Отговори
# 615
Аз давам вода. Ние също сме на АМ. В началото я от казваше, но сега в жегите сама си иска. Давам по малко предимно след ядене.
Анна дано всичко да мине и да си отдъхниш, че твоя юнак мина много премеждия. Пращам положителна енергия всичко да е наред и да расте здрав и щастлив.

# 616
Ново 20 при нас, малкият Жечо от време на време е със запушено носле, тъй като имаше и конюктивит, който уж се беше махнал за 2 дни, решихме да пуснем изследване, за да разберем дали не е настинал или е свързано пак с очичките и се оказа, че от болницата са го изписали със стафилококи. Аз също прекарах конюктивит и после явно пак му го лепнах, сега и бабата е с конюктивит, но с тази бактерия не обикновен, а е придружен с подуване на окото, зачервяване и силна болка. Дано всичко мине и той не се влоши пак, че месец го мъчим милия с различни капки. Sob

# 617
Мами, правихте ли вече секс ? 🙈
Аз родих секцио преди 60 дни вече. Днес бях на преглед и докторката каза, че матката и яйчниците са добре. Нямам течение и всичко е точно. Но забравих да питам дали вече може, а пък ме е страх.. 😁

# 618
Мами, правихте ли вече секс ? 🙈
Аз родих секцио преди 60 дни вече. Днес бях на преглед и докторката каза, че матката и яйчниците са добре. Нямам течение и всичко е точно. Но забравих да питам дали вече може, а пък ме е страх.. 😁
Здравей, на мен на при изписването и на контролния преглед доктора ми каза да минат 6седмици от секциото и тогава може... Та чакам 😂 още малко ми остана

# 619
Момичета, водихте ли бебчетата на ортопед?
Ще се радвам на препоръки за гр. София Hug

# 620
Здравейте мами,ползвате ли аспиратор за носле? Имали ли сте проблем с него? Някъде бях чела,че ползването му може да спука капиляр и да доведе до кървене а имаме секрети и само с физиологичен р-р е трудно 😕

# 621
Ние сме го използвали няколко пъти, защото имаше хрипове от секрети и проблеми не сме имали. Казаха ни да не го използваме често и само ако са по навън, а не навътре в нослето. Така нямало голяма опасност да се спука капиляр.

Здравейте мами,ползвате ли аспиратор за носле? Имали ли сте проблем с него? Някъде бях чела,че ползването му може да спука капиляр и да доведе до кървене а имаме секрети и само с физиологичен р-р е трудно 😕

# 622
Мамчета имам едно питане,от два-три дни като му давам да яде и започва да реве после уж се успокои пак почва да яде и пак рев едновременно и започва да се дави,пт какво може да е предизвикан този рев,докато го храня,на ам сме

# 623
Мамчета имам едно питане,от два-три дни като му давам да яде и започва да реве после уж се успокои пак почва да яде и пак рев едновременно и започва да се дави,пт какво може да е предизвикан този рев,докато го храня,на ам сме

От колики се гърчат, пищят и плачат много бебчовците. Според мен на колики се дължи плачът.

# 624
Момичета, водихте ли бебчетата на ортопед?
Ще се радвам на препоръки за гр. София Hug

Ходихме, всичко е наред. При нас идва от София д-р Алексиев, така че го препоръчвам. Доволна съм.

# 625
  • София
Нашият аспиратор никаква работа няма да върши така като го гледам.

Ние капваме по няколко капки физиологичен разтвор във всяка ноздра и секретчето само си излиза. Обираме с бебешките клечки за уши, въртейки леко извън ноздрата, и ако има нещо - то се захваща. Доста лесно става.

Ние сме го използвали няколко пъти, защото имаше хрипове от секрети и проблеми не сме имали. Казаха ни да не го използваме често и само ако са по навън, а не навътре в нослето. Така нямало голяма опасност да се спука капиляр.

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 16:04 от ellse

# 626
Здравейте! На колко часа хапват бебчетата ви? Мартин е на 41 дни, започна почти винаги да се храни на 4 часа по 100-110 мл. само на АМ е. Не е ли рано за разреждане на храненията? През нощта също се храни на 3- 3,5ч.

# 627
И при нас е същото.
Забелязвам че само при нощното хранене яде спокойно. Иначе е спокойна няма колики спи си добре и през деня и нощем, но започна ли да я храня след 20-30мл почва рев блъскане на шишето присвива крачета и аз не знам какво е. Все едно нещо я боли, дали са колики, но само докато яде ми звучи странно. 🤔
А иначе преди имаше колики вечер преди сън по 3часа. Смених лефакс с абоколикен и давам и Омнибиотик панда и спряха тези истерични ревове вечер.

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 14:03 от LaLa Land

# 628
И при нас е така, на 42 дни, в началото правеше пауза вечерта от 12 до 6, ама нещо я измести и сега като хапне в 8, заспива самичък към 11 и се буди чак в 2.
Здравейте! На колко часа хапват бебчетата ви? Мартин е на 41 дни, започна почти винаги да се храни на 4 часа по 100-110 мл. само на АМ е. Не е ли рано за разреждане на храненията? През нощта също се храни на 3- 3,5ч.

# 629
Според мен всичко е до един момент и после се променя. Режимът не е установен и всеки ден е различен, поне при нас е така.

И при нас е така, на 42 дни, в началото правеше пауза вечерта от 12 до 6, ама нещо я измести и сега като хапне в 8, заспива самичък към 11 и се буди чак в 2.
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт