почти не го усещам, вечер ако се обади лекичко...в 19та седмица съм, доктора каза към 20та ще се засили...чакам си:)

Общи условия

Активация на акаунт