Августинки 2021 - Тема 5 💙💜

• 33 345
  • 788
  •   1
Отговори
# 255
Мислех, че хич няма да мога да спя. Поспах, будиха ме от време на време да проверят тоновете, слава богу нямаше пак такива случаи. Сега станах до тоалетна и като знам, че след час предстои контролен хемоглобин и малко след това още една инжекция от любимите ми (Дексаметазон) и след това операция, надали ще поспя пак. Но поне малко успях. Вече съм зверски гладна и жадна, но скоро ше забравя за глад и жажда ми се струва. Опитвам се да мисля положително, просто ме е страх дали ще чуя бебчо да плаче, силно се надявам да успее да си поеме дъх мъничкия ми. Имате ли представа после в реанимация кога ви дават телефона? Че съм чувала, че не го давали, защото смущава апаратите, други казват, че го давали 🤷🏻♀ И хапване, примерно малко шоколад там ли става или първите 24ч стоиш гладна?
Успех и чакаме добри новини! Всичко ще е наред Simple Smile

# 256
Бела, мислено съм с теб тази сутрин! Бъди все так борбена и силна, всично ще бъде наред! Скоро ще се гушкате и вече и ти да св съвземмеш. Геройчета сте! С твб сме, момиче!

# 257
Бела, стискам палци и аз. Много кураж, здраве и бързо възстановяване. Ти и твието бебче сте ни първи в групичката, за късмет. Желая ти да чуеш наай-силният плач. Успех и чакаме радостни новини Kissing Heart

# 258
Успех Бела малко остана. Всичко ще е наред. Телефони поне преди 6г даваха в реанимация, не би следвало да не дават, ама кой знае. Стискам палци, по-добре гладна жадна, стискай очр малко, че акок си яла по време на секциото вливат всякакяи неща и може да ти стане лошо.
Пиши ни как е минало всичко.

# 259
Нека Господ да бъде с вас! Дано всичко да мине благополучно! Амин!

# 260
В моята клиника телефонът постоянно с теб. Даже правят снимки от раждането. А храна дават чак вечерта - малко мляко с бисквити. Не започвай да ядеш на своя глава, че може да започнеш да повръщаш

# 261
  • Варна
Успех Бела. Доколкото знам си с в АГ Варна, поне преди 4 години, веднага като ме събуждаха от упойката ми дадоха телефона. Дано не са го променили това. Дай Боже и двамата с бебчо да сте добре ❤

# 262
  • София
Дано всичко е наред и с двамата и скоро пишеш да се похвалиш!!! Наистина всичко звучи страшно, но се надявам на хубав финал!

# 263
Момичета някоя от Вас да е взимала еднократно бельо на babyono ? Чудя се дали да взема такова или по дълбоки памучни бикини ще ми свършат работа.

# 264
  • София
Аз взех на Always и са много меки, приятни на допир и мисля, че са добра покупка за първите няколко дни, после ще си карам с нормално бельо и превръзки.

# 265
Hetera, може ли да дадеш линк?

# 266
Май се роди бебока на Бела. Мисля, че тя писа във фейсбук групата. Ако съм права, малкият мъж даже си диша самостоятелно Heart

Аз взех еднократни на Chicco еластични. 14 лв за 4 бр, малко скъпи, но ги дават уж за секцио, че дишала кожата. Мрежести са и не са от найлон, някакъв мек текстил е

# 267
Teri една опаковка ли взе и отговарят ли си на размера ? Аз все още не знам дали няма да раждам естествено , но мисля , че и в двата случая ще ми трябват .

# 268
Ами аз си взех две, изобщо си нямам на идея колко биха ми трябвали. В момента нося M-L бельо от hm, тези определено имаше още къде да ги разпъвам и в краката и на корем. Но са стандартен размер, нямат размери. И при нормално пак си трябват. Лохиите са си лохии и в двата случая. Друг вариант са големи бабешки килото, цапаш и хвърляш. Стига да откриеш някакви за по 2-3лв бройката.

# 269
  • София
Hetera, може ли да дадеш линк?
Ето тскива са
https://emagbg.page.link/2SpTzFXuntLBG8AY6

Общи условия

Активация на акаунт