Отговори
# 165
Аз съм от Благоевград и има супер неща там 😍😊

# 166
Включвам се отново
Тапата ми падна и се панирах, защото от дни усещам доста менструални болки и болки в кръста+нерегулярни, но силни понякога контракции. Та пиша, за да питам на родилите мами, които са забелязали кога им е паднала тапата, колко време след падането родихте? Grin

# 167

Аз това си комбинирах сама за изписването, добре ли е, дали да приготвя и боди или блузка с къс ръкав? Thinking

# 168
Включвам се отново
Тапата ми падна и се панирах, защото от дни усещам доста менструални болки и болки в кръста+нерегулярни, но силни понякога контракции. Та пиша, за да питам на родилите мами, които са забелязали кога им е паднала тапата, колко време след падането родихте? Grin

Усети ли нещо? Цялата ли падна? А води? Някъде тук бях чела,че можело и седмица да се изкара но питай доки,всеки организъм е различен Simple Smile

# 169
  • Варна
Влюбена съм 😍 Страхотно е, всички са много хубави 😍

Но шапката и обувките не идват ли в тия жеги много

Аз това си комбинирах сама за изписването, добре ли е, дали да приготвя и боди или блузка с къс ръкав? Thinking

# 170
DelUnic01 не се панирай, аз знам, че тапата дори може да пада на части. Въпреки това момента е много, много близо, надявам се да мине всичко по вода и да се похвалиш с едно здраво,пухкаво бебче!

Ние вчера се прибрахме и е наистина страхотно...да вече имам 4-5 безсънни нощи, но всичко е толкова хубаво. Бебка засука днес сутринта за пръв път доста добре, но аз от цедене направо си "разкатах" зърната. Мажа с крем и дано минат бързо, че кърма има много. След като родих забравих веднага за болежките в бъбреците и гадният сърбеж.. явно всичко е било свързано с бременността.

Гледам говорите за комплекти за изписване и дали да са с късо ръкавче. Аз питах в родилно и ми казаха задължително в началото дълъг ръкав. Моят комплект беше дълъг ръкав и ританки + едни като обувка-чорап и диадемка за главата (която се оказа голяма). Завихме я в пелене, която беше доста дебела (и тя беше част от комплекта), но точно вчера като ни изписваха се изсипа ужасно проливен дъжд и захладня.

# 171
Усетих просто как нещо падна и като станах я видях, до преди това мисля, че частично падаше също, но като съм с течение много не мога да различа. Няма води още, следя и се ослушвам за пук. Grinning Ще звъня на доки след малко, че е 2ра смяна и ако трябва да отида да ме погледне за някаква промяна. Вчера си бях пак със скъсена шийка(не каза колко), нямаше разкритие, а главата си е ниско долу.
Благодаря ви, момичета, надявам се скоро да го гушна, колкото и да се панирах, и да забравя вече за всичко Blush Heart

Включвам се отново

Усети ли нещо? Цялата ли падна? А води? Някъде тук бях чела,че можело и седмица да се изкара но питай доки,всеки организъм е различен Simple Smile

# 172
Момичета, чета си ви и стискам палци на всички, на които им предстои юлско щастие! Hug

Ние сме вече вкъщи втора седмица и свикваме лека полека. Днес даже излязох чисто сама на разходка с количката и се чувствам като герой Grinning Бебка много слуша до момента, храня я смесено, защото кърмата ми не й достига, та дохранвам с адаптирано мляко, но явно така й е добре, защото си спи по 3-4 часа и е спокойна като цяло. Качила е 300 гр. за първата седмица вкъщи, педиатърката каза, че е супер и да продължаваме в същия дух. А Как мислите, дали има шанс да ми дойде повече кърма и да минем изцяло на нея? Thinking

# 173
  • Варна
Еха,колко хубаво звучите с бебочета в къщи 😍 А не мога да си представя какви са мъничета благи ❤️
С баткото не пропусках лекции за кърмене и въпреки това бях супер неподготвена.
Моя приятелка кърми мъника си вече почти 6месеца,като дохранва с АМ,но в някакви малки милилитри (тя се цеди само,че не иска да суче).
Бибонс,би трябвало да може. Цеди се или го слагай по на често на гърда да стимулираш лактацията. Има безплатни линии за консумация с консултанти по кърмене. Ла Лече Лига имат телефони на сайта си. Преди 4г го ползвах,много са отзивчиви 😊❤️

# 174
DelUnic01, вълнувам се заедно с теб, ще чакаме хубави новини скоро! 🥰😇 Дръж ни в течение как се чувстваш ☺️
Bibonss, сигурна съм, че би могла да увеличиш лактацията и да минете само на кърма. Може да се свържеш с консултант по кърмене. Иначе пиенето на повече течности, лактогонни чайове, повече стимулация от самото бебенце и евентуално да цедиш и с помпа, за да кажеш на организма, че му трябва още кърма.
Наскоро слушах видеа на една влогърка в youtube - Ивана Александрова. При нея се е установило, че има проблем с количеството кърма поради дисбаланс на хормони. Това евентуално може да се провери или поне обсъди от теб със специалист. Успех ти пожелавам 🤗

# 175
Идвам да се похваля. Днес ни е първият имен ден и днес си прибрахме съкровището. Днес и е 16 ден и я изписа ха 2470гр. Все още не сме я чули как плаче, но вълнението е неописуемо.
Съмър при вас как са нещата.

# 176
  • София
Хайде и аз да се разпиша.С термин 01.07,избърза нашата малка Надежда и се роди на 28.06 3300 кг и 51 см.Много трудно раждане,макар и само 3 часа се наложи вакуум.После и с плацентата беше трудно,два дни не си виждах бебка-бях в реанимация заради голяма кръвозагуба и сътветно преливане,но вече сме добре и се гледаме.Благодарности на д-р Светлозар Славов и целия екип от МД София.На всички мами който чакат лека раждане им пожелавам ❤

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 11:03 от Ива Попова 🎀

# 177
Честита да бъде Надежда! Да расте здрава и щастлива. А на мама бързо възстановяване! 💋🌹🍀

# 178
Хайде и аз да се разпиша.С термин 01.07,избърза нашата малка Надежда и се роди на 28.06 3300 кг и 51 см.Много трудно раждане,макар и само 3 часа се наложи вакуум.После и с плацентата беше трудно,два дни не си виждах бебка-бях в реанимация заради голяма кръвозагуба и сътветно преливане,но вече сме добре и се гледаме.Благодарности на д-р Славов и целия екип от МД София.На всички мами който чакат лека раждане им пожелавам ❤
Честита да е Надежда! Да расте здрава и щастлива. Бързо възстановяване ти пожелавам 🍀🐣🤗

# 179
Честито бебенце. Нека ви е жива и здрава. Бързо възстановяване на теб 💐🤗
И аз се моля на моята вече да излизааа..тези жеги ме размазват..нямаме климатик.. чакам да го монтират тези дни.
Краката ми отекоха, а нощем прасците ми се схващат и се събуждам с рев 😀
Ох, помрънках си, за което се извинявам, но гледам пред ММ и близките да стискам зъби.

Общи условия

Активация на акаунт