Августинки 2021 - Тема 5 💙💜

• 33 290
  • 788
  •   1
Отговори
# 585
Виж това за подаването до 10то число не ми беше известно, явно точно това се е случило и при мен, но казва ли ти някой…

10 дни е, да. Мен работодателят ме предупреди, че през август ще ми изпрати болничния към НОИ, тъй като го занесох на 09.07 (петък), а те май трябва до 10то число на всеки месец да ги представят.
Моят 45-дневен е от 01.07 и реално превод може да получа и на 20.08.

# 586
Моят 45-Дневен болничен е от 02.07 и нямам превод също, но си мисля че ще го получа чак август.

# 587
  • София
Да момичета спокойно, всички на които 45 дневния ни започва юли ще имаме превод по него чак август, като срокът на счетоводителите за подаване на болничния в НОИ е 10.08. и след това НОИ в срок от 10 дни трябва да го изплати, т. е. наистина може за юли парички да получим чак около 20.08.
Надявам се счетоводителите да не чакат последния момент все пак, но не зависи от нас.

# 588
Здравейте! Сега проверих сметката си и моят болничен е подаден към НОИ на 07.07 и съм поличила обезщетението на 22.07…

# 589
В майчинство ли сте от 02.07 или в 45 дневния? Различни неща са.

# 590
Много благодаря за отговорите, момичета!

# 591
  • Варна
Моят 45 дневен трябваше да започне на 14.07, но аз точно него ден родих. Реално болничния, който ми дадоха от болницата е 42 дневен и в сайта пише “майчинство” работодателя ми го внесе още на 20.07, реално сега кога трябва да очаквам да ми го изплатят? Предполагам, че ще е на два пъти, но пък месеца свърши почти, 9 дни са минали откакто е внесен, а в сайта като гледам нищо не пише още. Явно, че ще е август, но ппц до сега всички болнични като са били внасяни, от НОИ са ги изплащали до няколко дни, а сега чакам повече.

# 592
  • София
Моят 45 дневен трябваше да започне на 14.07, но аз точно него ден родих. Реално болничния, който ми дадоха от болницата е 42 дневен и в сайта пише “майчинство” работодателя ми го внесе още на 20.07, реално сега кога трябва да очаквам да ми го изплатят? Предполагам, че ще е на два пъти, но пък месеца свърши почти, 9 дни са минали откакто е внесен, а в сайта като гледам нищо не пише още. Явно, че ще е август, но ппц до сега всички болнични като са били внасяни, от НОИ са ги изплащали до няколко дни, а сега чакам повече.
Самия болничен вижда ли се като ппдаден от работодателя от НОИ?

# 593
Аз днес бях на преглед. Води в норма, тонове добри, плацентата и тя не е престаряла, коремът не само, че не е слязъл, ами е пораснал с 3 см. Провери ме за разкритие, но нямам никакво. Явно скоро няма да се ражда, а имам 5 дни до термин

# 594
Еми ти си държиш август да ти се раждат децата и това си е. Чакай да мине тази седмица с жегата от африканския фронт, пък после раждай

# 595
Еми ти си държиш август да ти се раждат децата и това си е. Чакай да мине тази седмица с жегата от африканския фронт, пък после раждай
Хахаха, не е лъжа, само да не пренося, че ще е прекалено Grinning

# 596
Момичета имам един малко глупав въпрос- след раждането трябва ли да продължим с мазилата против стрии , четох че и след раждането излизали. И най-вече за гърдите ако кърмим може ли да се мажат ?

# 597
Трябва да, защото стрии излизат от разпъване и свиване на кожа

# 598
С какво смятате да мажете след раждането? В момента имам олио на palmers, но мисля някакъв крем, че в тези жеги

# 599
Аз в момента се мажа с олиото на hipp , но и то е много мазно и смятам да го сменя .

Общи условия

Активация на акаунт