Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 93)🍒

• 36 346
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Да ви кажа… този сезон започва да ми харесва повече от първия (визирам първите 11 серии). Heart Eyes

# 346
Кираз е страшна работа, вече го върти на пръста си. Серкан прави каквото Кираз каже. А Еда не може да сдържи смеха си. Grinning Много са сладки тримата, като семейство. Heart Eyes
Серкан пък кога се облече.. Grinning

# 347
# 348
Хубаво де, няма ли кой да бутне Серкан в басейна 🤨
Жалко, отведоха Еда, но поне вие щяхте да видите как се отразява хлорната вода на шортите на Серкан 🙄

# 349
  • София
Аз ли я пропуснах или сцената, в която Серкан носи коктейл, гол до кръста, я нямаше в епизода??? Sob

# 350
Айдан и Сейфи разбраха, че Кираз е дъщеря на Еда, сега се чудят как да разберат дали Серкан е бащата

# 351
# 352
  • Кърджали
Имало проблем с проекта в катар, Серкан се чуди какво да направи, нали доказва на Еда че не е работохолик . Ама и Еда има проблем та заедно ще ходят до Истанбул

Айдан разбра чме Кираз е дете на Еда...Нали прати Пина да снима личните документи на Еда...
То Айдан бързо сметна кой е бащата, ама иска доказателство все пак....
Енгин иска от Ердем да вземе едно коъмче от косата на Кираз

# 353
  • София
Сейфи определено ме развесели, смята възрастта на Кираз на пръстите на ръката си! по-смешен начин не бях виждала отдавна, да не говорим, че 9 месеца в рамките на цели 5 години малко трудно се смятат на ръка! Беше сладко! Sunglasses

Пред Айдан и Сейфи и ЦРУ и ФБА ряпа да ядат! Големи следователи! Но вече са "хванали" истината! Blush

# 354
И аз не я видях, но си помислих, че просто я изтървах, заради следене на няколко монитора Wink
Аз ли я пропуснах или сцената, в която Серкан носи коктейл, гол до кръста, я нямаше в епизода??? Sob

# 355
  • Плевен / София
Сейфи определено ме развесели, смята възрастта на Кираз на пръстите на ръката си! по-смешен начин не бях виждала отдавна, да не говорим, че 9 месеца в рамките на цели 5 години малко трудно се смятат на ръка! Беше сладко! Sunglasses

# 356
  • Кърджали
Имаше я, но беше кратка. Еда отиде при Енгин да види каква е тази почивка на Серкан, та тогава той се появи с коктейл и по бански

Ердем : Д апоискраем на скубанка. Ще броя до три и който пръв дръпне косата на другия печели
Кираз: ама ти нямаш коса

Еда и Кираз отиват в Истанбул със Серкан..

Колата на Серкан е двуместна... Няма как да качат Кираз . Та Еда ще пътува с Бурак, и той отивал в Истанбул /Серкан май скоро ще сменя колата/

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 22:11 от Aлекcандрa

# 357
На Ханде чорапите.. Да ги вдигне до колената, какво е това разголване през това студено време 🥴

# 358
  • София
Момичета, нямам претенции да съм стилист, но тази кърпа завързана на главата на Ердем, с възела на челото му, не го ли прави още по-безумно изглеждащ? За мен тази му нова визия освен непонятна е и доста неестетично изглеждаща! Anguished

# 359
  • Кърджали
То па в Ердем кога нещо е било нормално...

Кираз : Мама каза че знае тази къща
Серкан : майка ти
Еда: мело, нали и тя идваше често тогава

Кираз поиска да видят конете.Серкан и отказа защото имал работа

Серкан: Добре ли си
Еда : Н ебеше добра идея да идвам тук, но поне разбрах че си все още работохолик
Серкан : Но щом и ти дойде до тук, значи и ти си работохолик вече.

Еда пък какво очаква Серкан веднага да лудне по Кираз....

Общи условия

Активация на акаунт