ОСМИ клас 2020/2021 - Хайде, осмокласно ято - иде топло, щуро лято! :)

• 31 879
  • 769
  •   1
Отговори
# 75
Успех по пътя на порасналите деца! Дано си изберат интересни за тях дисциплини, в които да се развиват с желание!

Ех, Дени, като видях балоните се сетих как аз се разтекох от сълзи миналата година при пускането на "нашите" балони. Беше разкошно изпращане! На смг мога да им призная, че освен идеално административно са и много добри по емоционалната част.

# 76
Дени, прекрасен младеж! Късмет и успех му желая!

Мария, аз все се каня да пиша и все забравям. Ния , както отллично се справя с математиката и програмирането, спокойно маже да направи една платформа от сорта на " уча се" и  да преподава там срещу абонамент. Веднага бих се възползвала от такава услуга❤

# 77
  • у дома...
О, и аз бих се възползвала от услугите на Ния. Мисля, че тя би била перфектния учител за Ани.

# 78
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добре дошли, gadamer! Колко ще останете?

Вчера дойдохме, утре си тръгваме.

# 79
Дени,видях младежа.Все хубави и умни деца в тази тема! Желая успех и красиво бъдеще. Flowers Four Leaf Clover

Днес трябва да приключи с ученето на думи и да започне да преговаря за понеделнишкия гранде изпит по японски, който е репетиция за изпита за първо ниво на 4 юли.
                  Моята хубавица пък отписа този изпит на 4 юли,защото ще се вихри на театрален фестивал.До колкото разбрах в Поморие.Нямало как да не отиде ,но пък изпита можела да го вземе декември. Yum Разбрах само заглавието на постановката "ЧЕР ХАЙВЕР И ЛЕЩА" -  Луиджи Скарничи и Ренцо Тарабузи.Което абсолютно нищо не ми говори.Явно съм изпуснала нишката на театралните постановки.Да минава и последният седмокласник за да мога и аз да наваксам с пропуските. Yum

# 80
  • София
Дидиа, те изпитите за ниво са обикновено декември. Този сега е по изключение юли, защото миналия декември не е имало заради ковид.

# 81
  • София
Здравейте, като майка на седмокласничка сме загледали STEM паралелките - Математика или Предприемачество в различни училища. Има ли деца, които учат в такива паралелки от миналата година и с какво Stem  паралелка е по различна от другите?

# 82
О, не, Ния с програмирането е на нула. Ако включим отрицателните числа ще е и на минус много. Една от причините да се откаже категорично от смг е именно програмирането. С нтмл се справя, но то това не е програмиране, нищо че пак има нещо като код. Пък и тя си умира за личния контакт. То не е ясно и колко се справя с обясненията. Дава всичко от себе си, хвърля се с огромно желание и отдаденост, но за резулат не мога да кажа. Детето с 3те дни на двата раздела коренуване и квадратни уравнения изкара 4 на контролното. Ния се съдра да реве и това докато чакам човек да дойде да ми даде ток за колата, че малко бях забравила фаровете. Та ми дойде нанагорно драмата. За 7-класничката ще е успех всичко над 30т, но Ния приема за неин провал ако е под 50. Как си ги представя - не зная.

На Ния телефонът си плаче за смяна. Нещо микрофонът е много заглъхнал и трудно я чуват. Та ако някой е доволен от бюджетен телефон за около 400-450 лв ще се радвам на препоръка.

# 83
Мария, разгледай телефоните Нокия. Доста са издръжливи и на прилични цени. Синът ми е със старата ми Нокия и му върши чудесна работа.

# 84
О, не, Ния с програмирането е на нула. Ако включим отрицателните числа ще е и на минус много. Една от причините да се откаже категорично от смг е именно програмирането. С нтмл се справя, но то това не е програмиране, нищо че пак има нещо като код. Пък и тя си умира за личния контакт. То не е ясно и колко се справя с обясненията. Дава всичко от себе си, хвърля се с огромно желание и отдаденост, но за резулат не мога да кажа. Детето с 3те дни на двата раздела коренуване и квадратни уравнения изкара 4 на контролното. Ния се съдра да реве и това докато чакам човек да дойде да ми даде ток за колата, че малко бях забравила фаровете. Та ми дойде нанагорно драмата. За 7-класничката ще е успех всичко над 30т, но Ния приема за неин провал ако е под 50. Как си ги представя - не зная.

На Ния телефонът си плаче за смяна. Нещо микрофонът е много заглъхнал и трудно я чуват. Та ако някой е доволен от бюджетен телефон за около 400-450 лв ще се радвам на препоръка.
Аз съм с Xiaomi , гледах паметта, моя е със 128 гигабайта, няколко камери. Взех го на черния петък за 330. Но не са много повече и сега.

# 85
Дидиа, те изпитите за ниво са обикновено декември. Този сега е по изключение юли, защото миналия декември не е имало заради ковид.
               Грин, тя ,нашата,няма как да отиде на изпит,ако има веселба.Вчера беше сама и аз се качих да и занеса нещо,което и купих по поръчка на майка и,че тя вече е отново заточена в Царево.Дори не го погледна,а бързо ме изгони,защото ..."била сама и тогава обичала да пее и свири" ..... а аз съм попречила. Yum
              Преди години сме седнали и се шегуваме,че може да развием семеен бизнес с децата ни - хотел.Голямата ми щерка поема администрация и организация,малкият на сестра ми - финансите,големият - ресторанта и кухнята,а малката ми щерка - веселбата.Не сме били далеч от истината въпреки,че беше на шега.Големият син на сестра ми е отличен готвач в момента.Има ресторант край Пазарджик и преподава уроци по готварство.Малката ми щерка е в шоу бизнеса,а другите двама - не съвсем точно,но се доближават. Yum За сега сме осигурили с девойките веселбата и отчасти .... шоу бизнеса.

# 86
  • о`майна лунна нощ е
Gadamer, предполагам програмата ви е доста стегната. Наистина има много места, на които може да отидете тези дни. Главната с панаира на книгите, градската градина, Стария град, гребната ...

# 87
  • Някъде в Европа...
Мария, +1 за Xiaomi. Аз съм с висок клас такъв (вече на 2 г., но когато го взех моделът бе на 1 м от пускането му на пазара), но всички баби и дядовци съм ги "обзавела" с тази марка. Добри характеристики, издържливи, на ниски цени. Последно взехме такъв на едната баба:
https://mobilebulgaria.com/telefoni/xiaomi/redmi-9
Синковецът е с Honor, този пък телефон какво ли не е видял..доволен е много също ...

# 88
  • Между гори и планини
Моя четвърти ден почива здраво. Няма домашни, нови уроци, свършиха класни и контролни. Другата седмица ги оформят и толкова. Дала съм му пълна почивка, да спи до колкото иска, да яде, играе, гледа филми.

# 89
И аз съм за Xiaomi, прави страхотни снимки:heart:
Момичета,прекрасни са ви момчетата! Да продължават да ви радват. Да вървят уверено в посоката, в която искат. И да им се случват ярки, смислени неща в живота.

Общи условия

Активация на акаунт