ОСМИ клас 2020/2021 - Хайде, осмокласно ято - иде топло, щуро лято! :)

• 32 312
  • 769
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Xiomi ползваме от години и препоръчвам с две ръце.
И ние сме на финалната права с напъните.Един тест по БЕЛ предстои и някакъв общ проект по ИТ и чакам финалното оформяне според...кой както е измъдрил оценките.
Да се свършва с тази година, да се оправя и времето че отпуската наближава.....

# 91
  • Sofia
И аз препоръчвам горещо Xiomi - последните ми три телефона са такива, в момента съм с Mi 10, мъжът ми имаше два, преди сегашния, обзавели сме баби и дядовци с такива. Плесио дават добри цени на марката, има и избор. Правят добри снимки повечето от тях, ама зависи и от предапаратното устройство😆 По-високия клас са със супер камера.
Грийн, Ейр, вашите младежи добре са се отказали, ама моят мъж не се отказва - ще бори с тичане Витоша 💯. Стискайте палци да спре да вали🙏

# 92
Vesana, дано не вали! Ние сме мокри целите и до ушите в кал, защото три пъти ни вали на един язовир. Но не се отказваме:grinning:

# 93
  • София
Много попътен вятър на порасналите ви деца. Да сбъднат мечтите си!
Митко днес беше на устния Делф. Беше доста притеснен и понеже го чаках пред училище,  че имахме работа после, излезна с мокра коса все едно него дъжд го е валял. Умерено доволен е, не му е било много лесно. Но дори и да не вземе Делфа това си е опит, който винаги е добре дошъл.

# 94
  • София
Момичета! 😃
Някой би ли могъл да ми каже какво евентуално е това, към 30-40 см, тъничко и фино;
Скрит текст:

# 95
  • София
Не знам какво е, но моля те, кажи къде е, за да не стъпвам там! 😬

Но, да го вземат дяволите, много е красиво!

# 96
Red, усойница или пепелянка, няма какво друго да е. Колкото и да чета за тях обаче, не мога да запомня как да ги различавам.
Ние с набора се плацикаме по Гръцко. Голяма жега тука, а дойдохме от дъждовете и не мога да свикна още. Всъщност тъкмо ще се адаптирам и ще се приберем.
И от мен един глас за Xiaomi. Въпреки първият ми такъв умря безславно преди месец, изобщо не се поколебах какъв да е новият. И децата съм обзавела с такива. Само мъжът ми се мъчи с един айфон, който изобщо не харесва.

# 97
  • София
Изпълзя ми на хавлията, та я местих, за да снимам. ММ скочи да си ходим колкото може по-бързо. Стон, да не се окаже, че е бил прав. Дъщеря ми напираше да я хване, не знам защо останалата част от групата решихме, че ще да е нещо безобидно като някакъв вид водна змия примерно.

# 98
Ред, пусни снимката в " Покажи се"- има запознати с тези същества и ще кажат каква е( около нас е пълно по планината с всякакви "модели",  най-често смокове, мин.год.си бяхме събрали цял албум с различни, но така и не ги научих).

# 99
  • София
Честито на завършващите младежи! Попътен вятъри късмет в живота, каквото и поприще да изберат.
Ред, според снимките в гугъл - или сива водна змия или черна усойница (ако и червенеят очите) Stuck Out Tongue .
За телефоните - аз съм почитател на Huawei, но серия 30 имат гугъл сървисис, а серията 40 вече нямат.
Наскоро си купих един Huawei P30 light new edition за около 400 лв. с 256 GB памет и примерно 6 рам, но нещо е изчерпан май, защото не можах да намеря за мъжа ми - или поне на по-малко места се намира. Иначе си е супер като съотношение цена/качество - има си всичко.

# 100
  • Между гори и планини
Аз от години бях със Самсунг. Преди 2 години като подписвахме нов договор, мъжът ми взе Самсунг, аз Моторола със същите параметри. Доволна съм много, още повече, че има турбо зареждане и за 15 минути се зарежда от 0 до 100% и батерията издържа много и място бол .
Набора е със стара почти неизползвана Моторола с капаче. Купила съм я като беше на годинка като подарък за мъжа ми, но той никога не я използва. Открихме клипчета на Стивън като малък, голям смях. Той си я харесва и не иска смартфон.

# 101
Момичета! 😃
Някой би ли могъл да ми каже какво евентуално е това, към 30-40 см, тъничко и фино;
Скрит текст:
                Не съм специалист и мога само да предположа,но това според мен е водна змия.Никога няма да забравя един кошмарен лагер на Китен.На плажа сутрин един колега учител събираше подобни същества в една кофа за боклук и я пълнеше над половината.И пак във водата,по пясъка не свършваха.Може да си представите какво ми е било с 20 деца на 5-6 години и .... пълзящи къде ли не змийчета от всякакъв калибър.По пътечките и улиците пък имаше едни мъънички около 10 см и ..... този кошмар няма никога да забравя.

# 102
Такава змия съм виждала на Бялата лагуна, пълно беше тогава, а доколкото съм чувала от приятели - все още ги има в района. Ужасно ме е страх от змии и това е причината да отказвам да ходим там. Някакви водни змии са, уж не били опасни за хората, но това въобще не ме успокоява.

Честито на завършващите младежи - пожелавам им от сърце да направят най-правилните избори, да постигнат мечтите си и най-вече да бъдат щастливи!

# 103
Да, според голямото дете също е водна змия. Той ги познава. Каза,че тази би трябвало да има жълто на бузите:)

# 104
  • София
Ужасно беше дребно красивото нещо и не успях да видя цветове.
Благодаря ви! Явно е водна змия. 😃

Общи условия

Активация на акаунт