Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 93)🍒

• 36 362
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Айде пак реклама  ...

# 451
Ще има още едни реклами, отдолу нямаше отброяване до фрага. Ох не знам 15 минути как ще издържа, какво остава за една седмица...

# 452
  • Бургас
И аз мисля, че е представа на Серкан, а всъщност чукат Енгин и майка му...... Той няма да ги изслуша, а ще хукне след Еда, за да я пита....... Мисля, че червейчето влезе в главата му!!!

# 453
Еее, още реклами.... признавам, че и мен ме разпакаха 😔

# 454
А как да реагира Серкан? Да падне на Еда в краката и да и благодари, че е благоволила да му поднесе радостната вест, че е баща на 5г дъщеря. Вярно, че кино да става, но това е по акекватната реакция. Гневен ще е Болат бей и още как.
Остана и да не е истина Rolling Eyes

# 455
  • Кърджали
Според мен не  енито сън нито някой си представя. Серкан няма как да знае истината  та да си представя че Еда ще дойде да му я каже. Еда да тръгне да сънува - тоя номер вече са го правили... Та остава вариант С/Истина е

# 456
Комедия , комедия ,ама пресолиха манджата с теста . Много тъпотии трябваше да гледаме . И да ви кажа Неслихан много преиграва като Айдан  , дразни ме повече от ''Ердем ''

# 457
Сейфи и Ердем нали пуснаха гласово съобщение на Серкан , възможно ли е да го слушал вече преди Еда да дойде. Наистина погледът му беше ядосан, а не объркан и изненадан 🤔

# 458
# 459
  • Плевен / София
А как да реагира Серкан? Да падне на Еда в краката и да и благодари, че е благоволила да му поднесе радостната вест, че е баща на 5г дъщеря. Вярно, че кино да става, но това е по акекватната реакция. Гневен ще е Болат бей и още как.
Остана и да не е истина Rolling Eyes
Няма да и пада в краката, но и сметка не би трябвало да и търси....Той дете не е искал...Решението да "запази" детето си е нейно...

# 460
  • Пришълец
Уау, в очакване на фрага сме повече отколкото по време на епизода, 230 човека в темата. При последното "преброяване" от Гости - 169 Joy

# 461
  • Кърджали
Те не писаха ли СМС и май не го дописаха...поне аз с такова впечатление останах

За мен ще е абсолютно нереално ако Серкан Болат приеме кротко кротко тази новина. Дали има или няма право да се сърди е на въпрос на мнение, но никой няма да реагира съвсем спокойно на такава новина.Това не е ат да ти каже "Ходих до магазина, купих домати"
Ох, хайде де...Ще почна да си бия шамари докато чакам фрага

# 462
Уау, в очакване на фрага сме повече отколкото по време на епизода, 230 човека в темата. При последното "преброяване" от Гости - 169 Joy

Всички БГ Мами знаят къде е купона. Trollface

За мен всичко си е истина. Няма никакви сънища.
Така фраг скоро не бях чакала.

# 463
  • София
Търпение, още едни реклами време ни очакват, преди да видим фрага!

Използвам поредното си включване, за да изкажа отново своята искрена благодарност на Али и Алекс, които никога не ни изоставят и правят онлайн гледането на епизодите истинско удоволствие за всички нас, които не сме на "ти" с турския език! Тези виртуални цветя са за вас!

Не съм се включвала в дискусиите по отношение играта на малката Мая, нямам и особено много голяма база данни за сравнение (в смисъл, не съм гледала много деца актьори в турски сериали), но тази вечер според мен Мая игра прекрасно! Внимателно гледах физиономиите и мимиките, които показваше докато Серкан упорито четеше менюто и всички бяха отлично изиграни! Не мога да кажа нищо негативно за нейната игра! Просто е чудесна! Heart

Играта на Ханде и Керем няма нужда да бъде коментирана, те и двамата са жестоки! Gift Heart

# 464
Има - няма 166 часа и ще разберем, сън или реалност?

Gift Heart

[/quote

Вярно, а тези различни обувки ????

Пантофката е от тийзъра. Тийзърът не е фрагман и не е част от епизод. Просто показва какво да очакваме през новия сезон. Много нестандартно се получи това с гуменката, хареса ми .

Общи условия

Активация на акаунт