Августинки 2021 - Тема 5 💙💜

• 33 305
  • 788
  •   1
Отговори
# 645
В Софиямед ще раждам, а за пускане силно се съмнявам. Той ще е на работа така или иначе, няма да види отпред. По-скоро кто дойде да плати като му се обадя, че е минало всичко, предпилагам, че през някой джам ще покажат бебето. Не вярвам да им дават достъп пряк.
А баткото щв го стегна, ама никак не ща да идва само да се разстройваме взаимно понеделник.
Днес ливнах 2 кофи вода на терасата, изчистих с прахосмукачка и парочистачка, забърсах полицата на секцията ни в хола и едва ходя....
За нищо нв ставаме вече😂 а като знам че след секциото пак ще е така ми се реве. Много мразя да съм зависима от някой, дай тва, направи онова.... 🤔 Не обичам така, ама кво да се прави.

# 646
Малко остава, момичета! Скоро една по една ще гушнем бебчетата си! Heart Eyes
Аз днес цял ден усещам бодежи отдолу и бебето не спира да подскача и да се натиска все едно да излиза.. Бях малко по-активна от други дни и сега вечерта започнаха и контракции на често.. Вече не смея нищо да си мисля. Joy Всеки път, когато ми зачестят контракциите и си помисля, че раждам, те спират и минават дни без нито една. Joy

# 647
И при мен така, днес малко повече чистене и сега като пошежах по гръб 1 час едвам седнах и после едвам станах. Адски болки в кръста вече, стягания на корема, опъване, подскачане. И на бебетата им е тясно вече 100%.
Нямам търпение вече да излиза честно казано. Хрм бавно ми лина времето, хем все едно вчера правих тестовете. Не мога да кажа, че ще ми липсва бременността, но някак ме обхваща меланхолия.
Просто искам да мине секциото и да си се прибера вкъщи.

# 648
Момичета,  и аз малко се понатоварих и в резултат ме боли малко над сгъвката с крака, вляво и надолу от пъпа от снощи. Може ли да съм си направила ингвинална херния от физически усилия? Само от едната страна е.

# 649
Момичета,  и аз малко се понатоварих и в резултат ме боли малко над сгъвката с крака, вляво и надолу от пъпа от снощи. Може ли да съм си направила ингвинална херния от физически усилия? Само от едната страна е.
По-скоро не, и мен там си ме боли отдавна, има много нерви и сухожилия, които се притискат. Чск от време на време ми изтръпва левия крак. Питала съм кръвотока е екстра, просто вече няма място.
Аз пък тая нощ сънувах, че ми изтичат водите😂 ама през корема много се смях сутринта.

# 650
Мен сгъвката на десния крак ме боли и без да се натоваря. Някакво сухожилие се разтяга и ме боли понякога жестоко.
И аз една нощ сънувах, че ми изтичат води, ама от регулярното място. На другия ден място не можах да си намеря от нерви и очакване.

# 651
  • Варна
Аз онзи ден сънувах че съм родила и ми го донесоха .. гледам то направо 8 месечно бебе и казваше Тати 😂😂

# 652
И мен от натоварване ме боли сгъвката на левия крак, при мен е от едни клекове Grinning
 Снощи много се разстроих и после до към три часа имах болезнени контракции, даже реших, че раждането започва. Но като легнах и се успокоих, спря да ме боли и само жегата ми пречеше да спя Grinning

# 653
О аз нощес спах, поразхлади и беше добре. Ама като гледам, че днес ще е 37 градуса, явно тая нощ няма да спя. То така или иначе не вярвам да заспя при все, че утре ще ме приемат де😂 вижда му се края 🤣

# 654
Аз спах 2часа само през ноща, нямаше такава жега, умирам вече за сън а отново в стаята е 33градуса,днес го дават при нас 41 и не знам как ще се живее..   Като лягам на лявата страна имам много леки менструални болки, и така и през ноща беше. Утре съм на преглед ще видим

# 655
Уж валя, духа при нас, климатик бях пуснала. Правя възглавницата мокра, обръщам я на другата страна, мокря и оттам. Вече умирам за сън. А в наше село онзи ден бяха спряли водата за цял ден, на някои хора и тока. ЕВН правели планови ремонти и изпробвали нови точки. То е хубаво да се правят тези неща, но щяло да бъде така цял август месец в пловдивско. Ако ми спрат тока на 42 градуса и отивам доброволно да ме приемат в болницата. Днес пак имало аварии с водата, очаквам да ни спрат кранчето

# 656
Аз за в болницата не знам как ще издържа, миналата седмица ме бяха сложили в една стая с 6 легла, много слънчева и топла, да не говорим, че имаше някакви мизерни жени.... Ужас, добре, че доктора каза, че няма за какво да оставам и си тръгнах, надявам се като вляза да раждам да не е същото

# 657
  • Harmonia Mundi
Честито на мама и бебе Андреа! ♥️💕
Бързо възстановяване и прибиране у дома, а госпожицата да расте здрава и щастлива бебка!
Успех и на другите мамчета Simple Smile

# 658
Уф жегата най мъчи определено.
Аз поне като бях на консултация през седмицата в Софиямед,ми направи впечатление, че цялата болница е хладна. С центрашна климатизация са, та пррдполагам, че и по стаите ще е хладно. Уж са 2йни пък ще видим. Тая вечер ще е тегаво спането, излязохме в 10 беше екстра, а сега влагата се вдига и пак не се диша. Пак на обяд ще се спи на климатик явно. Гледам аз прогнозата и не ми изглежда обнадеждаваща цялата седмица ще е много топло.
Добре че поне ще е вкъщи детето, та да не го мисля дружината как ще го прибират в 5 часа в най голямата жега от детска. Че при нас бол желаещи за него и за кучето😂 ще видим как ще ги изгледат 5 дена 😂😂 то кучето всички си ги познава, ще му се счупи дупето да яърти опашка като види всеки един от компанията. Детето няма драма с никой, ама така ще ми е странно чак,да ме няма в тоя парк.
Това почти никога не се случва. Аз не обичам да си стоя вкъщи и всеки божи ден жива, умряла съм там.
И ми е странно как всички ще пият без мен😂 такава ни е компанията 6 семействс, че всичко винаги честваме заедно. Ама предполагам, че като ме пусне упойката няма да мисля за тяхното пиене, а за моето охкане.

# 659
Паолина, блазя ти, аз не съм видяла човек от 8 месеца. Все пусти страх да не се разболея бременна. Дано малко се пречупя като се роди детето, че то тази параноя не се търпи вече.
В тези температури с какво ще обличате бебетата вътре вкъщи? Навън ясно, че е мор. Вкъщи и с климатик, пак е мор. Два въртят и седи 26 градуса. Четох във фейсбук, че акушерките за изписването избирали дългия ръкав и крачол пред бодита и роклички и се втрещих. Аз толкова бодита с къс ръкав без крачол съм накупила.
Купили ли сте въртележка за кошара? Аз купих една, но звукът е толкова силен, че трябва нова да поръчам. Ако сте доволни от вашите, да препоръчате

Общи условия

Активация на акаунт