Лакове за нокти - 152

• 35 971
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
Понеже повечето от вас ги харесват, да кажа, че във Фантастико повечето Флормари са намалени на 1.69 , не знам колко е редовната им цена.

# 556
Джасте, а къде ги има тези лакове? В Елитис ли? Ех как ми се ще да имаха онлайн магазин Grinning

# 557
Блъдче в Елитис, да. Беден избор на цветове, но поне има. А от топ лака на корем. Цена 4.15лв. Онлайн ги гледах, 8лв. Обирджии.
Пп Чакай да ги пробвам, да видим стават ли. Grinning

# 558
Супер. Heart Eyes Ще чакам да дадеш отзив и да пращам мъжа да купува Grinning

# 559
Джасте, а къде ги има тези лакове? В Елитис ли? Ех как ми се ще да имаха онлайн магазин Grinning
Те имат, просто е ужасно смотан и няма лакове 😂

# 560
  • София
Блъдче в Елитис, да. Беден избор на цветове, но поне има. А от топ лака на корем. Цена 4.15лв. Онлайн ги гледах, 8лв. Обирджии.
Пп Чакай да ги пробвам, да видим стават ли. Grinning
Може ли линк че не ги намирам в нета?
Благодаря

# 561
# 562
Страшен сайт имат Елитис 😅 Отивам на категория Козметични продукти и там са наредени продукт след продукт, няма подкатегории...или поне аз не видях... Но пък има възможност да им се пише за продукт който е наличен в магазините им и до 24 ч щели да го качат в сайта си...😛🤔

# 563
Добре, че ми е до д-то, че, ако разчитах на сайта им... Sunglasses

# 564
Страшен сайт имат Елитис 😅 Отивам на категория Козметични продукти и там са наредени продукт след продукт, няма подкатегории...или поне аз не видях... Но пък има възможност да им се пише за продукт който е наличен в магазините им и до 24 ч щели да го качат в сайта си...😛🤔
Да, и аз се чудех на сайта им. Чудих се, дзверих се, бре аз ли не виждам подкатегориите. И под ключова дума не ми показва лакове за нокти. 👿

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 22:21 от Atamagaokashii

# 565
Е, лакове няма. Но ако им пишем... 😅

# 566
Здравейте.
Не съм слагала лак повече от месец.Но се надявам вече да влизаме в релси с малката принцеса.И вчера докато спи и няма колики реших ,че сега е момента.Не съм взимала лак от 2-3 месеца.Нямах и нямам желание,но пък знам ,кога ще ми се върне.

# 567
Казано честно Елитис не е място, от което бих пазарувала онлайн, току виж пробутали нещо развалено или утаено...

# 568
И аз не съм слагала лак повече от месец, но с тези мъници нямам желание. Сама си прецаках ноктите. Срам не срам ... от нерви ги гриза или късам с други нокти. Но днес морето ми повлия на лаковото настроение. Лакът е Adlin 151, уникален на слънце

Скрит текст:

# 569

Общи условия

Активация на акаунт