Августинки 2021 - Тема 5 💙💜

• 33 302
  • 788
  •   1
Отговори
# 630
Falan1, не го мисли много сега, гадно е, но избледняват. Аз по корема нямах, но по гърдите колкото щеш, почти изчезнаха. След известно време и мазане, положението се подобрява. От 13-годишна имам по дупето, но там си седят, не знам дали е до зона Grinning

# 631
  • Велико Търново
Добре дошла, Андреа!
Аз вчера бях на тонове и излезе, че имам контракции, но въобще не ги усещам.

# 632
За мен всичко е до кожа и еластичност. Аз не съм била особено старателна в мазането - само след баня и то с обикновен лосион на биодерма. Дори сега след второто раждане нямам нито 1 стрия. С първото се мажех с Палмърс, тогава ми излезнах две на дупето. Иначе си имам други стрии от отслабвания навремето, те са вече белички, но се виждат като хвана тен.

# 633
Честито на поредната мама с малката Андреа. Да бъде жива и здрава, а на мама бързо възстановяване.
Аз днес ходих да си пусна изследвания, така пожела Аг. Минах през църквата за въпросната молитва за леко раждане, че май няма да изкарам до 22 август. От вчера започна да ми се втвърдява корема с болки ниско доли, както и кръста да ме боли.

# 634
  • София
Честита да е Андреа! Много радости и щастие желая!
Моята дата за секцио е 10.08, при термин 23-24.08. Ужасно ме гонят нервите, не ме свърта, а да вървя не мога, въздух не ми стига, имам чувството че не мога повече....не съм предполагала, че може да е толкова трудно и физически и психически.
И мен ме боли кожата от опъването отпред на пъпа, мажа Мустела крем и Палмърс олио, но си боли.
Спомням си преди да ми изтекат водите наистина видях нещо гелообразно на бельото предния ден, било е тапата, но тогава не знаех.

# 635
  • София
Ох и аз вече съм в групата на едва издържащите. Нервно ми е, адски топло, нищо не мога да правя, никъде не мога да ходя. Не мога да се концентрирам да чета , дори филм да гледам. Искам вече да идва датата да мине всичко ок и да се успокоя, да си върна тялото и да вляза в някакъв ритъм, сега съм в очакване и на предела и е ужас☹️

# 636
И на мен много ми се отслабва, гледам си старите дрехи и ми се плаче. Терминът ми е за след три дни и се моля да не пренося. Уж утре завършваме детската стая и в понеделник да тръгва вече, че жеги и всичко ми пречат, а корема така и не слиза.

# 637
Моя корем си е долу от 1месец,втвърдявания,намествания и тн също така от 1м.
Да идва понеделник и да влизам, че не мога вече. Направо съм като танк, ходя настрани се клатушкам като пингвин, едвам клякам, сутрин като стаавам, ако първо не седна да си наместя кръста, не мога да стана изобщо.
Направо е ужасно да си в 9 м лятото. Тся драма със зимното бебе я нямах. Пак ми беше тежко, ама не чак така. И това неспане нощем ме убива. Вярно че през деня наваксвам на климатика, ама не е същото
Баткото ми е на антибиотик, огромен сопол гаден, лепкав се точи... Някак си трябва да го огледат докато ме няма мен.
Иска да идва милия в понеделник като ме кара баща му, ама не ми се ще изобщо. Ще ми ревне, аз ще ревна и ще стане страшно. Надявсм се вторник след секциото като им се обадя да ги пуснат поне бебето да видят. Пък ще видим.

# 638
Добре дошла, на още една принцеса. Да бъде благословена!
И мен вече не ме свърта, а има 20 дена до секциото. Толкова ми е жега. Не мога нищо да свърша в двете стаи надути климатици, в третата яко мор и аз лежа в четвъртата. Само в една стая мога да стоя, а в нея само се лежи. За разнообразие ставам да пикая. Нощем такова плетене, будя се от мокри възглавници.
Мои приятелки разправят, че било по-кофти зимата бременна. Да бе, студено е, денят е къс, какво да правиш освен да спиш. Сега хем ти се излиза, хем не ти се става на въглен.
Правя сутрин 2 км разходка и това е.
Бях на консултация с анестезиолог вчера. Ще спирам Клексан 4 дена преди секцио, което е доста по-приемливо от 10 дена. Но дали ще удържа дотогава е друг въпрос. Дано успея, защото иначе вместо спинална упойка ще сложат пълна. Много би ми било мъчно да пропусна тези първи мигове с детето.
В понеделник спирам и Магнезия, а аз съм си яко с контракции. Във фейсбук групата едно момиче го бяха задържали в болница, че имало контракции 40 на тоновете. Аз на тонове почти не усещам контракции, а удрям 80, представям си тези вкъщи какви стойности са.

# 639
Нека бързо оздравява баткото, че и него ще мислиш. По-добре да не идва с теб, само ще се разстройте. А вторник, болен и със сополи да не го води баща му в болницата, ще ги овикат, а и бебчетата са малки. След няколко дни, вкъщи на спокойаствие ще ги запознаете.

# 640
Те изобщо ще ги пуснат ли? Мъжът ми ще стои на паркинга и през някакъв прозорец ще му покажат като цар лъв бебето. То като има няколко секциа едновременно много ще разбере кое е неговото

# 641
Здравейте, нова съм тук,  следя ви отскоро, термина ми е на 27 август, първо дете, момиче, когато е планирано секцио /аз ще съм с такова/ знаете ли по кое време насрочват операцията по принцип -сутрин рано ли?

# 642
  • София
Добре дошла Мишона!
Да, мисля, че плановите операции са сутрин.
Paolina Yotova в коя болница ще раждаш?
Аз питах в Токуда, не разрешават присъствие на татковци, въпреки  че моя е ваксиниран.

# 643
По принцип гледат да ги правят сутрин. Мен не викат в 06:30 в болницата за секцио, казаха ми, че съм първа за деня.

# 644
Честито на поредното бебе в групата. Много да е здрава и да ви радва.
Идвам и аз да помрънкам. Жегата е ужасна когато си в 9 месец, а тази година, за да е кефа пълен е и много продължителна. Сега заваля и няма такова щастие просто. Вечер е особено кофти, по някаква причина тогава се потя повече, сигурно е хормонално. Нямам никакви индикации за раждане, а съм на 10ти. Не искам да преносвам, ама и от раждането ме е страх доста. Та, не знам какво искам вече. Да минава пък. Странното е, че миналия месец имах повече усещания че скоро ще родя. Сега никакви. Седи си високо и подготвителните спряха, а не пия Магнезий вече седмица и някак все едно на обратно върви. Ще видим. Успех на всички, които са първите дни на Август. Поне ще сме със сигурност Августинки.

Общи условия

Активация на акаунт