Августинки 2021 - Тема 5 💙💜

• 33 338
  • 788
  •   1
Отговори
# 225
Стискам палци всичко да е наред , бебето вече е достатъчно развито , успех и само положителни мисли 🤗🤗🤗
Днес ми звъннаха, понеделник ме приемат, вторник или сряда ще е операцията. Дойде ми като гръм от ясно небе, но е по-добре и за мен и за бебчо..защото аз се влошавам. Хемоглобина ми падна на 75, ще ме кръвопреливат и сега събота и неделя ще ми бият Дексаметазон за дробчетата на бебчо. Утре влизам в 33г.с. Силно се надявам всичко да е наред с бебо, само това ме притеснява..

# 226
Днес ми звъннаха, понеделник ме приемат, вторник или сряда ще е операцията. Дойде ми като гръм от ясно небе, но е по-добре и за мен и за бебчо..защото аз се влошавам. Хемоглобина ми падна на 75, ще ме кръвопреливат и сега събота и неделя ще ми бият Дексаметазон за дробчетата на бебчо. Утре влизам в 33г.с. Силно се надявам всичко да е наред с бебо, само това ме притеснява..

Опитай се да бъдеш спокойна, колкото и нелепо да звучи в подобна ситуация. Вярвам, че и ти и бебчето ще сте добре. Изпращам позитивна енергия!

# 227
  • Варна
Честно казано в момента съм по скоро в някакъв малък шок, но не съм толкова притеснена. Ще се притесня като стане понеделник, убедена съм. 😅

# 228
По-добре планувано, ще имат време за инжекцията за дробчетата. Бебето ще е добре, но има нужда и мама да е добре, за да се грижи за него съвсем скоро

# 229
Изпращам ти много положителна енергия и стискам палци всичко да мине, както трябва. Бебчо е супер, няма проблеми с него, много бързо ще се адаптира, докато докторите се грижат и за твоето здраве. Грижи се за себе си, храни се и доколкото може, бъди спокойна, за да имаш сили да се грижиш за твоето слънчице. Задължително да ни пишеш как сте Blush

# 230
Стискам палци и аз да мине всичко наред Simple Smile Бъди щастлива-скоро ще си гушкаш бебчето!

# 231
  • София
И аз стискам много палци всичко да е наред и вярвам, че ще е така. В крайна сметка и майката е важна не само детето, то ще навакса бързо с грамовете докато се повъзстановиш, за д аможеш да си го гледаш.
Чета ви тук и за пореден път се възхищавам какви силни майки и жени има и как правите всичко, за да са добре дечицата ви.

# 232
  • Варна
Стиснати палци и позитивна енергия и от мен ! Вярвай ,че всичко ще е наред ! 🍀😊

# 233
И от мен само положителна енергия! Вярвам , че всичко ще бъде наред и бъди спокойна❤

# 234
Успех и от мен, изпращам ти и аз положителна енергия. Всичко ще е наред, пиши после как е минало.

# 235
Белла, успех и от мен, вярвам, че всичко ще бъде наред! Чакаме добри новини другата седмица! 🤗

# 236
Белла не се притеснявай, щом ще си в болница и ще има инжекции всичко ще е наред. Аз баткото 38гс го родих, макар че беше 2430гр не е бил в кувиоз. Зъболекарката ни наскоро роди в 36гс 2880гр и го водят недоносен, но също не е бил в кувиоз. Теглото не винаги е от значение. По-добре ако трябва по-рано да извадят бебока, защото с тоя нисък хемоглобин не му е особено по-добре вътре. Така че дишай спокойно, всичко ще е наред. И аз днес разбрах, че надали ще добутаме до 3.8.та съм в очакване така че само позитивни мисли. Вижда му се края.

# 237
Бр
Бела, от мен също сърдечни пожелания за най-добро и вярвам в това! Възхищавам ти се!

# 238
Успех, Белла, всичко ще се развие добре и ще се гледате щастливо вкъщи, като му дойде времето.

При мен вчера се оказа, че плацентата ми е 3та степен (утре влизам в 35та седмица). АГ ми каза да не се притеснявам и за момента всичко изглежда наред. На някоя от вас случвало ли се е преждевременно да остарее плацентата и давали ли са ви някакви съвети как да забавите процеса?

# 239
Успех, Белла, всичко ще се развие добре и ще се гледате щастливо вкъщи, като му дойде времето.

При мен вчера се оказа, че плацентата ми е 3та степен (утре влизам в 35та седмица). АГ ми каза да не се притеснявам и за момента всичко изглежда наред. На някоя от вас случвало ли се е преждевременно да остарее плацентата и давали ли са ви някакви съвети как да забавите процеса?
И при мен вече е 3та степен плацентата. Нищо необичайно, остават 3-4 седмици до финала. Няма препоръки, то това си е естествен процес, няма как да го забавим.

Общи условия

Активация на акаунт