Хиперактивност с дефицит на внимание - тема 9

• 81 626
  • 777
  •   1
Отговори
# 510
Значи само при втората ако е преуморен, има шанс да се измисли нещо. Да си тръгва по-рано?

# 511
  • София
Защото ги обновяват, ще бъдат по-високи (лично съм ги питала). До преди няколко седмици ги имаше качени.

# 512
Здравейте, някой да е давал ли е Optimal focus? Прочетох много положителни отзиви за добавката, но ме притеснява малко схемата на прием.

# 513
Здравейте, някой да е давал ли е Optimal focus? Прочетох много положителни отзиви за добавката, но ме притеснява малко схемата на прием.

Аз си поръчах този Оптимал Фокус от Швеция, той пък взе, че се изгуби по трасето и така и не успях да го получа. Поръчах го, защото получих доста положителни отзиви, даже бих могла да кажа, че е може би е най- добрия продукт за Фокус в световен мащаб, поне така чета. Имах намерение да го ползваме само, когато детето има изпит , защото не работи с натрупване и може да се ползва ден за ден, когато има нужда. Бихте ли ме посъветвали от къде в България мога да го купя, или от къде по-лесно мога да го поръчам

# 514
https://www.iherb.com/pal/referral/pdp/GQZ5993?productId=117312& … m_medium=appshare
Ако продуктът е този и цената е сходна може да го поръчате от iherb. Доставката до бг над 40 долара е безплатна. Често има намаления - 20%

# 515
Аз го поръчах от iherb, заедно с други добавки и пристигна за десет дена. На опаковката пише, че трябва да се дава по три капсули на ден, но ми се струват доста. Днес, му дадох за първи път една капсула. Моят син има много голям проблем с концентрацията.

# 516
Аз съм далеч от мисълта, че натурална добавка ще стабилизира състоянието, а до сега съм пробвала много.
По-скоро очаквам малко да засили ефекта на алтернативните методи, които използвам. И то само в дни на изпит

Можете ли да ми кажете дали има риск тази пратка от iHerb да иде на митница? Защото ако стане така няма мога да ида да я търся.

И въобще какъв е лимитът в долари за поръчки от iHerb. Спомням си, че поръчките трябваше да са под 30$

# 517
ALMIRRA, би ли споделила какви алтернативни методи прилагаш?

# 518
  • София
Поръчките от Iherb пристигат директно през Спиди, ако не греша. Трябва да са под 300 лева, за да няма мито. И над някаква сума - примерно 70-80 лева, за да е безплатна доставката.

# 519
Здравейте, давал ли е някой Animal Parade с Омега 3 6 9? Моля за отзиви!

# 520
Значи само при втората ако е преуморен, има шанс да се измисли нещо. Да си тръгва по-рано?
Ние правим така, но за жалост само един или максимум два дни в седмицата, защото нямам възможност за другите дни. Определено детето се справя по-добре в по-спокойна среда и при по индивидуален подход.
Присъединявам се към вас, за да си помагаме взаимно. Виждам, че и други са забелязали, колко трагично е положението откъм специалисти.
За сега няма да пиша подробно нашите лични истории и патила. Само, ако се налага, за да се даде пример как сме се справили в дадена ситуация или, че търсим решение по друга.
Достатъчно е да споделя, че вкъщи сме минимум трима - аз и двете ми деца. Те са си официално обследвани и диагностицирани, но моите симптоми са очеизваждащи🤪😁.

# 521
Аз съм далеч от мисълта, че натурална добавка ще стабилизира състоянието, а до сега съм пробвала много.
По-скоро очаквам малко да засили ефекта на алтернативните методи, които използвам. И то само в дни на изпит

Можете ли да ми кажете дали има риск тази пратка от iHerb да иде на митница? Защото ако стане така няма мога да ида да я търся.

И въобще какъв е лимитът в долари за поръчки от iHerb. Спомням си, че поръчките трябваше да са под 30$
Моята пратка от IHERB беше около 160 лева, и ми я доставиха на адрес със спиди, не е минавала митница.
Иначе и аз не разчитам само на хранителните добавки, и ние сме изпробвали какво ли не. От няколко седмици правим и биофийдбек, и се надявам добавката да засили ефекта.

# 522

Моята пратка от IHERB беше около 160 лева, и ми я доставиха на адрес със спиди, не е минавала митница.
Иначе и аз не разчитам само на хранителните добавки, и ние сме изпробвали какво ли не. От няколко седмици правим и биофийдбек, и се надявам добавката да засили ефекта.

Със сигурност ще засили ефекта. И ние сме на Неврофийдбег (домашен) + добавки (фосфатидилсерин, омега 3). За сега ефектът е чудесен. Но ми се иска да пробвам и Оптимал Фокус, точно поради причината, че е много прихвален.
Значи, ще го поръчам от  iHERB.
Преди пратките идваха в пощата. Сега със Спиди ще е още по-удобно.
Само се моля пратката да не се загуби.
Вие можете ли да си следите пратките с някакъв шипинг номер?

# 523
  • Варна
Аз мога да се включа към поръчка на този Optimal focus, ако дават по-добра цена за 2 броя, примерно.

# 524

Със сигурност ще засили ефекта. И ние сме на Неврофийдбег (домашен) + добавки (фосфатидилсерин, омега 3). За сега ефектът е чудесен. Но ми се иска да пробвам и Оптимал Фокус, точно поради причината, че е много прихвален.
Значи, ще го поръчам от  iHERB.
Преди пратките идваха в пощата. Сега със Спиди ще е още по-удобно.
Само се моля пратката да не се загуби.
Вие можете ли да си следите пратките с някакъв шипинг номер?
След като се направи поръчката, има тракинг номер, по който може да се проследява поръчката. Аз се престраших и за първи път поръчах от там, и нямах никакви проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт