Лакове за нокти - 152

• 35 961
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, теста на марката Revers solar gel върви, но имам съмнения, че топ лака взе да се напуква. Очаквайте включване.

# 601
Маме, браво! Никога не е късно, успех ти желая! ❤️

Аз ви пращам поздрави от Созопол Grinning

# 602
Браво, Маме! Късмет и успехи ти пожелавам от сърце!
Аз да ви разкажа за моя опит с uv топ-а на Перфект - сложих база на Ейвън, лакирах и отгоре сложих uv топ-а на Перфект, който изпекох. Така лакът ми издържа без абсолютно никакви забележки 8 дена на морето, което беше и целта ми. Днес реших, че искам да го махна, защото вече ми беше писнал и лакът се махна без никакви проблеми. Та така, това определено е вариант за морето 😘😘😘

# 603
Катерина, да, аз съм най-големият фен на УВ топа на Перфект! Заради него си купих лампа. 😀 Много е траен като се изпече. Аз карах по 2 седмици и повече. (Но моите нокти са твърди и не се огъват, за да се напука или обели.) Все пак мисля, че е страхотен!

# 604
Момичета, теста на марката Revers solar gel върви, но имам съмнения, че топ лака взе да се напуква. Очаквайте включване.
Съмненията ми се оправдаха. Вчера като се прибрах от работа ми се стори, че на някои нокти има резки, но понеже са точно тези на които е декорацията, викам си може и да се заблуждавам. Е, не се заблуждавам. Днес сутринта резките са се увеличили. Най странното е, че е на тези нокти на които има декорация от водни стикери. На другите, не. Само на показалеца на едната ръка се беше пукнал, но там за проклетия си пресрещнах нокътя, той се огъна и в момента правя всичко възможно да запазя дължината му, защото не стига, че се огъна, ами от едната страна се е "зачекнал" и май ще даде фира. Освен това в свободния край е взел да се разслоява, а това пречи на трайността на лака, та той не е критерий. Трих, пилих, заглаждах, лакирах пак. Засега търпи. Но на декорираните нокти вече има видимо напукване(то колко да е видимо на шаренията, която съм си спретнала, но аз го виждам). Пф. Тъкмо се зарадвах, че намерих нов топ, защото има много хубав блясък, не става на балони, не се отдръпва, съхне бързо, нооо.. се напуква. Аман с тези топове, то, ако не е едно, ще е друго. Тествам го още и ще го покажа.

# 605
Ето и маникюрът ми от днес 🙂

# 606
Да ви кажа, че днес минавах покрай Стар нейлз и надникнах. Преминали са главно на гелове, а обикновените.... жива да не бях... Част от тях бяха  намалени на 2 лв, другите на 12. Повечето утаени. Купих си лента за лепене на счупен нокът, имаше и лепило, но 7 лв малко е множко за нюню опаковчица. Лакочистител 1 л беше 25 лв - зелен, син и безцветен. Не знам дали си струва.
Маме, през тръните към звездите! Браво на теб!

# 607
Честито, маме, много успехи ти желая❤
Чудя се да го трия ли или не 😁 Хем ме дразни израсналото, хем искам да сменя, че ми писна, хем ме мързи, хем не знам какво искам 🤣 На 4 дни е и ако не бе израсналото, май, нямаше да де чудя 🤣

# 608
  • София
Маме,  продължавай да следваш мечтите си и да ги сбъдваш! ( Моя колежка юристка записа стоматология. )
Много свежи маникюри. Георгиева, толкова е хубав този цвят 😍, много ти ходи.
Арабескче, на Градина съм 😀. Много нежен маникюр, красота е с тоалета! Специално за теб - Monroe. На 2 слоя, покривен е. Хамелеон - на слънце е по-виолетов и светъл, на сянка е по-лилав и тъмен. Красив е, но не е чудо невиждано. Но съхне супер бързо, съхне още докато лакирам и трябваше да действам много бързо, нямаше време да доизкусорявам.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 20:04 от Vesika

# 609
О, много ми харесва! Редно е за там хубаво лак Grinning Слагам го в списъка "някой ден ще го имам" Heart Eyes

# 610
Vesika, страхотен, страхотен лак. Heart Eyes Много красив. Heart

# 611
Vesika, страхотен е! Малко ми напомня на ГР Калър експерт 32 (може би заради шимърчетата)...Естествено, този е много по-шимърокатен 😍
Скрит текст:

Пак показвате красоти 🥰

# 612
Весика, страхотен е😍
Не издържах и смених с нещо нетипично за мен😅 Нещо триъгълникът не се получи равен, ама ме мързеше да преправям

# 613
  • София
Georgieva88, приятно ме изненада с този маникюр.  Simple Smile

# 614
Георгиева, кой е този нетипичен за теб лак? 😁 Обичам зелено 💚

Общи условия

Активация на акаунт