ОСМИ клас 2020/2021 - Хайде, осмокласно ято - иде топло, щуро лято! :)

• 31 867
  • 769
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Зазу, благодаря за темата!

Светле, страхотен младеж! Браво! Попътен вятър му пожелавам!

AIR, весело да си изкарате!

# 61
  • София
Благодаря за новата тема!

# 62
На големия дипломата утре ще я дават. Покани ме с половин уста... Май ще отида да видя, че се е дипломирал наистина. Да приключа официално с това училище! Моята девойка не проявява никакъв интерес към НВО-то. Мислех да я пробвам с това по БЕЛ, и десетокласното, но се отказах. В един мой любим сериал имаше една реплика "Какви деца имат хората!", та и у нас е така положението. Но да сме живи и здрави!

# 63
Svetlaem, честито на твоето прекрасно момче! Успех и реализация на мечтите му! Flowers Four Leaf Clover
                         Моята абитуриентка вчера си взе дипломата за да може да си пусне кандидатурите.Официално ще им ги връчват на 22-ри,но......тя е на море с гаджето от 21-ви  и в началото поръча да я вземем ние.След съответния протест от наша страна /всички бяхме единни/ тя е отишла и е свършила работата си.Вече е официално кандидат студент в СУ и НБУ. Да видим къде ще избере след класирането.

# 64
Браво на младежа! И на майка му! Много успехи му желая!
При нас миналата година този момент беше силно помрачен от директора-мечта Богданова, мрънкала съм много пъти, но пак беше много емоционален Simple Smile

# 65
Светле, прекрасен е Оги! Честито на младежа! Нека късметът и успехът бъдат винаги с него! 🍀🧙‍♂️

Аз тази сутрин съм сърдита на ММ. Сънувах, че сме на екскурзия в САЩ( никога не съм имала подобни планове и мечти) и тъкмо увещавах в съня си мм да посетим един резерват, когато дрънкане на монети прекъсна пътуването ми. Мм решил да прибере монетите на Моника и да й остави банкноти, точно , когато не трябва😀

# 66
  • Варна
Успешен път на младежите на Светлето, Бети, Дидиа! Най-вълнуващи, емоционални моменти са тези. Миналата година, когато едва успяхме да изпратим и нашите абитуриенти след всички безумия, имахме наистина незабравимо и трогателно дипломиране.

А наборката този дъждовен уикенд ще се готви за последната, трета част от "класното" по немски. Правят го по формата на DaF - четене и слушане, писане, говорене. Ще влизат по един, няколко деца на ден ще успеят да изпитат, така че теглиха жребий и щерката е в понеделник.

# 67
  • гр.София
Бисе,какъв нетактичен човек Satisfied
Светле,поздравления за момчето ти!
Попътен вятър на абитуриентите от темата!
А,Бети,чудесни са ти децата. Майките все ще намерим за какво да сме недоволни.
Дидиа,  твоята девойка участва в конкурса на Дир ,красавица е.

Нашите имат две класни по АЕ, при всеки преподавател по едно. Отделно я чака изходно  и нещо в НВО формат .
На едното класно -5 с мъка.
На 30 юни ще ходят на екскурзия в Пловдив.

# 68
  • у дома
Благодаря на всички за хубавите пожелания! Наистина беше много емоционално преживяване!
Махам снимката,защото за пръв път от много време ми в разрешил да публикувам във фейсбук,но чак за форума не съм питала...

# 69
Днес съм от ранобудните и работните. 🤩
Плътно съм си намотала кълбото прежда в главата и задачите по конец и междувременно се наслаждавам на хитове от 80-те по МTV. Та даже се и подмладих! 😂

Звънче, как е минало при Мрън вчера?

Успех на завършилите младежи! Страхотни деца сте отгледали! 🍀

# 70
  • София
Попътен вятър за голямото момче на Светлето!
Като гледам времето навън направо си отдъхнах, че наборът се отказа от Пампорово. Днес трябва да приключи с ученето на думи и да започне да преговаря за понеделнишкия гранде изпит по японски, който е репетиция за изпита за първо ниво на 4 юли.

# 71
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ние сме в Пловдив днес. Събудиха ме чайките 😂, реших, че съм в Бургас. Сега закусваме яйца Бенедикт в едно препоръчано заведение в Капана, а после се отправяме да разгледаме новооткритата раннохристиянска базилика. Била съм в подобна в Йордания, с мозайки на птици и диви животни. Вчера посветихме време на няколко картинни галерии.

# 72
  • о`майна лунна нощ е
Добре дошли, gadamer! Колко ще останете?

# 73
  • Някъде в Европа...

Като гледам времето навън направо си отдъхнах, че наборът се отказа от Пампорово.
Грийн, и моят въобще не съжалява, точно заради времето, че се нямахме транспорт и не можеше да участва...
Добро утро!

# 74
Изпуснах снимката на Оги, но съм сигурна че е прекрасен-късмет и на добър час!
И ние вчера бяхме на дипломирането на големия- много силни емоции и преживяване.Да имат късмет и да са доволни от избора си!
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 14:33 от denyil

Общи условия

Активация на акаунт