Отговори
# 645
Здравейте! И аз в началото имах проблем с шишетата, когато бяхме на смесено хранене. Бях взела антиколик на Авент, но постоянно се оливаше. При нас проблемът беше, че устичката му не уплътнява добре самият биберон и затова тече. Взехме шишета на Chicco Natural Feeling "Mum Effect" с "накривените" бибки и нямаме проблем с протичане с тях. Вече сме изцяло на кърма, а шишенцата ползваме за водичка.

# 646
Мами, вашите бебоци държат ли още ръчички свити в юмруче понякога? Бяхме на консултация за втория месец и педиатърката едва ли не беше учудена и ми се скара защо бебето още свива юмруци, трябвало да отпуска ръце. Тя си ги държи и отпуснати, но не през цялото време Thinking

# 647
  • Варна
Не знаех...на 30то прави 2месеца и когато му мия ръцете или докосвам по дланите така ги свива,че едвам успявам да измия 😁
Мами, вашите бебоци държат ли още ръчички свити в юмруче понякога? Бяхме на консултация за втория месец и педиатърката едва ли не беше учудена и ми се скара защо бебето още свива юмруци, трябвало да отпуска ръце. Тя си ги държи и отпуснати, но не през цялото време Thinking

# 648
И на моя син през повечето време са на юмруче… Когато спи са отпуснати. Понякога и когато е нахранен и спокоен също. Като го къпим стиска най-много.

Не знам това да е проблем…

# 649
И аз си мислех, че не е проблем и все още мисля, че не е... доколкото съм чела си отпускат ръчичките чак към 4-5 месец напълно и бях изненадана от реакцията на педиатърката. Тя изкоментира с лошо и че още не си държи главата изправена, докато е по корем... за което също според мен е рано за бебе на 2 месеца. Бебка си повдига главичката по корем, но за секунди, все пак прави опити. Докторката я метна по корем в кабинета, тя не повдигна глава веднага и педиатърката заключи, че бебето е мързеливо...

# 650
И аз си мислех, че не е проблем и все още мисля, че не е... доколкото съм чела си отпускат ръчичките чак към 4-5 месец напълно и бях изненадана от реакцията на педиатърката. Тя изкоментира с лошо и че още не си държи главата изправена, докато е по корем... за което също според мен е рано за бебе на 2 месеца. Бебка си повдига главичката по корем, но за секунди, все пак прави опити. Докторката я метна по корем в кабинета, тя не повдигна глава веднага и педиатърката заключи, че бебето е мързеливо...
Ужас!
Това за мен е изкукуригала лекарка! Моля ви, не й обръщайте внимание! Успокойте се и с усмивка си гледайте бебчо.

# 651
И аз имах проблем с шишетата на Авент, отидох за нови, но в аптеката имаше само от евтините,взех казах си какво пък ще пробвам. Е нито веднъж не се задави. Незнам точно как се произнася марката.  Ca♥️era. А за поставянето по корем много ме е страх на 6ти става на 2 месеца, а само веднъж я сложих за десетина секунди. Много е малка и ми е жал роди се 2,300 сега е 3700.. Задължително ли е да ги слагаме?

# 652
И аз имах проблем с шишетата на Авент, отидох за нови, но в аптеката имаше само от евтините,взех казах си какво пък ще пробвам. Е нито веднъж не се задави. Незнам точно как се произнася марката.  Ca♥️era. А за поставянето по корем много ме е страх на 6ти става на 2 месеца, а само веднъж я сложих за десетина секунди. Много е малка и ми е жал роди се 2,300 сега е 3700.. Задължително ли е да ги слагаме?

Моето момиченце също е родено 2.500,сега е 3.800кг.Започнах да я слагам всеки ден по малко по корем. Прочетох в нета, че така тренирали главата и от друга страна се уморява, защото прави усилие да я задържи. Никъде не е казано че е задължително

# 653
Аз го слагам от втората седмица по корем, просто не иска и не може да заспи по друг начин (може да е свързано с коликите). Не знам дали това е причината от 3тата седмица да си задържа главата за по няколко секунди, а сега е на месец и 2 седмици и я държи по 1 2 минути. Обаче разликата е, че той се роди 3650.

# 654
И аз имах проблем с шишетата на Авент, отидох за нови, но в аптеката имаше само от евтините,взех казах си какво пък ще пробвам. Е нито веднъж не се задави. Незнам точно как се произнася марката.  Ca♥️era. А за поставянето по корем много ме е страх на 6ти става на 2 месеца, а само веднъж я сложих за десетина секунди. Много е малка и ми е жал роди се 2,300 сега е 3700.. Задължително ли е да ги слагаме?
Слагам по корем всеки път след смяна на памперс или ако будуваа и е в настроение, защото през повечето време плаче. А на вас казаха ли ви с една дрънкалка да тренирате следенето на предмети?

# 655
Момичета чета ви и всичко ми е до болка познато. Поне сега знам, че съм си наред. Явно изтощението от преумората ме докарват до отчаяние от безсилие. Даже се чувствам без помощна на моменти. Моята Виктория няма колики за сега, но имам проблем с бибетоните от шишетата на Авент. Използвам комплекта за новородено, този класическия, но поне 20,30 може и повече от млякото се излива по дрехите, чак пръска. Мисля си, че самите дупки са големи, а уж са за новородено. Много пускат, а и тя доста лакомо дърпа и се дави от това. Някой има ли подобен проблем. Не знам какви бобетони да купя, не виждам да са написани с номер или друго, за да се ориентирам?

Аз! Моето зайче е супер лакомо и се дави,смених авент,чико и нук.Накрая купих калма на медела и съм мн доволна.На кърма е ,но дохранвам понякога а също ползвам за чай и вода.Пускат само ако бебче направи добър вакум и засмуче.

# 656
Опитах с Калма на Медела, но моята е мързелива и не иска да полага усилия да заслужава от шишето и не става. Купих  Хеберман на Канпол и се родих. Вече не се маже цялата,а и със сигурност помогна за коликите( имат една от най-добрите антиколик системи). Горещо препоръчвам!

# 657
И аз не съм доволна от авент. Имаме и стъклените и антикилик с клапата. Супер много въздух гълта особено със стъклените. Чакам го да оригне по 2-3 пъти..Една приятелка ми подари шишенце на Чико и се родих. Страшно удобно. Пак се води антиколик. Минимално въздух засмуква понякога и не урига.
Търся по нашите магазини да си взема още едно, но има само гореми и чакам да заредят малки. Препоръчвам.

# 658
Мами, правихте ли вече секс ? 🙈
Аз родих секцио преди 60 дни вече. Днес бях на преглед и докторката каза, че матката и яйчниците са добре. Нямам течение и всичко е точно. Но забравих да питам дали вече може, а пък ме е страх.. 😁

На 20 тия ден от секциото.Переше ме хормона и ми се правеше .Нямах никакви течове ,болки и проблеми !Всичко си беше наред !

# 659
Момичета включвам се да ви споделя, че вече трети ден използвам колийф капки за коликите и вече се забелязва голяма разлика. Ползвах две седмици инфакол и нищо, но тези капки определено вършат работа, като давам и биогайа. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт