Августинки 2021 - Тема 5 💙💜

• 33 298
  • 788
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте и от мен. Имам едно питане. Вчера бях на преглед за разкритие. Доста болезнено. Доколкото разбрах, нямало такова, шийката била скъсена на 30 % (миналата седмица като ходих на спешен кабинет казаха същото, че е скъсена на 30 %), бебето било много ниско и можело и другата седмица да родя, преди термина на 11-ти август. Като станах и отидох до тоалетно имах леко ръждиво зацапване. Нямам контракции и други оплаквания и се чудя, дали е от прегледа вчера? Ако беше от него, дали нямаше още вчера да го имам?

# 616
Paolina, и аз ги имам тези реклами. Натисни бутона за последна страница >| и си четеш спокойно. Много скоро ти е секциото 😲 То дошъл август месец. Дано се оправя детето и да е прихващаш и ти нищо.
В кабинета на моя доктор не се допускат дори деца посетители, защото върлуват много вируси в момента по градините и пазят бременните.
Иначе продуктите за стрии УЖ са по-специално от обикновените масла. Маслата попивали в горната част на епидермиса, колкото да овлажнят, а тези за стрии попивали на по-дълбоко ниво към съединителна тъкан и това спирало стриите. Ама до кожа си е.
Bile, скоро във фейсбук групата още едно момиче беше писало, че след такъв преглед е имала зацапване. Всички други бяха писали, че не са имали този проблем. Но явно не си сама. Освен това ръждивото зацапване е старо. Кръвта останала във влагалището се оксидира и става ръждива. Прясната (днешна) кръв е ярка и червена. Все пак наблюдавай за необичайно течение да не пада тапата, но според мен е от прегледа, като чета какво представлява и настръхвам. Дори не разбирам какво печелят с това да ти кажат :"Имаш 1см разкритие" и да бъркат там, нормално в девети месец сме, чакаме да раждаме, не е като да е преждевременно раждане.

# 617
Paolina, и аз ги имам тези реклами. Натисни бутона за последна страница >| и си четеш спокойно. Много скоро ти е секциото 😲 То дошъл август месец. Дано се оправя детето и да е прихващаш и ти нищо.
В кабинета на моя доктор не се допускат дори деца посетители, защото върлуват много вируси в момента по градините и пазят бременните.
Иначе продуктите за стрии УЖ са по-специално от обикновените масла. Маслата попивали в горната част на епидермиса, колкото да овлажнят, а тези за стрии попивали на по-дълбоко ниво към съединителна тъкан и това спирало стриите. Ама до кожа си е.
Bile, скоро във фейсбук групата още едно момиче беше писало, че след такъв преглед е имала зацапване. Всички други бяха писали, че не са имали този проблем. Но явно не си сама. Освен това ръждивото зацапване е старо. Кръвта останала във влагалището се оксидира и става ръждива. Прясната (днешна) кръв е ярка и червена. Все пак наблюдавай за необичайно течение да не пада тапата, но според мен е от прегледа, като чета какво представлява и настръхвам. Дори не разбирам какво печелят с това да ти кажат :"Имаш 1см разкритие" и да бъркат там, нормално в девети месец сме, чакаме да раждаме, не е като да е преждевременно раждане.

Мерси за отговора Тери. Смешното е, че като го попитах дали има разкритие, той каза, че ако бил бръкнал малко по-дълбоко щял да разбере, дали има, но щяло да ме заболи и можело да се предизвика раждане. Но май нямало. Ще се наблюдавам, а пък, ако нещо видя или почне да ме боли, пак ще тичам на спешен. Вече ми е много напрегнато и се гледам като под лупа.

# 618
Били, вчера ми правиха преглед за разкритие и моята докторка каза, че след прегледа мога да прокървя леко и било нормално.

# 619
Мерси много Boymama. Най-вероятно е от това, защото досега не съм имала никакви оплаквания.

# 620
Маминки, имам въпрос, като ходих до тоалетната по хартията имаше едно като слуз, жълто зеленикаво(извинявам ви се много за обяснението) дали това означава падане на тапата? Не беше като количество много

# 621
Моята беше белезникава, с кървави нишки в нея. Познах, защото вече ме бяха почнали контракциите. Може и да е тя, очаквай включване и на приболявания скоро. Стискам палци и пиши как си Kissing Heart

# 622
Звучи да е тапата. Питах доктора какво да правя като падне тапата и той ми каза: "Такова понятие като тапа не съществува, не очаквай да гърми шампанското. То си изтича лека по лека, някои жени дори нямат изобщо такава слуз. Звънни ако видиш кръв, сериозно изтичане на води или силно болезнени контракции"
Явно отваряш шампанското ти, но като паднела тапата може и две седмици да минат до започване на раждане

# 623
Днес се роди Андреа с планово секцио- 2660, 47 см. Беше си напречно до последно. Късмет и леко раждане от нас.

# 624
Честита да е Андреа, много здраве, щастие и да е все така чакана и обичана Hug на теб бързо възстановяване и много гушкане с малкият бонбон Simple Smile

# 625
Честито! Да е жива и здрава Андреа и много да ви радва! Бързо и възможно най-безболезнено възстановяване 🙂

# 626
Честита да ви е малката Андреа! Живи и здрави бъдете!

За тапата, доколкото знам падането й не е еднозначен сигнал за започващо раждане. Може да минат дни, че дори седмица - две докато започне същинското раждане .

# 627
  • София
Честита Андреа да е жива и здрава!!!

# 628
Жива и здрава да бъде Андреа. А на теб скорошно възстановяване.

# 629
Жива и здрава да е Андреа ❤️💐

Аз се мазах с какво ли не и туй бебе като се обърна напречно и ми се образуваха стрии Sad сега продължавам с мазането, но моята кожа си е предразположена... Ще търся лазер по-натам явно.

Общи условия

Активация на акаунт