Августинки 2021 - Тема 5 💙💜

• 33 279
  • 788
  •   1
Отговори
# 600
Аз бях с олио на Мустела, свърши и купихме крем Мустела. Така се изринах от него. Много сърбеше. Лекарите ми препоръчаха или нищо, или олио Юриаж за стрии и белези. Добре ми е с него.

# 601
А докато кърмим гърдите мажат ли се ?

# 602
Според мен преди баня, иначе трябва да се мие. То си пише, когато нещо е без отмиване при кърмене. Само няколко крема за зърна са без отмиване, така че надали тези олиа за стрии са предвидени да може да се кърми с тях без да се отмият.

# 603
Момичета, препоръчайте лосион против стрии, от който сте доволни. Аз се мажа с олио в момента, но наистина не е приятно в тия жеги..

# 604
  • Варна
Моят 45 дневен трябваше да започне на 14.07, но аз точно него ден родих. Реално болничния, който ми дадоха от болницата е 42 дневен и в сайта пише “майчинство” работодателя ми го внесе още на 20.07, реално сега кога трябва да очаквам да ми го изплатят? Предполагам, че ще е на два пъти, но пък месеца свърши почти, 9 дни са минали откакто е внесен, а в сайта като гледам нищо не пише още. Явно, че ще е август, но ппц до сега всички болнични като са били внасяни, от НОИ са ги изплащали до няколко дни, а сега чакам повече.
Самия болничен вижда ли се като ппдаден от работодателя от НОИ?

Работодателя ми го е подал на 20.07 и излиза в сайта, където проверяваш за внесените болнични.

# 605
Аз използвам лосиона на Палмърс и съм много доволна, но всеки месец по 20лв не ми се дават, хабя по много. След първото раждане нищо не съм мазала, сега може и да взема нещо бюджетно.

# 606
Момичета, с риск да ви се стори неприятно - почти цялата бременност си изкарах с преварена свинска мас, какаово и кокосово масло, след като и аз самата видях колко бързо изразходих и лосиони и масла (палмърс и мустела). Нямам намерение да купувам нещо за след раждането. Бъркам си бъркочите и си се мажа с тях. Grinning

# 607

От това съм изхабила две опаковки и е много добро, но скоро не съм ходила към ДМ, но мисля другата седмица отново да си купя,

# 608
Момичета, привет! Нова съм в групата и ми е приятно, че попаднах на нея преди броени дни.
Моят термин е на 26.08. - момиче, гр. София.

# 609
Добре дошла сред нас и нашите юлско-августинчета.
Няма нищо гнусно в маста. Едно време и бебета са мазали така. Щом можем да я ядем, значи може и да се мажем с нея. Спомням си преди години така бях изгоряла от море, че кожата ми беше станала като ципа. Само свинската мас ме спаси.
Иначе с каквото и да се мажем, ако кожата е предразположена към стрии, ще се нацепи и обратно. Аз като дете бях мнооооооого дебела и нямам стрии, така че знам, че просто кожата ми е еластична.

# 610
Аз държах фронта до последно, но преди две седмици ми избиха първите стрии - под пъпа от ляво и дясно.. а сега гледам и по бедрата са тръгнали.. Мазах с какво ли не, изхабих над 6-7 различни продукта за цялата бременност (Палмърс, Матернеа, Био Ойл) и много се надявах да ми се размине, но уви, явно няма.. Моята кожа просто е предразположена. Имам стари стрии още от детските години. Sad

# 611
  • София
Моят 45 дневен трябваше да започне на 14.07, но аз точно него ден родих. Реално болничния, който ми дадоха от болницата е 42 дневен и в сайта пише “майчинство” работодателя ми го внесе още на 20.07, реално сега кога трябва да очаквам да ми го изплатят? Предполагам, че ще е на два пъти, но пък месеца свърши почти, 9 дни са минали откакто е внесен, а в сайта като гледам нищо не пише още. Явно, че ще е август, но ппц до сега всички болнични като са били внасяни, от НОИ са ги изплащали до няколко дни, а сега чакам повече.
Самия болничен вижда ли се като ппдаден от работодателя от НОИ?

Работодателя ми го е подал на 20.07 и излиза в сайта, където проверяваш за внесените болнични.
Значи сигурно другата седмица още ще имате превод не се притеснявайте.

# 612
Взех си един лосион на Палмърс, ама аз не обичам да се мажа така или иначе стоии си почти пълен. Като беше хладно се мажех с нормален лосион за тяло, сега няма жива сила да ме накара да се наклепам с каквото и да било в тая жега. Само след бръснене. Но да по принцип който е предразположен няма спасение. И с 1вата и с тази бременност нямам проблем с кожата.
От 2 дни ми излиза няква тъпа реклама по средата на някое мнение и върху бутона отговори.... Откачам. 😂 Не мога да изчета всичко, ебаси бисквитките ебаси чудото.
За капак на фона на предстоящото секцио във вторник, баткото ми е болен. Сопол....
Винаги така става, сега някак си имам 2 3 дни да го стегна преди да вляза в болницата. После аз докато съм там трябва да го доизлекуват.....

# 613
Аз се мажа вече втори месец с един гел-крем на Биодерма за много суха кожа. Много бързо попива и ми е перфектен за жегите. Опаковката е 500 мл и е на същата цена мисля като крема на Мустела против стрии от 250 мл.
Серията има и балсам за суха кожа, който изглежда по почти същия начин. Той обаче си стои лепкав дори и няколко часа по-късно и е доста неприятно.

# 614
Даа, вечният градински сопол. Миналата седмица и моят младеж от изведнъж се разсополиви и разкашля. И това на фона на едномесечно кашляне през юни, направо ми изправи косите. Уж сега е по-добре, но пак има остатъчна кашлица. Ще стискам палци, като взема някога да раждам, той да е здрав и да не се изкиха върху бебето Grinning

Общи условия

Активация на акаунт