Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 93)🍒

• 36 307
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Привет!
Относно снимката/видео в колата на Керем и Ханде, мисля, че тя ги е махнала, защото някак са много сериозни и напрегнати...

# 121
Revolving Hearts Мили момичета,
нека лятото ви донесе много любов!
https://www.facebook.com/BarbayaniTV/videos/869387027201598/
Музикално поздравче!:sparkling_heart:

# 122
21 юни 2021 г.
 blutv чрез история

От сета

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 17:58 от sani1212

# 123
  • София
Господарите на таблата!  Керем срещу Елчин!

# 124
Традицията - си е традиция  - № 1 Stuck Out Tongue Winking Eye

В Сомера малко изоставаме, но ще наваксаме ... Wink

Sparkling Heart

Мая на сета в момента Wink

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 20:11 от mi_si

# 125
Добър вечер, момичета! Relaxed

Signal и Nocturn ако обичат малко по-активно да го дават. Хванали са я за рекламно лице, да се възползват максимално, та и ние да й се радваме. Satisfied

# 126
  • София
We are Family

От сторито на Ханде! Авторът на тези прекрасни снимки е обичайният заподозрян...

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 22:40 от БлагаВест

# 127
Супер си Али, слагаш субтитри при първа възможност Heart Eyes
Благодаря ви, момичета. Прекрасни сте. От две седмици ви чета. Днес се осмелих да пиша в темата. Огромно благодаря на всички за оформлението на темите и позитивните коментари.
С пожелание за всички- нека всякакви проблеми и злини да бягат настрани.
Добре дошла, включвай се смело.
Не е толкова важно, но да вметна, че има още една дама с подобен никнейм и тази сутрин доста се позагледах в цифричките след FBID и дали имаш или нямаш аватар, за да съм сигурна, че не е тя. Ако искаш можеш да ни кажеш как да се обръщаме накратко към теб Sunglasses
Здравейте, момичета. Маргарита ,и двата пъти аз публикувах, не се справям със смяната на името в профила ми . На въпроса как да се обръщате към мен, няма да се кръщавам отново , оставам с моето си име Лидия.

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 09:18 от FBID1119177734809501

# 128
Момичета,
Коя серия от 1 ви сезон ви е любима,... Още се мъча с Балджа.... Затова питам Simple Smile
Стягаме годежа... Смях се с глас с гащите  за Серкан 😂😂😂

# 129
Оххх, не мога да не го кажа… От къде ги намериха тези грозни обувки, че и баш на Ханде ги обуха 😒
We are Family

От сторито на Ханде! Авторът на тези прекрасни снимки е обичайният заподозрян...

# 130
  • Кърджали
Nanni, aiз много си харесвам 6та серия - когато Еда на своя глава бе поела ремонта на къщата за да може да дойде една певица. А и 3та серия с фалшивия годеж.
Досега. Гледах Рецепрта за любов. Сега като се сетих за тези две серии, може да взема да си пусна моменти от тях....

# 131
Алекс, къде гледате Aynen Aynen?

Гледам темата е за Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми", обаче сега Керем Бюрсин изглежда  снима едновременно и двата сериала. 

Не знам има ли тема за Aynen Aynen?

Мерси за интервюто - като го изгледам сигурно пак ще включа, защото си спомням в миналия сезон като се почна с интервюта, много се впечатлих от Бюрсин като човек - че цяла нощ му изгледах сигурно всички стари интервюта - та сега не смея да почна пак да му гледам интервютата - първо да си освободя време.

Та приятна вечер и лека нощ засега от мен.

[/quote]
Интервюто е снимано на снимачната площадка на Aynen Aynen. Затова е с халка, там героят му е женен ми, сгодем ли, вече и аз не помня.

[/quote]

# 132
  • София
Prinx, темата е за Керем - преди, сега и занапред. В нея коментираме всичко, свързано с него - и в личен, и в професионален план. Всякакви проекти, инициативи и т.н. Озаглавена е така - с “Почукай на вратата ми” в заглавието, защото това е титулярният му сериал в момента. Чувствай се спокойна да пишеш тук всичко, което те вълнува и е свързано с него. Aynen Aynen, доколкото знам, го дават по Blue TV, което е платформа, мисля. Не знам дали го превеждат на български. Засега не съм го гледала. Но ще му дойде времето и на него. Simple Smile

Лека нощ от мен! Nature Stars

# 133
  • Кърджали
Prinx, темата е за Керем Бюрсин, пък кой сериал с негово участие се коментира завиди от това кой какво гледа в момента.
Aynen Aynen го излъчват по една от дигиталните платформи. По едно време някой беше пускал линк за сериите, качени в един сайт, но не го пазя. Утре може да го потърся. Инапе аз лично съм гледала една две серии само, то е по-комедиен, а аз комедии не обичам, дразнят ме направо, независимо кой играе.

# 134
Интересен фрагмент, чакаме епизода утре Blush
Днес може би ще пуснат озет и снимки.
Но се очертава приятен епизод с драма на финала, а може и да ни изненандат и да няма драматичен край.

Епизода почва с целувката. Явно Еда ще се държи странно след това пред Айфер и Мелек, ще разкаже само на Мелек. Мелек ще я пита дали няма да каже на Серкан за Кираз и Еда ще реши да постави Серкан на тест - да види дали е готов да е баща и дали си струва да му каже истината

Явно и Серкан ще постави Еда на тест, възможно е Еда да се направи, че целувката не е нещо кой знае колко, че е импулс или нещо моментно... Затова Серкан включва тежката артилерия и почва съблазняване следобед край басейна, хвърля дрехите и разхожда прекрасното си Аполоново тяло.
Освен, че печели точки по красота и съблазняване. Печели точки по отношение на Кираз - загрижен е за краката й и съответно, Мелек и Еда отбелязват плюсове в графата - "става за баща"

На следващия ден е следващия тест, Серкан вика Еда в дома си да работят - за да й припомни минали хубави моменти с надеждата за моменти на близост покрай работата заедно. Еда от своя страна взема Кираз - да тества Серкан и отношението му към Кираз.

Имаме пътуването в голямата кола. Кираз рисува до Серкан докато той работи, неочаквана прегръдка, докато Серкан работи, Кираз изниква зад гърба му. И обяд заедно след като Серкан изчита цялото меню.

Може би същия ден Енгин отива да ги види и с Айдан почват разследването си и търсене на доказателства за ДНК тест.

Вечерта имаме ресторанта. Писмото в бутилка край брега, което напомня на Еда и Серкан за любовта им. Подозрения на Айдан и Енгин. Сервитьорите с "маски на Серкан", прпадъка на Еда.

На другия ден може би Серкан прави нов жест спрямо Кираз... тя го нарича "моят герой" и нова неочаквана прегръдка, ама този път Серкан отвръща на прегръдката. Намират загубеното колие, дадено от майката на Кираз, ама Серкан осъзнава, че е дадено всъщност от Еда и преди Кираз да разкаже, защо и как, Еда я отвежда.

Следобед Пъръл се среща с Еда, защото Айдан и Енгин вече снаят и пита Еда, защо не е казала на Серкан какво ще прави.. И Еда се обяснява, че по-добре за Кираз да не знае, кой е баща й, отколкото да знае, но да мисли, че баща й не я обича или че е нежелано дете.

Вечерта е възможно Серкан да вземе да се осъзнае относно Кираз и да пита Еда и Еда да му признае, че сладкото момиче е нейна дъщеря.

Серкан изглежда ядосан, разочарован, изненадан, наранен... Не знам дали Еда ще признае, че той е бащата, но и да признае и да не признае, Серкан вероятно ще е обиден или разочарован от Еда и ще прекрати офанзивата по ссъблазняването й... според мен ще се отдръпне.

Не знам дали това ще е финала, ще видим, може пък да ни изненадат и да има още някоя сцена, която не са ни показали във фрагментите...

Още малко остава Blush

Общи условия

Активация на акаунт