Отговори
# 630
Мами, вашите бебета какво правят, когато са будни ? Защото нашето момче само мрънка и плачи 😁 никакво говорене, пеене, четене, музика не върши работа. И в количката докато е буден само плачи 🤷♀

# 631
Момичета, вие ще слагате ли ваксината срещу ротавируси на вашите бебчета? Тя не е от задължителните, та съм в голяма чуденка Thinking

# 632
ваксината за ротавируси я сложихме преди 2 седмици.тя е най-безобидната.поне така ми казаха и аз не се поколебах.                                                                    моят бебок след седмица ще стане на 2 месеца и напоследак много плаче.и аз вече се чудя с какво да го успокоявам

# 633
Здравейте, момичета! Аз да се оплача... Явно много ми дойде умората и взех да се филмирам,в смисъл такъв... Да търся по вола теле и да си мисля, че на бебчо му има нещо. Не знам дали се случва на вас, но при мен няма причина да се терзая и пак го правя и се тревожа, че даже и поплаквам... Дано да е моментен период и всичко да мине както си е дошло.

# 634
Здравейте, момичета! Аз да се оплача... Явно много ми дойде умората и взех да се филмирам,в смисъл такъв... Да търся по вола теле и да си мисля, че на бебчо му има нещо. Не знам дали се случва на вас, но при мен няма причина да се терзая и пак го правя и се тревожа, че даже и поплаквам... Дано да е моментен период и всичко да мине както си е дошло.
и аз бях така,даже го водихме на лекар в токуда. Правиха му пълна кръвна картина,црп,гледаха му органите на ехограф,казаха,че всичко си е наред,просто период,при нас коликите са зверски даже се засилват,но приех някак си,че е период и пе отмине. Имаш ли помощ. На мен мъжът ми много ми помага,ако нямаш викни някой да те отменя по 4,5 часа и ше видиш,че няма да се ядосваш толкова,приеми,че е просто период и скоро ше отмине. 💋

# 635
Не си единственна, и аз покрай тези колики си мисля, че все нещо и има. Казват, че коликите са до 3ти,4ти месец, но прочетох за случаи в които продължават до 6,7м дори година. Първото, което изръсих е, че ако продължат толкова ще се продам на трафик за органи 🤣🤣... отчаяние..😰😓

# 636
Олеква ми като споделям. Имах тежък период с баткото, който беше леко аутистичен, но сега всичко е наред. Взирам се сега в бебчо и се страхувам ужасът да не се повтори. Умората ми идва в повече, знам, знам, че и всички хора сме различни и не трябва да сравнявам едно дете с друго.

# 637
И при нас е същото. Миналата вечер не бяхме спали от 1 до 5. Вчера спа максимум 2 часа на пресекулки. Цял ден рев. В 22:00 часа вече главата щеше да ми гръмне от този рев. Не издържах оставих го на татко му и отидох в другата стая и стоя и се чудя как може толко малко бебе цял ден да не спи и да реве и да не се измори…. Сама съм с него и нямах време нито да се изкъпя, нито до тоалетна да отида. Но изтощението ми дойде в повече…

Не се притеснявайте, че нещо им има. Аз вече след такива кризи два пъти ходих до лекаря и ми каза, че са колики и сами трябва да минат и не може да ми помогне….

# 638
И при нас е същото. Миналата вечер не бяхме спали от 1 до 5. Вчера спа максимум 2 часа на пресекулки. Цял ден рев. В 22:00 часа вече главата щеше да ми гръмне от този рев. Не издържах оставих го на татко му и отидох в другата стая и стоя и се чудя как може толко малко бебе цял ден да не спи и да реве и да не се измори…. Сама съм с него и нямах време нито да се изкъпя, нито до тоалетна да отида. Но изтощението ми дойде в повече…

Не се притеснявайте, че нещо им има. Аз вече след такива кризи два пъти ходих до лекаря и ми каза, че са колики и сами трябва да минат и не може да ми помогне….
Благодаря Ви, момичета за подкрепата!

Явно след като минат 40 дни и нещо става в главите ни. До този извод стигнах. Преди това не мислех изобщо за такива неща, даже  бях супер позитивна и раздавах съвети за щастлив живот. Ще мине всичко и съм сигурна, че с усмивка ще си спомням за този период.

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 12:25 от Анонимен

# 639
Момичета чета ви и всичко ми е до болка познато. Поне сега знам, че съм си наред. Явно изтощението от преумората ме докарват до отчаяние от безсилие. Даже се чувствам без помощна на моменти. Моята Виктория няма колики за сега, но имам проблем с бибетоните от шишетата на Авент. Използвам комплекта за новородено, този класическия, но поне 20,30 може и повече от млякото се излива по дрехите, чак пръска. Мисля си, че самите дупки са големи, а уж са за новородено. Много пускат, а и тя доста лакомо дърпа и се дави от това. Някой има ли подобен проблем. Не знам какви бобетони да купя, не виждам да са написани с номер или друго, за да се ориентирам?

# 640
Момичета чета ви и всичко ми е до болка познато. Поне сега знам, че съм си наред. Явно изтощението от преумората ме докарват до отчаяние от безсилие. Даже се чувствам без помощна на моменти. Моята Виктория няма колики за сега, но имам проблем с бибетоните от шишетата на Авент. Използвам комплекта за новородено, този класическия, но поне 20,30 може и повече от млякото се излива по дрехите и, жхйиллйдхйкшшщщюмйк

Аз ползвам шишета на нук и този типи, но пак става същото и постоянно го преобличам...

# 641
Момичета чета ви и всичко ми е до болка познато. Поне сега знам, че съм си наред. Явно изтощението от преумората ме докарват до отчаяние от безсилие. Даже се чувствам без помощна на моменти. Моята Виктория няма колики за сега, но имам проблем с бибетоните от шишетата на Авент. Използвам комплекта за новородено, този класическия, но поне 20,30 може и повече от млякото се излива по дрехите и, жхйиллйдхйкшшщщюмйк
Аз имах същия проблем. Сега използвам tommee tippee и съм много доволна. В шише на авент сега пие чай и си тече.

# 642
Аз имах същия проблем. Сега използвам tommee tippee и съм много доволна. В шише на авент сега пие чай и си тече.

Анти-колик ли са ти шишетата? Да не би аз да не сглобявам правилно шишето и затова да тече?

# 643

Анти-колик ли са ти шишетата? Да не би аз да не сглобявам правилно шишето и затова да тече?
Не, обикновените стъклени closer to nature. Анти- колик имам пак на tommee tippee, големите, но пластмасови, та още не съм ги ползвала, защото предпочитам стъкло.

# 644

Извинявам се за въпроса, но как е правилно сглобяването? Всичко е завъртяно добре. С голямата дъщеря ползвах пак такива шишета и всичко беше наред!? Бях много доволна за това купих сега пак от тях и направо съм ужасена.

Общи условия

Активация на акаунт