Августинки 2021 - Тема 5 💙💜

• 33 283
  • 788
  •   1
Отговори
# 90
Ако трябва увеличи дозата на 3 по 2. Аз пия толкова и контракциите намаляха значително.
Обади се на лекаря си и му кажи, че имаш стягания.

# 91
Привет мами. Не съм се включвала в новата тема, защото бях в болницата заради стягане на корема,и бих ви посъветвала имате ли болки обърнете се към АГ и много почивка след това. Сега съм с постоянно лежене и ходене само до тоалетна, и не ми разрешават нищо да правя друго 😔

# 92
Това стягане болезнено ли беше ?
Привет мами. Не съм се включвала в новата тема, защото бях в болницата заради стягане на корема,и бих ви посъветвала имате ли болки обърнете се към АГ и много почивка след това. Сега съм с постоянно лежене и ходене само до тоалетна, и не ми разрешават нищо да правя друго 😔

# 93
Плами, стискам палци всичко да е наред, още малко остана! Hug Защо ти наложиха да лежиш? Да не би контракциите да са предизвикали някоя поразия? Confused

# 94
Благодаря тинки. Да още малко остана дано изкара до 9-тия месец. Втвърдяваше ми се корема през няколко минутки,без болки, разкритие, но шийката ми е скъсена. Сложиха ме на системи една седмица за задържане, и ме изписаха, сега на лекарства вкъщи и казаха само лежане, понеже е с главичката на долу и ако се швъкам много ще излезне 😔. Сега започнаха и леки болки, но само като рита и бута

# 95
Плами, казаха ли ти колко мм ти е шийката ?

# 96
Относно въпросът с подутите срамни устни. Преди време бях чела в този форум за такова подуване и две жени бяха писали, че са се сдобили с т*шаци. Тази дума не е от моя речник, те така се бяха изразили. Даже им било неудобно да носят бельо. Не е било нищо притеснително, просто от бременността какво ли не се подува и прищипва.
Иначе стяганията и аз не мисля, че са шега работа. Уж е нормално да ги имаме, ходих на лекар за моите, били нормални. Но аз не ги чувствах така, въпреки магнезия една вечер бяха през няколко минути и се бях ошашкала. Даже се будих със стягания. След това ми откриха Ешерихия коли. Минах на антибиотик и с него изчезнаха и стяганията. Говорихме вчера с доктора, че двете неща имат връзка. При инфекция (безсимптомна в моя случай) тялото се опитва да се изчисти от всичко чуждо и харесва ли ни или не, бебето е 50% чужд ген и е атакувано. Аз съм в сага с бактерии и антибиотици от 3 години. На притеснението ми, че вероятно след седмица пак ще имам бактерии и контракции Докторът ми каза: "Не се притеснявай, ти го отгледа вече", пък аз съм в 31 г.с. Всичко ще е наред, момичета, прав е докторът ми, на края сме вече, бебетата са си доста развити.

# 97
  • Варна
И аз снощи за пръв път май имах контракции , и болки като при цикъл , но пих но шпа и съм заспала. Днес засега всичко е окей.

# 98
Здравейте, момичета :* вчера бях на жк, тоновете на госпожица та бяха чудесни, с главичката надолу си е и тежи 2550гр. В началото на 35г.с. съм. Засега всичко е наред, говорим за нормално раждане, въпреки че в началото ми обясняваше, че трябва секцио. Много ме зарадва Blush
 Аз и стягания имам на моменти, но и пробождания ниско долу, имам чувството, че ще ми се пукне мехура. Но докторката каза, че не е притеснително. Да пия магнерот и но шпа. Как сте в жегите?

# 99
  • Harmonia Mundi
Добро утро и от мен!
Май само при мен още няма никакви подготвителни контракции, а от днес съм в 34 г.с. и остават не повече от 43 дни до термина.
Има ли възможност да не ги усещам просто?
Утре ще говоря с  Богословова.

Мацки, някоя карала ли е училището за родители на Олга Дукат? Чудя се дали не се препокрива с книгата.

# 100
Boymama, докога ще пиеш Магнезий, май 9ти месец го спират, за да може да тръгне естественото раждане все пак по някое време.
Добре, че наскоро купихме втори климатик за хола с идеята да охлаждаме с него и нашата стая, за да не духа климатик в бебето директно. Та вчера ни се развали климатика в нашата стая. Ако не бяхме взели втория климатик, много зор щях да видя с тези Пловдивски температури.

# 101
Тери, аз магнерот не пия, само като пътувам, за да ми е спокойно.

# 102
Аз съм си на магнерот от 4 месец, още тогава започнаха разни стягания, придърпвания и тн. Сега влизам в 34гс. Днес пусках урина за това подуване на краката, чакам резултата, чааааак на 9 съм на преглед, ще взима тогава микробиология, аз си имах и предния път в урината малко левкоцити, което обикновено сочи някаква инфекция, та ще видим какво ще излезе. И с 1вата бременност на микробиологията в 35 седмица ми излезе някаква бактерия, та слагах вагинални глобули. Вече съм като слон, вечер няма спане, много е жвга. Нощес баткото якия сопол, час и половина духахме цифки, преди това час и половима пиках 4 пъти, та май заспах след 3. Все отлагам пускането на климатиците, защото ща не ща около 6 излизаме да водя детето и кучето в парка, та ако се охладя преди това, в 6 ще загина навън. Ама поне за спането днес на обяд мисля да се възползвам. И моят термин е 11.8,насрочихме секцио, а 3.8. Нямам идея колко ще е момата свга до скоро на феталната в началото на месеца беше под 2кг,уж твърдят,че ще стигне 3кг, кога ги смятат тия 3 кила да дойдат при все, че ще я вадят в края на 38 седмица не знам....
Гледала съм малко бебе. Баткото беше 2430 ама яка жилка, нито в кувиоз е стоял, нито имаше някаква драма, просто беше мишка. Насъбрах една огромна торба дрехи за пране, активизирам мъжкото тяло да сваля кошове на колипката да перем и да си изчистим основно стаята, че то време не остана. Имаме и някакви покани за рд. За кръщенета, още не сме изповядали сделката за апартамента ииииии всичко е някъв хаос. Като гледам как от сега спя по 3 4 часа на нощ, не знам вече като се роди и бебето как ще я карам....

# 103
Radi ами казаха ми че е 3 мм, сега на изписването не ме гледаха., дано не е още повече.
Иначе магнерот 4 х1, ако има   стягания 3 х2, коринфарм, алеракт и утрогестан ми изписаха. Даже и микробиология ми правиха нямала съм нищо.

# 104
Тоест 0.3 см ли ?
[/b]
Radi ами казаха ми че е 3 мм, сега на изписването не ме гледаха., дано не е още повече.
Иначе магнерот 4 х1, ако има   стягания 3 х2, коринфарм, алеракт и утрогестан ми изписаха. Даже и микробиология ми правиха нямала съм нищо.

Общи условия

Активация на акаунт