Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 93)🍒

• 36 360
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Кърджали
Гости, Айдан беше сигурна че Серкан е бащата още като видя рожденната дата на Кираз.Но познавайки стоката си, тъй де сина си, знаеше че той има нужда от нещо категорично като доказателство. Щото  знаейки и тя мнението му за децата не може да се изтъпани пред него с "Честито синко, станал си татко, а аз - баба", затова търсеше доказателство.

Принципно Айдан и мен ме дразни, но тя затова прати Пина да снима документите на Еда - за да види личната карта на Кираз. От там набързо сметна две и две

Друг въпроса че и за мен беше излишно.-Еда трябваше да си му каже, както и стана. А Еда събра кураж да му каже като разбра как Серкан се е грижил за Еда и какви неща и е разказал.Знаейки колко трудно Серкан разказва нещо лично на някого.

# 436
Мисля, че не е сън и още във фрага ще го разберем Heart Eyes

# 437
Скрит текст:

в очакване на фрага Joy

# 438
Еда: Къде са ти обувките, изгуби ли ги?
Кираз: Не, оставих ги на Серкан като Пепеляшка
Еда: Защо?
Кираз: За да ни намери
Еда: дъще, Серкан е добър човек , но винаги е много зает
Кираз: интересуваше се много за мен
Еда: не беше така, аз бях там , работеше, докато ти беше около него
Кираз: не, той ми разказа много неща
Еда: какво ти разказа?
Кираз: че любимият му плод са череши, любимият му цвят е син, че му липсва брат му. Имал е фея, която обичал много. Вярва във феи като дете....

# 439
  • София
Само не разбрах защо не ни показаха тези моменти на близост между Серкан и Кираз?! Ето тогава щях да рева с крокодилски сълзи… Точно тази близост искам да видя между двамата. Сигурна съм, че Керем ще изиграе ролята си на баща блестящо и ще ни трогне много - както се казва, ще ни удари в имоциито.

Видях, че ще има фраг. И аз се нареждам. Трета патка. Wink

# 440
  • София
За мен тестът беше излишен...Нямаше как друг да бъде бащата...освен Серкан....Айдан явно никога няма да приеме Еда....Всичко, което е говорила преди това е било вятър и мъгла....Трябваше Еда да я остави  да бъде затворник в собственият си дом...

Гости, за образа на Айдан си абсолютно права! Както писах преди дни, отново са й върнали първоначалните настройки, нищо не е останало от милата, обичлива и разбираща Айдан! На мен тя като образ даже вече не ми е интересна и не ми се коменртира! Много принизен до елементаризъм образ я виждаме във втори сезон и като такъв на мен тя не ми е нито с нещо оригинална, нито симпатична!

И аз съм на линия за фрага! Ако ще се броим по този начин - четвъртата патка е на линия! Sunglasses

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 05:29 от nrgmama

# 441
  • Плевен / София
Гости, Айдан беше сигурна че Серкан е бащата още като видя рожденната дата на Кираз.Но познавайки стоката си, тъй де сина си, знаеше че той има нужда от нещо категорично като доказателство. Щото  знаейки и тя мнението му за децата не може да се изтъпани пред него с "Честито синко, станал си татко, а аз - баба", затова търсеше доказателство.
Алекс, даже и заради Серкан е неприемливо зад гърба на Еда да правят тест за бащинство....

# 442
Има - няма 166 часа и ще разберем, сън или реалност?

Gift Heart

[/quote

Вярно, а тези различни обувки ????

# 443
  • София
Залагам, че не е сън, а истина. Wink

# 444
Реклами повече не би трябвало да има. Гответе се за фрага.

Едит: Хаха имаме Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 445
Пу за мен черната!

Добре, Еда му казва, а той я гледа по този начин.

За мен няма право да го прави. Окей, ще се ядоса, че го е скрила, но не е правилно да я гледа така, все едно той цял живот е искал деца, а тя не му е родила.
Толкова гневен, ядосан, буреносен, чак ме дразни.
Все едно го е разбрал преди това от друг, обмислял е какво да прави и идва Еда на поднос, но той е вече заредена пушка...

# 446
Няма 3 патка , тук сме цял кокошарник пълен  с патици  Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
Даже мога да ви кажа друга дума за патка - патица , пловка ( на северозападен диалект ) Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 447
  • Плевен / София
И сега очаквайки реакцията на Серкан на факта, че е станал баща преди 5 години ще кажа, че в анкетата гласувах с последната опция...

# 448
  • София
Очаквам фрагът да е позапълнен с обкръжението на нашите...

Нещо много моменти ми се губят от фраговете в последните серии...

# 449
  • Кърджали
Гости аз не съм казала че е приемливо. На мен ми беше глупава цялата тази история, явон беше комедийната нишка, а мен комедийните неща по принцип ме дразнят. Ужасно много
Просто писах защо Айдан искаше теста. За нея нямаше съмнение ни кой е майката ни кой е бащата. Ама си знае магарето

|И на мен ми е интересан реакцията на Серкан. Щото това си е шок. Не вярвам да тръгне да подскача - станах татко, станах татко...
Ще се побунтува малко, но той тъй или иначе обикна Кираз.Малко непрокопсана си е неговата обич....Сега вече съзнателно ще търси пътища да се сближава с нея

Общи условия

Активация на акаунт