Отговори
# 390
Анна, това не е ли защото кожата е още с не достатъчно подкожни мазнини и за това да личът така капилярчета, иначе кофти за пъпчето Sad аз не знам как се третира при така стекли се обстоятелства, ама ще мине ❤ Ти си гърмян заек, ще се оправите перфектно

# 391
Здравейте! Ние вече сме си вкъщи и разбира се тревогите не закъсняха. Направих глупостта да чета в интернет. Нашия малчуган връща храна. На АМ изцяло е. Връщането не е много, не изглежда да се напъва, връща млекце, в редки случай като пресечено. Сменихме млякото, вече е на антирефлексна възглавница, ама така се наплаших, че просто ми е свито цял ден. Педиатърката каза по 30гр, ако трябва и през 2 часа. На 5 дни е. Не съм вярвала, че ще съм такава паника Grinning

# 392
berezinna, какво прочете точно? Моят мъник също връща. Все съм си мислила, че е нормално по малко. Още повече, че той яде много бързо и може би гълта повечко въздух или пък му идва в повече количеството знам ли. Това сме го обсъждали и с ЛЛ, стори ми се, че не го прие за нещо кой знае какво.

# 393
Анна, на бебка кожата става така като се напъва да реве или като я храня и аз мисля, че е от това, че се затопля прекомерно от допира с мен. В тия жеги си е предизвикателство да не ги претоплим. А за пъпчето как разбрахте, че е инфектирано? И при нас е малко проблемно, падна, но остана една малка раничка, която хваща кървава коричка и като я почистя пак се повтаря същото.

# 394
Анна, на бебка кожата става така като се напъва да реве или като я храня и аз мисля, че е от това, че се затопля прекомерно от допира с мен. В тия жеги си е предизвикателство да не ги претоплим. А за пъпчето как разбрахте, че е инфектирано? И при нас е малко проблемно, падна, но остана една малка раничка, която хваща кървава коричка и като я почистя пак се повтаря същото.
Здравей,и нашето пъпче падна,но не се шашкай а слагай само пудричка на пъпа и ще завехне за няколко дена.Спирта почиствай с него само след баня а през деня само пудрата.

# 395
  • Варна
Същият кръговрат беше и при нас... Четох на места,че не било добре пудра понеже прави коричка и от долу да не се размножават бактериите. В крайна сметка сега пудрим постоянно. Някак си като чели се наду вътрешността на пъпчето,секретира (като вече има и гной) и се зачерви много около пъпчето. Зачервяването беше преди всичко.
Педиатър каза,че е инфектирано и след това видяхме и гной. Тази снимка е от през ноща,сега е малко по добре но също си е червено около пъпа

Сега видях,че имам и от преди малко

# 396
Здравейте, аз съм с термин август.
Имам детенце родено март 2020.
За пъпчето съм много доволна от този крем, ползвала съм го по веднъж на ден след баня. Крема е много течен и като засъхне създава филм върху кожата.
https://valeta.bg/bioderma-cikabio-losion-40ml

# 397
Здравейте, пак съм аз обаче пак имам нужда от съвет. С термин 22 съм и днес бях на преглед. Оказа се, че имам 4- 5 см. Разкритие, паднала тапа и скъсена и омекнала шийка. Въпросът е, че нямам болки и нз как съм ги направила тези см. Но лекарката ми иска утре да ме приеме, за да ми спука водите и да помогне раждането, защото според нея с такова разкритие, не е добре да се стои много време, за да не се получи някоя инфекция. Случвало ли ви се е на някоя от вас и как са процедирали вашите лекари?

# 398
С първото раждане отидох с болки в апандесита 20 дни преди термин. Вечерта в 8 ме приеха без контракции и с 3 см разкритие. Докторката каза, че бебето е високо и няма да родя точно сега. Оставиха ме за наблюдение, заради апандесита. В 12 ноща започнаха контракции и все още високото горе бебе в 3 ноща се роди нормално без никаква намеса. Дано и при теб тръгне нормално и до утре да гушкаш бебо.

# 399
Анна, на мен двама педиатри ми казват само със спирт да чистя и не смея да пудря, въпреки че ми се иска да предприема нещо. Като изключим кървенето засега изглежда спокойно пъпа. Дано вашето бързо се подобри и не създава допълнително главоболия.
Моника, при идентични обстоятелства ми пуснаха система да подпомагане на раждането, но 2 седмици преди термин. При мен обаче беше за предпочитане да се роди по-рано, защото изоставаше на килограми. Имах доста подготвителни контракции, бебка беше много ниско и усещах болки ниско долу.

# 400
И аз да се отчета с термин 13-ти още чакам бебчо да излезе, изобщо няма и признаци да му се излиза. Толкова нямам търпение вече и всеки ден се надявам, нооо за сега нищо. Днес съм пак на преглед стискайте палци да има някакво развитие ☺

# 401
  • Варна
Вени,иначе всичките ми познати ми казаха,че и при тях е секретирало (нали без инфекции).
Ние сега пътуваме до Шейново,понеже объркали някакви изследвания от раждането и искат пак да ги направят,та ще помоля и там да го прегледат.

С предното раждане съм направила 6см неусетно и ми спукаха мехура,но си бях в болница тогава понеже пренасях. Успех ❤️

# 402
berezinna, ако бебето връща малко и се стича на лека струйка отстрани на устата на бебето, ако е легнало, е нормално доколкото знам. Ако вече връща повече и е на фонтан и то няколко пъти, тогава вече може да има някакъв проблем. Нашата беба яде лакомо и понякога веднага или известно време след това излиза на фонтан част от млякото, независимо дали е изправена или легнала в леглото. И за това сме с мляко против повръщане. Ако се стича леко отстрани, може да не е глътнало изцяло млякото и има още в устната кухина или още в хранопровода, но до колкото знам не е проблем. И едната ми племенничка беше така от лакомия.

# 403
Здравейте отново! След вчерашния преглед лекаря реши утре да отиваме да ме приемат вече и да предизвикваме раждане. Надявам се да има развитие от вчера, особено с болките и контракциите, които бяха. Стискайте палци всичко да мине наред и да не се налага секцио. Ще пиша пак, когато малчугана се появи на бял свят! Blush Heart Eyes Heart

# 404
  • Варна
Успех ❤️ Утре е Илинден,някак си ми е хубава дата на мен 🍀

Момичета,на мен за втори път ми се налага да оставям дете в болница 😔
Днес ми се обадиха от Шейново,където раждах,че са объркали някакви Изследвания от раждането и ме извикаха да ги повторим. Помолих го да погледнат пъпчето, казаха че не изглежда добре и пуснаха ЦРП,което беше доста завишено. А ходих на педиатър и при личния,единия казва едно,другия друго и никой не предложи да се пуснат Изследвания...
Предложиха ми да го оставим за антибиотик и да е под наблюдение. Мисля,че това е най-добрия вариант вместо да го водя по педиатри и то във Враца...
Къса ми се сърцето в момента,така ме погледна с тия очички...
Все едно някаква сила направи така,че да ми се обадят,понеже ако не се бяха обадили нямаше да разберем,че инфекцията си работи ,докато не стане по зле

Здравейте отново! След вчерашния преглед лекаря реши утре да отиваме да ме приемат вече и да предизвикваме раждане. Надявам се да има развитие от вчера, особено с болките и контракциите, които бяха. Стискайте палци всичко да мине наред и да не се налага секцио. Ще пиша пак, когато малчугана се появи на бял свят! Blush Heart Eyes Heart

Общи условия

Активация на акаунт