Хиперактивност с дефицит на внимание - тема 9

• 81 595
  • 777
  •   1
Отговори
# 525
В момента може да купите optimal focus(https://www.iherb.com/pal/referral/pdp/GQZ5993?productId=117312& … m_medium=appshare) с 20% отстъпка- излиза 53,55 долара.аз пуснах един да го пробваме и се заредих с омега3.

# 526
Има ли някакъв код, защото на мен ми седи, както и преди 123.88лв

# 527
Има банер на начална страница- 24VMS, аз избирам валута долар защото предпочитам курса на банката тук.

# 528
В момента може да купите optimal focus(https://www.iherb.com/pal/referral/pdp/GQZ5993?productId=117312& … m_medium=appshare) с 20% отстъпка- излиза 53,55 долара.аз пуснах един да го пробваме и се заредих с омега3.
Krem 123, кои омега 3 ползвате?

# 529
Взимам това за малкия ми син- https://www.iherb.com/pal/referral/pdp/GQZ5993?productId=8849&rc … m_medium=appshare
За големия- https://www.iherb.com/pal/referral/pdp/GQZ5993?productId=33656&r … m_medium=appshare
https://www.iherb.com/pal/referral/pdp/GQZ5993?productId=12772&r … m_medium=appshare
Не са някакви специални за ХаДв, решила съм да им давам дълго време, и купувам с високо качество.

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 09:57 от krem123

# 530
Аз давам комбинацията на Омега 3-6-9 на Solgar

Капсулата е голяма, но я дъвче малко, после я гълта

# 531
Моля ви, препоръчайте ми психолог, запознат с дефицит на вниманието! За София! Къде и при кого ходят вашите деца? Трябва ми човек наистина запознат със състоянието, който да работи и с детето и с нас.

# 532
Имайте предвид, че психологът не може да излекува дефицитът на внимание. По  скоро ще ви обучи вас, като родител, как да поддържате добри семейни отношения, защото децата с ХАДВ изискват различен подход на отглеждане и дисциплина.

Отделно ще лекувате самото състояние с медицински или алтернативни методи

# 533
Имайте предвид, че психологът не може да излекува дефицитът на внимание. По  скоро ще ви обучи вас, като родител, как да поддържате добри семейни отношения, защото децата с ХАДВ изискват различен подход на отглеждане и дисциплина.

Отделно ще лекувате самото състояние с медицински или алтернативни методи

Абсолютно наясно съм!
За никакво лечение не става дума, а за подпомагане на подхода ни към детето и помагане на самото него да се справи с трудностите. Затова казвам, че искам да работи и с нас!

# 534
Здравейте. Търся психолог за град Варна, който да се занимава с такива деца и да е компетентен по темата.

# 535
  • Пловдив/София
Здравейте, някое от вашите дечица изпуска ли се нощем? От няколко седмици започна да се случва (на 9 е), като беше малък беше редовно, но с аларма решихме проблема на 5г и сега съм ммого притеснена…
Че и през деня се случва да не стигне навреме до тоалетна по голяма нужда…
Чудя се дали има връзка с темперамента/сдвх или медицински да търся причината

# 536
Здравейте, някое от вашите дечица изпуска ли се нощем? От няколко седмици започна да се случва (на 9 е), като беше малък беше редовно, но с аларма решихме проблема на 5г и сега съм ммого притеснена…

Нямаме такъв проблем. Нещо ново случило ли се с детето? Сънува ли кошмари? Усеща ли, че се е изпуснал?

# 537
Децата с лошо качество на съня са предразположени към ноктурия (нощно уриниране) и имат поведенчески симптоми припокриващи се с хиперактивност и дефицит на внимание .

# 538
  • Пловдив/София
Децата с лошо качество на съня са предразположени към ноктурия (нощно уриниране) и имат поведенчески симптоми припокриващи се с хиперактивност и дефицит на внимание .
Лошо не знам, спи много дълбоко- около него може да се говори, шуми, няма да се събуди. А ако се събуди е неадекватен… Спи и по 8-9ч на нощ, но подозирам, че не му стигат (някои нервни системи имат нужда от повече сън).
Гери, освен връщането на училище след края на вакнанцията нямаме други стресово фактори или нещо, с което да навържа… Напротив- в последно време е по-спокойно вкъщи, не се караме толкова.
Ще питам и ЛЛ за насоки и ще чета за съня.

# 539
Ето няколко насоки.  Следете за някои от следните по време на сън: шумно дишане, хъркане, скърцане със зъби(бруксизъм), прекомерно местене и мърдане, отворена уста и дишане през уста, изтеглена глава назад.  Тези се влошават по време на зимния и училищен сезон и намаляват лятото поради респираторния характер.  Например при вашия случай, детето когато не е напълно здраво би трябвало да има по-голяма вероятност да се напишка нощем.  Съответно и някои от поведенческите симптоми може да се влошат, но това е доста субективно за оценка.

Общи условия

Активация на акаунт