Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 93)🍒

• 36 373
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Кърджали
Серкан Болат си е Серкан Болат ....В шок, не бил готов да става баща..
Сори Болат, вече си татко

Песента е хубава обаче....

# 481
  • София
не е сън...накрая Серкан каза, че не е готов да бъде баща.......

побърква ме този прекрасник...

# 482
Друго очаквах от фрага. Айдън преобладаваше и да Сириус е там. А последните думи на Еда, че Серкан е бащата, реално тя произнесе ли ги или бяха като мисли?

# 483
# 484
  • София
Със сигурност видяхме Сириус. Heart

Новата песен на Башак ще е поредната, която ще се слуша до откат… Heart Eyes

Фрагът беше странен. Как свърши епизодът, какво показаха от новия - аз видях само комедия, никаква драма, никакъв тъжен или ядосан Серкан. Объркана съм! Grinning

# 485
  • Плевен / София
Чухме новата песен...но финалът на фрага ме заби отново....."не съм готов да бъда баща"....Вярно е...някой мъже никога не стават "готови" да бъдат родители....Айдан пък съвсем няма думата...
Благодаря ви за компанията...за преводите и споделените емоци...Нямам големи очаквания рейтинга да е скочил....Извинявам се, но не мисля, че комшиите ще харесат серията...

# 486
  • София
Не става въпрос да й пада в краката или нещо такова.
Той я гледа по този начин още в самото начало, когато Еда започна да говори.
От къде знае какво ще му каже?
Няколко пъти правиш така, че и на птичките да им е ясно, че Серкан Болат не иска деца. Изгони жената, която в последствие ще е бременна с твоето дете и после ще го роди. След първата ви среща, която е след 5 години, ти осъзнаваш, че я искаш обратно. От една среща. От един ден. След това започваш да пееш старата песен, да казваш, че не искаш деца... Какво да направи Еда? Не подкрепям и това, че го е скрила. Надявах се да чуем неговата история, но такава все още няма. За мен, до този момент, той е повече виновен, отколкото е Еда. Въпреки това тя му казва, а той ще й е ядосан и сега да очакваме тя да тича по него ли? Надявам се, че няма да го направят така.

Nalbantova, май е излишно за пореден път да пиша, че мисля абсолютно същите неща и разсъждавам в същата посока! Ако сега залитнат и с една стара, много изтъркана и клиширана версия Серкан да съди Еда за попечителство над Кираз, честно си признавам, че ще бъда много силно разочарована!

# 487
И аз го разбрах това , че не е готов да е баща. Чудесно просто, избягай сега Серкан , скрий се от детето си , то и без друго не знае , че си му баща , поблъскай си главата 1 епизод , да се изнервим малко и ние , пък като се осъзнаеш се върни, ние сме свикнали  , всичко ти прощаваме 😂

# 488
  • София
На мен ми е странно и интересно как така изведнъж Кираз хареса Серкан, че си остави обувките като Пепеляшка, за да ги намери той? Не ви ли дойде малко изненадващо това? Не е ли по-логично малката да си иска и чака бащата?

Надявам се да ни заблуждават с фрага и Серкан да не се държи отново като гъз. Ако след това признание, нарани отново Еда… този път няма да му простя. Заради Кираз. Готов или не, има дете, трябва да го приеме и да се държи като мъж и баща. Какъвто е. Вече наранява две жени. И ако Еда всеки път му прощава, този път няма да му прости, ако нарани дъщеря й. Това е разликата. Има някои наистина непростими неща. И да, не одобрявам, че не му е казала, но това е друга тема. В случая Серкан е грешил, наранил я е, сега е моментът да се осъзнае, ако и сега продължи да ги наранява, няма да имам оправдание за него.

# 489
На мен ми е странно и интересно как така изведнъж Кираз хареса Серкан, че си остави обувките като Пепеляшка, за да ги намери той? Не ви ли дойде малко изненадващо това? Не е ли по-логично малката да си иска и чака бащата?

Коментира се , че явно има доста сцени между Кираз и Серкан , които не са ни показани и може би ще ги видим като флашбек...

# 490
От толкова емоции, народа забрави да туитва.

#aşktankaçma
1,39 млн. туита

А прощаваме! Тук една групичка сме му набрали отдавна. От време на време минаваме в затишие, но колко му е Серко да ни ядоса. Satisfied

# 491
  • Кърджали
Тя си ги каза...После остана в него като ехо...

Мело: Може пък вече да са се сдобрили със зетя
Еда: Серкан се върна.Тук е
Айдан: Таткото Серкан Болат дойде да се погрижи за дъщеря си .Започва ерата Болат
Мело7 със сигурност ще стане някакъв скандалл
Айдан: Ще отида на вратата им и ще взема детето
Айфер: Сега няма да ни оставят на мира
Кираз: Искам татко. Ако той не дойде няма да духна свещичките
Енгтин: Все пак насила хубост не става
Айдан: Става става
Сейфи: Щом гледа така към небето интрига is loading
Серкан: След години заставаш срещу мен ими казваш че имаме дете .Какво очакваше да направя?
Еда: Няма да дойдеш при мени дъщеря ми преди да вземеш решение
Серкан: Аз..АЗ не съм готов да бъда баща

Аз останах в песента.Много е хубава...

# 492
Може би ще видим по-нататък Сириус и Кираз, която го опъва за ушите 😁

# 493
Мики, ааа, тръцки, Налбантова на Серкан ще прости, когато Айше напише следната сцена... Еда е наранена, а Серкан се опитва с всички сили да му прости. Организирал е вечеря на плажа. Пренесли са пердетата ми от неговата вила. Там някъде, върху пясъка, е подредена маса с картофи, кюфтета и... пердета 🥴 Тогава ще простя всичко на Серкан. Не, няма... Еда ще е къдрава, тогава ще простя всичко на Серкан.

nrgmama, това не мисля, че Серкан би го направил. Макар че видяхме представител на съда... Не, не, чак толква не искам да го мразя 😆

# 494
  • Пришълец
...
А прощаваме! Тук една групичка сме му набрали отдавна. От време на време минаваме в затишие, но колко му е Серко да ни ядоса. Satisfied
Това ме разсмя Joy Така е, една групичка тукА се е сформирала отдавна, вие се знаете кои сте и без да ви назовава някой поименно Satisfied

Алекс Flowers Bouquet Chocolate Bar Chocolate Bar Chocolate Bar Chocolate Bar Chocolate Bar

Общи условия

Активация на акаунт