Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 93)🍒

• 36 338
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Както пишат арабите - Първи официални снимки като ХанКер Gift Heart

984К

# 301
Canim Partnerim Purple Heart

# 302
  • София
Дължат ни една снимка в Инстаграма - на нея поне да са една идея по-близки. Grinning

Шака, шака! Уважавам решението им да се държат така, както искат. Това си е техният личен живот. Ама никой не може да ме спре да си мрънкам, нале. Joy

# 303
И всичко гръмна🎉🎉🎉
Инстаграм ,туитър…..
Нашите са прекрасни ,такова вълнение ме е обвзело все едно мен наградиха❤❤❤
Въпреки ,че бяха притеснени Керем все я побутваше и накрая как предърпа стола ….така Ханде си е негова❤❤❤

# 304
# 305
Много, много са хубави и напълно заслужават всяка една награда!

# 306
  • София
Ето това са моите Ханде и Керем. Без да са хванати "задължително" за ръце, както правят абсолютно всички. Те бяха различни, но въпреки това толкова сладки, толкова красиви и неповторими. Това с "хванатите за ръце" е много стандартно. Могат да покажат любовта си по много начини. Ето един от тях. Та нима не се вижда, колко са влюбени и щастливи. Без да парадират, дори леко притеснени, от тях струи една истинска любов, която не може да си скрие по никакъв начин. Премерени и в поведението си и в думите си, стилни, просто едни ПРЕКРАСНИЦИ!

А наградите им бяха не само заслужени, а просто задължителни. ЧЕСТИТО Омайници! Продължавайте да ни радвате.

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 21:22 от БлагаВест

# 307
  • Плевен / София
онлайн превод на руски
https://turkru.tv/postuchi-v-moyu-dver-42-seriya1.html

# 308

Пу-пу да не им е уруки....

# 309
# 310
  • Пришълец
Ето това са моите Ханде и Керем. Без да са хванати "задължително" за ръце, както правят абсолютно всички. Те бяха различни, но въпреки това толкова сладки, толкова красиви и неповторими. Това с "хванатите за ръце" е много стандартно. Могат да покажат любовта си по много начини. Ето един от тях. Та нима не се вижда, колко са влюбени и щастливи. Без да парадират, дори леко притеснени, от тях струи една истинска любов, която не може да си скрие по никакъв начин. Премерени и в поведението си и в думите си, стилни, просто едни ПРЕКРАСНИЦИ!

Споделям напълно.

# 311
Славена, дето бабите казват: "Да ги наакат... Селинките" 😏
Стори на Керем.

# 312
Керем извика "Гамзее" и започнаха да аплодират, когато тя излезе на сцената!💖
https://twitter.com/kpaulinahk/status/1407763714707701760?s=20

# 313

Чаках, да се включиш. Толкова ми е хубаво като пишеш за тях. Blue Heart

# 314
Да ги по**ат чайките на БОсфора казвам. Много лъчезарни и истински Керем и Ханде

Общи условия

Активация на акаунт