Отговори
# 285
Здравейте, термина  ми е 11ти, и макар от 10 дни да съм с паднала тапа и частично разкритие, бебка просто не тръгва и това е, много ми тежи вече. Дано не се стигне и до преносване, съответно и тя самата почва да става доста едра и все повече се притеснявам как ще мине раждането.
За колики най-масово мои приятели просто си дават Биогайа вечер, при мен с баткото обаче не потръгна, дразнеше му много коремчето, което май е рядкост. Давахме му Колийф за най-трудния период с коликите.
и аз съм с термин 11 .07 ,до момента нямам абсолютно никакви признаци за наближаващо раждане... нито тапа ми е паднала ,нищооо,аз вече едвам дишам много ми тежи,нощем не спя почти изобщо...утре съм на преглед таа да видим какво се случва

# 286
Ние през деня слагаме преди всяко хранене капки Абоколикен, а вечер започнахме капки Инфакол (имат симетикон и могат да доведат до запек). Пробиотика ни е Линекс бебе. Отделно си пие и копърена водичка, очудващо и харесва. Ще пробваме така няколко дни да видим как ще е положението.

Аз съм 12 дни след раждане и конците още ме придърпват, хем ме наболява, хем ме сърби. Аз още от болницата пръскам с Цикатридина, но ефект не знам дали има. Уж към 15-16 ден израждащият ме лекар каза, че трябва да започнат да падат пък да видим.

# 287
  • Варна
Честото на всички нови бебешоции ❤️❤️❤️
Момичета,с Вени280 се запознахме в родилното ❤️ Надявам се да потръгнат нещата с кърменето 🍀🍀🍀
При нас също е зле работата,по скоро психически (вчера ни изписаха и като се прибрахме ме съм спирала да рева)...
Суче и дохранвам (не знам защо дохранвам)
Изцедих вчера 30мл от двете гърди (5ти ден) за 15мин общо защото беше един рев за ядене... И дохраних с АМ... Сега се колебая дали да се цедя за да гледам колко цедя или да си го слагам на гърда..
Направо ми е психически проблема,май ме е страх да не започнат да се пълнят прекалено много и да оплескам нещата (предния път от началото бях със запушени канали,сега нямам де). При мен ме спасиха силиконовите зърна,даже и зърната не се разраниха, само веднъж.

Конците не ги усещах до 3ти ден,ама грам... Тогава се сетих,че имам Цикатридина и пръснах...Сега ме придърпват,но съвсем лекичко и все пак имам само 2-3 шева (така казаха)

Момичета,май трудното те първа предстои 😁

# 288
Ние през деня слагаме преди всяко хранене капки Абоколикен, а вечер започнахме капки Инфакол (имат симетикон и могат да доведат до запек). Пробиотика ни е Линекс бебе. Отделно си пие и копърена водичка, очудващо и харесва. Ще пробваме така няколко дни да видим как ще е положението.

Аз съм 12 дни след раждане и конците още ме придърпват, хем ме наболява, хем ме сърби. Аз още от болницата пръскам с Цикатридина, но ефект не знам дали има. Уж към 15-16 ден израждащият ме лекар каза, че трябва да започнат да падат пък да видим.

Мен ме болят доста от вчера и затова ще отида да ми ги махнат, на мен ми казаха да отида на 8мия а те щели да паднат след 10тия ама нещо не ми се вярва да паднат толкова бързо.

# 289
Здравейте
Аз съм с термин 13-ти юли и чакам с нетърпение вече да излезе☺, но от три дни като ходя до тоалетна по малка нужда имам чувството, че ще падне 😁 знам, че не става толкова лесно😁 явно вече е много ниско, но някоя от вас имала ли е това усещане

# 290
Eli91 и MonikaT, ще ми е много интересно да си следим прогреса. 
При мен не се усеща да е чак толкова ниско още, макар и термина да ми е в неделя, казаха ми, че било така понеже е второ и при 2 ро уж можело това смъкване ниско да стане много бързо тръгне ли веднъж. Да видим, то не остана, гърба, всичко ме боли вече, постоянно се чувствам уморена. Давали ли са ви някакви съвети какво може да накара бебка да се реши да тръгне.

# 291
Здравейте, Лейдис! Пиша ви защото днес се роди нашето първородно момче Самуил 💙 с планово секцио 3,160 кг 50см. Много съм щастлива вече, доведоха ми го, не иска да засуче още, но ще пробваме по-късно пак. Пожелавам на всички в очакване леко раждане 🍀🤗 и на всички здрави бебета

# 292
Mari92 Честито бебче! Да е много здрав, а на теб бързо възстановяване! ☺
Balenata на мен ми казаха повече разходки и на топката за йога. Да си призная, нищо от двете не правя. Топката така си стои, а  разходки силно казано, до магазина и някаква друга работа ако имам да свърша

# 293
Мами, ние от два дни сме си в къщи.. Снощи-първата ни вечер беше ужас.. от 12 до 5 бебето не заспа, нямам представа как издържа. Мисля, че беше защото го преядохме 😞 но с това кърмене и дохранване и нямам представа колко изяжда. Бях се отчаяла и доста си поревах сутринта, но педиатъра ни дойде на свиждане, обясни ни всичко и малко се успокоих..

През 9те месеца не съм усещала промяна в настроението, но в момента хормоните яко ме удрят и постоянно рева без причина…

# 294
При мен не се усеща да е чак толкова ниско още, макар и термина да ми е в неделя, казаха ми, че било така понеже е второ и при 2 ро уж можело това смъкване ниско да стане много бързо тръгне ли веднъж. Да видим, то не остана, гърба, всичко ме боли вече, постоянно се чувствам уморена. Давали ли са ви някакви съвети какво може да накара бебка да се реши да тръгне.

Аз съм с термин на 13-ти, но също като Eli91 не усещам нищо, което да предвещава приближаващо раждане - нито тапа, нито подготвителни контракции. Не усещам и бебето да е слязло ниско. Изморявам се след ходене, но май няма друго. Струва ми се, че ще родя след термин, въпреки че на последната консултация АГ ме постресна, че е доста голяма вече и било време да излиза. Но търпеливо си чакаме и това е Simple Smile
Иначе за стимулиране на раждане съм чувала за разходки, качване на стълби, чай от малинови листа, пикантна храна, секс, ананас - дали и колко помагат не знам Laughing

# 295

Аз съм с термин на 13-ти, но също като Eli91 не усещам нищо, което да предвещава приближаващо раждане - нито тапа, нито подготвителни контракции. Не усещам и бебето да е слязло ниско. Изморявам се след ходене, но май няма друго. Струва ми се, че ще родя след термин, въпреки че на последната консултация АГ ме постресна, че е доста голяма вече и било време да излиза. Но търпеливо си чакаме и това е Simple Smile
Иначе за стимулиране на раждане съм чувала за разходки, качване на стълби, чай от малинови листа, пикантна храна, секс, ананас - дали и колко помагат не знам Laughing
значии за секс да не чувам това ще е шок и за мен и за мъжа ми  😀  движение много и това ее ,днес направо се разцепих от чистене и от разходки иии нищоо ,ще видим утре на прегледа при АГ какво ще каже

# 296
  • Варна
Мария,описваш моите чувства,като същи от два дни сме в къщи... Втори път се цедя да му давам от шише... Хем да видя колко давам, хем той ме ползва за биберон...
Момичета,колко свалихте с раждането 🤔
Аз 6кг,но ми остават още 10-11кг 😭

Мами, ние от два дни сме си в къщи.. Снощи-първата ни вечер беше ужас.. от 12 до 5 бебето не заспа, нямам представа как издържа. Мисля, че беше защото го преядохме 😞 но с това кърмене и дохранване и нямам представа колко изяжда. Бях се отчаяла и доста си поревах сутринта, но педиатъра ни дойде на свиждане, обясни ни всичко и малко се успокоих..

През 9те месеца не съм усещала промяна в настроението, но в момента хормоните яко ме удрят и постоянно рева без причина…

# 297
Днес бях на преглед и при мен бебчо е високо с един пръст разкритие и 3степен плацента. Докторът ми каза, че му е време да излиза другата седмица 😄. Първото си раждане предизвиках със стълби. 10 пъти се изкачвах до 8 етаж и на сутринта имах контракции. Сега не спирам да се движа и все още нищо. Другата седмица ще наблегна на стълбите...

# 298
Момичета и аз съм с термин 11.07 и при мен за сега нищо 🤷🏼‍♀️ 😁 Всеки ден правим разходки, гледам и стълби да качвам. Хапвам фурми от 2 седмици, има статии, че били много полезни за подготвяне на организма за предстоящото раждане и за ускоряването му. Нямам търпение вече и не защото се чувствам зле, а просто защото всички около мен родиха и аз така искам да гушкам бебче вече 😇
Днес при разходките усещах сякаш повече тежест ниско долу, ама не мога да преценя дали е слязъл коремът. Иначе бебо вчера го мериха 3400 гр. Миналата седмица нямах разкритие, имах контракции единични и леки. В четвъртък съм на преглед пак и се надявам да има добри новини и прогрес, а тайничко се надявам да не стигна и до прегледа даже, амаа да видим 😁

# 299
Мария,описваш моите чувства,като същи от два дни сме в къщи... Втори път се цедя да му давам от шише... Хем да видя колко давам, хем той ме ползва за биберон...
Момичета,колко свалихте с раждането 🤔
Аз 6кг,но ми остават още 10-11кг 😭

На влизане в болницата бях +3 кг. от килограмите,които бях преди да забременея .В болницата оставих 6 кг.Реално сега съм -3 кг.от килограмите ми октомври миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт