Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 93)🍒

• 36 362
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Товааа май и аз го разбрах, каза му, че той е бащата, нали 😍

# 421
  • София
Еда му каза, че той е бащата на Кираз...

пак ни остави Айше-то - сън ли е, реал ли е...

Ще се побъркаме до сряда...

# 422
Олее, даже нямаше нужда и логиката да включва. Тя му каза. Мале как ще чакаме до другата сряда. Ще трябва да уча пак много преди това, ама тоя епизод няма да го изпусна.
91 092 😄

# 423
Нали ще има фраг?
Не могат да ни оставят така. Satisfied

# 424
  • София
Момичета, да си призная, цяла вечер бях под напрежение! Много ми се искаше Еда да е тази, която ще каже на Серкан истината за Кираз! Добре са го измислили, че докато Енгин и тримата около него се караха и спориха кой, кога и как да каже на Серкан, Еда влезе през вратата! Каза му, че тя е майката на Кираз, а той е бащата! Ще спя спокойно тази вечер! Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 05:26 от nrgmama

# 425
Как изиграха последната сцена  - поздравления за Керем и Ханде. Браво.

# 426
  • София
фраг ще има

# 427
  • Кърджали
Щ е вися кат патка пред компютъра ама няма да пропусна фрага.....

# 428
  • София
Добре, признавам си - разплакаха ме! Досега не бях плакала на нашия сериал. Не знам дали играта на Ханде ме трогна повече или тази на Керем, но сцената беше трогваща и емоционална, заседна ми нещо в гърлото и сълзите просто потекоха. Чаках този момент и се радвам, че Еда му каза. Heart

Ще имаме ли фраг?

# 429
Ай честито на бабасъ Серкан, бабане Айдан и аби Сейфи.
Ердем е тплкава недомаслен лигоч, че чак не мога да го гледам.
Благодаря за компанията и преводите.
Епизода ми хареса. Добра игра на малката Мая и едни мимики ала Керем има. Ханде също беше на ниво. Погледа на Керем на финалните кадри е един път.  Само Енгин го приравниха на махленска клюкарка, но се понася.

# 430
  • София
Алекс, две патки сме със сигурност...

# 431
Има - няма 166 часа и ще разберем, сън или реалност?

Gift Heart

# 432
Бро и мен ме разреваха, още откато малката разказа на Еда какви лични неща и е споделил Серкан. Направо ме потресе финала, да не съм чула че Ханде и Мая не могат да играят.

# 433
  • Плевен / София
За мен тестът беше излишен...Нямаше как друг да бъде бащата...освен Серкан....Айдан явно никога няма да приеме Еда....Всичко, което е говорила преди това е било вятър и мъгла....Трябваше Еда да я остави  да бъде затворник в собственият си дом...

# 434
Алекс, две патки сме със сигурност...
Цял паткарник сме 😆😆

mi_si, помислих си същото. Той да си го представя или не знам, но стискам всички палци, които имам, за да не е това, което може да е 🙄

Общи условия

Активация на акаунт