Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 93)🍒

• 35 834
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Запис в новата тема! Благодаря на всички Ви, нека да я и пишем с много настроение и добри новини! 💓💓

# 16
Ето цялото интервю. Simple Smile Ако го намерите с английски субтитри пишете.

Edit: С английски субтитри

https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1406572077939822592

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 16:59 от midnight__sun

# 17
Момичета, уникални сте! Точно такава тема ми се щеше, любовна, целуваща, цветна! Много съм Хепи с новата къщичка! Браво!!! Май вече усещате настроенията ни и изпълнявате желания! 😘 Направо едни сватбени маргаритки ви изпращам!!! 😉
Идвам пак: Тони от предната тема е посочила едно клипче, където се е влюбила в гласа на Керем: забавно ми е, защото Керем е искал да влюби Ханде в себе си, но май влюби половината свят в себе си! 😉😛💝
Кахраманът на Кираз пък май е абсолютно влюбен в малката робофея! 🤩🥰🤪

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 12:06 от Ели-mama

# 18
  • Пришълец

Разглезихте ме с толкова маргаритки на едно място Kissing Heart

# 19
И ние отново сме в СОМЕРА .. с повторение .... Wink

Gift Heart

# 20
Обещах да пиша в новата тема , за да ми излизат известията и да не Ви изпускам.
Честита нова къщичка Heart

Благодаря за добрите пожелания,  като го взема държавния,  ще мина да Ви почерпя виртуално Heart

# 21
  • София
Пеперудке, наскоро и аз си мислех за теб - накъде те отвя вятърът, че не пишеш… Нека лошото остане зад гърба ти и успех на предстоящите изпити! Изгледай каквото не си, но моят съвет е да се потопиш в магията на новия сезон - само 11 епизода ще са, но наистина си заслужават (поне от видяното до момента). Simple Smile

# 22
Марги, Бро, чудесна изненада!

Благодаря ви!

Хей, Пеперудке! Радвам се да те "видя!" Успех ти пожелавам!🍀

FBID1119177734809501, добре дошла!💐

Момичета, усмихвате ме! Здравейте!💋
Ханде и Керем заразяват с магия и красота! Аз си ги орисах преди време.💘 Радвам се на щастието им!

Сега...като имам време...да си попиша...😃

За мене усещането за реалност между 1-ви и 2-ри сезон не се губи. Този 5 годишен скок във времето не ми е нереален. Раздели - колкото искаш, раждания на дете без знанието на бащата - не малко. При подобни обстоятелства рядкост е възстановяване на отношенията. Но се случва - с великодушие, чисто сърце, искрена прошка и жива любов.
Тези двама души пресъздават любов,
"за която Куприн беше казал:
"На сто години идва по веднъж !"".
От онези - великите, за които само сме чели.
Толкова обсебваща, че и двамата са продължили да живеят и с болката, и с любовта си. Затуй ми е реално и че всеки от тях не е имал връзка през тези 5 години. Еда - отдадена на дете, мечти и работа, а Серкан - изолиран, вглъбен в работа, разяждан от вина. Без очи за други хора в живота им.....И не, че не са се интересували един от друг. Отдалеко, за да не се наранят повече. (Този филм и тези актьори така са ми влезли под кожата, стигнали са да сърцето и от там са плъзнали пипала към мозъка ми.😉 Любовта е всеопрощаваща.😃 От 15-ти епизод нататък все се опитвам да оправдавам сценарни решения и нелогични действия, да подминавам разни фантасмагории и да преглъщам безсмислени, понякога дразнещи пълнежи.)

Напълно поддържам nrgmama: "Когато и както и да научи Серкан за това, че Кираз е негова дъщеря, колкото и да е засегнат от новината, според моето скромно мнение няма правото да се сърди на Еда!" При грубото, отвратителното поведение на Серкан разбирам страховете ѝ и оправдавам решението и постъпките ѝ. Сега я има и Кираз. И тя е преди всички.(Серкан ще го реабилитирам в друг пост.😃) Но се питам:  колко трябва да си наранил близките си и себе си, каква вина и болка трябва да те руши, че да развиеш арогантност и цинизъм не само към хората, но и към живота като смисъл и предназначение?

От новите актьори никой не ми е голям дразнител. Буба ми е много уравновесен и леко безличен. Всеки със своя натюрел.
Дениз по скоро ме забавлява. Харесвам как си играе ролята.
Керем и Пина според мен много си подхождат визуално. Ама още са стажанти.😃
Айдан ме дразни с театралната си маниерност и с поведението си. Явно в турските дизи-та това е ком-а в ромком-а. За всеки по нещо. Страхът е променил и нея. Някога бе справедлива, въпреки откритото си неодобрение на Еда.
Малките са си малки. Усмихват ме.
Семейство Пъръл, Джан и Енгин. Страхотни! Браво Айше! За открито поставените въпроси. Как се учим да бъдем семейство? Как разпределяме семейни задължения и отговорност? Равностойни и еднакво важни ли се чувстваме? Как се учим да бъдем родители? Кой кого учи? Кой ще ти покаже, че няколко стъпки за 3 прибрани на мястото си играчки е най- доброто решение след изтощителен ден? Кой, ако не детето ти ще те научи отново да мечтаеш? Нужно е само взаимно уважение, време да се чуем и много любов.

Приятен и лежерен почивен ден!🌞

# 23
  • София
Понеже много ми липсва Сириус, ви нося няколко гифчета с ЕдСер и любимото куче!
Heart Heart Heart

# 24
Усещал ли си залеза с душата си?
Приключващ край или пък нощ с начало.
И тишина…
Стаена страст и истина, която чака да се каже.
Изречени слова, смразяващ поглед…
И тишина, която реже мрака.
А слънцето се скрива, изпращайки последните си огнени лъчи…
Мълчание…И болка…И надежда…Виновни няма.
И много страх от казаното вече.
Сърцата бързо бият в тишината.
А погледите,  погледите ще запалят мрака.
Какво ли носи утрото след нощ такава?...

st._ina /D.I./ - когато снимките говорят /от мен толкова/

На обичайните заподозрени - огромно благодаря за новата тема. Two Hearts
Към всички четящи, преминаващи и пищещи - бъдете здрави.Kissing Heart

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 13:30 от st_ina

# 25
  • София
Така ми се иска да видя Кираз заедно със Сириус, да му връзва ушите, както Мави тормози кучетата на Ханде… Heart Eyes

Съжалявам, момичета, че си мрънкам за Сириус, но съм голяма кучкарка и така. Wink

# 26
Ето цялото интервю. Simple Smile Ако го намерите с английски субтитри пишете.

Благодаря за новата тема както и че споделихте видеото с Керем. Може ли само да попитам нещо има ли някаква възможност интервюто да се преведе и да му се сложат бг суб зада усетим истински любовта която изразява Керем към Ханде. Защото не разбирам турски и не знам за какво говори в него. Предварително благодаря.
Иначе с нетърпение очаквам следващия епизод защото ще бъде убийствен надявам се в него Серкан да разбере за Кираз а не в края на епизода. Защото ми се иска повече да ги виждам като семейство тъй като сезона ще бъде с малко епизоди.

# 27
И аз да не остана по-назад... вмъквам се в новата тема.
Марги, отново БЛАГОДАРЯ!
Любимото ми гифче от този сезон за сега:wink:

# 28
  • София
Записвам се и аз в тази толкова цветна, уютна и невероятно зареждаща ни тема.
На Марги и компания, огромно Благодаря.

Толкова ми е вълнуващо, толкова се радвам на тези красавци, че се намериха и се събраха. Нека да запазят тази силна любов, колкото се може по-дълго. Всички препятствия в живота да преодоляват с лекота, а ако е рекъл Господ да създадат едно хубаво семейство и да ги дари с най-прекрасният подарък - деца.

# 29
Благодаря ви, момичета. Прекрасни сте. От две седмици ви чета. Днес се осмелих да пиша в темата. Огромно благодаря на всички за оформлението на темите и позитивните коментари.
С пожелание за всички- нека всякакви проблеми и злини да бягат настрани.

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 14:46 от FBID1119177734809501

Общи условия

Активация на акаунт