Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 93)🍒

• 36 373
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Кърджали
https://Не мисля че Серкан би опитал да раздели Еда от Кираз. Не е идиот ...Добре де, идиот е, ама чак толкова не. Добре де, голям идиот е, ама не би го направил....
Но Айдан не я слуша главата. Тя може да направи такава глупост и да забърка нещо

# 496
Според мен фрагът е комбиниран наобратно, Серкан може би ще се ядоса/изплаши и ще избяга за 1-2дни, после ще се появи на РД на Кираз с костюма на космонавт, както се въртеше из туитър. 💜

# 497
  • София
Серкан и за любов не беше готов, а каква стана тя - направо си потъна...

Серкан дори не осъзнава колко много е готов да бъде баща...

# 498
  • София
Много се ядосах на Серкан, като прочетох превода на фрага… Отивам да спя, ако емоциите ми позволят, че утре трябва да ставам рано. Надявам се да ни заблуждават с този фраг и чакрите на Серкан най-после да се наредят както трябва. Не искам да продължава да греши спрямо Еда, защото вече я има и Кираз. А и ако продължава да греши, не знам после какво трябва да прави, че да му простят тези две прекрасни феи. Нас ни оставете, на нас малко ни трябва - да го видя едновременно разплакан и по баклава, това ми е достатъчно на мен и всичко му прощавам. Grinning Шегата настрана - надявам се да се държи адекватно, въпреки че от Робот Болат всичко може да се очаква… Ще видим. Само след една седмица. Wink

Благодаря на Али и Алекс! Heart

Лека нощ, момичета, благодаря ви за компанията - както винаги бяхте страхотни! Kissing Heart

# 499
# 500
"Като типичен робот ще реагира по начин, различен от посочените."
Галиба, ние 8-те ще познаем. Ако не ни мятат на черешата с фрага, то много спокоен Серкан, бе! Че те всички останали са по-развълнувани!!! Чок интересан. Не бил готов!? Сори, Серкан Болат, когато станеш родител разбираш, че дори да си искал и очаквал, се оказва, че не си готов да станеш родител!
Ха, ами логично, да почакаме още 5 години!

# 501
  • София
На мен ми е странно и интересно как така изведнъж Кираз хареса Серкан, че си остави обувките като Пепеляшка, за да ги намери той? Не ви ли дойде малко изненадващо това? Не е ли по-логично малката да си иска и чака бащата?

Надявам се да ни заблуждават с фрага и Серкан да не се държи отново като гъз. Ако след това признание, нарани отново Еда… този път няма да му простя. Заради Кираз. Готов или не, има дете, трябва да го приеме и да се държи като мъж и баща. Какъвто е. Вече наранява две жени. И ако Еда всеки път му прощава, този път няма да му прости, ако нарани дъщеря й. Това е разликата. Има някои наистина непростими неща. И да, не одобрявам, че не му е казала, но това е друга тема. В случая Серкан е грешил, наранил я е, сега е моментът да се осъзнае, ако и сега продължи да ги наранява, няма да имам оправдание за него.

Бро, напълно подкрепям написаното от теб! Аз принципно много неща до тук не съм му простила, но това пък съвсем не бих могла! Дано думите му от фрага са подвеждащи! Аз очаквам да се бори за детето си, а той не бил готов! Принципно, никой от нас не е готов да стане родител (с някои изключения), новината винаги малко или много ни заварва неподготвени! Но такава реакция спрямо жена, която той твърди, че е единствена за него?!

# 502
За каквото не е готов Серкан Болат, след това го прави най щастлив.
За мен фрага е подвеждащ, събрано оттук оттам

# 503
  • Кърджали
Аз таковата...М..му на Серкан Болат и неговото "Не съм готов".Ще се побунтува 5 минути и ще стане готов...
Ама песента е много хубава....От нея почнах

Скрит текст:
Аз ли бях единственото малко момиче, което изостави?
Защо не видя цветята цъфнали през юли месец
Сега е време за говорене, за равносметки
Сега е времето за всички събирания в любовта
Страх, смелост, тъга .Прав си, аз загубих
Минаха години, прощавай, аз бях майка
Сега ти казвам, не се страхувам, насаме сме
Не ти ли е познато, толкова добре се познаваме.
Без да видиш, без да чуеш, без да знаеш си живял
Ако мислиш че с времето ще се оправим, убеди ме, моля те
Всъщност, много ли е трудно да разбереш когато ни видиш заедно
Когато ти държиш плода, който да ми подадеш
Страх, смелост, тъга .Прав си, аз загубих
Минаха години, прощавай, аз бях майка
Сега ти казвам, не се страхувам, насаме сме
Не ти ли е познато, толкова добре се познаваме.
Без да видиш, без да чуеш, без да знаеш си живял
Ако мислиш че с времето ще се оправим, убеди ме, моля те

# 504
  • София
Браво на Еда! Намери сили и директно му каза, че бащата на това красиво момиче е точно той. А той, колкото и да не е готов да бъде баща, ще му се наложи да свиква. И така ще свикне, че в един момент няма да може без нея. Сега Еда трябва да се отдалечи малко от него. Да го остави да премисля и да свиква. И докато не свикне да не се появява.
Чудесна беше серията. Особено края направо ни взриви. И аз се разплаках. Рейтингът гледам се е покачил. Хайде дано.

А Ханде и Керем тази нощ направо ни накараха да мечтаем. Ето ги хванати за ръце. Нежно, дискретно, като едни свенливи юноши. Видяхме ги щастливи, влюбени и много красиви.

А аз ви пожелавам лека нощ.  Заминавам за Мармарис момичета. В Турция интернета е предплатен. Ако имам възможност да се прикача от някъде ще пиша.  Няма как да се отбия до Шиле, да се снимам с нашите сладури. Ще им се радвам от снимките.

# 505
Само ще вметна , че съм спала снощи 4 часа и днес имах намерение да легна рано , обаче този Роботчо така ме събуди , че няма заспиване сега 😅

# 506
  • Пришълец
Една почерка и за теб, Али - скромна, но от сърце Sunglasses

Линде, да си отпочинеш и прекараш страхотно Kissing Heart

# 507
  • София
Браво на Еда! Намери сили и директно му каза, че бащата на това красиво момиче е точно той. А той, колкото и да не е готов да бъде баща, ще му се наложи да свиква. И така ще свикне, че в един момент няма да може без нея. Сега Еда трябва да се отдалечи малко от него. Да го остави да премисля и да свиква. И докато не свикне да не се появява.
Чудесна беше серията. Особено края направо ни взриви. И аз се разплаках. Рейтингът гледам се е покачил. Хайде дано.

А Ханде и Керем тази нощ направо ни накараха да мечтаем. Ето ги хванати за ръце. Нежно, дискретно, като едни свенливи юноши. Видяхме ги щастливи, влюбени и много красиви.

А аз ви пожелавам лека нощ.  Заминавам за Мармарис момичета. В Турция интернета е предплатен. Ако имам възможност да се прикача от някъде ще пиша.  Няма как да се отбия до Шиле, да се снимам с нашите сладури. Ще им се радвам от снимките.

БлагаВест, пожелавам ти чудесно време, прекрасно настроение и една божествена почивка! Природата и хората на Турция са една отлична предпоставка! И дано имаш интернет там, където ще бъде настаняването ви!  Nature Sunny Beer Sailboat

# 508
Как я гледа....

# 509
  • Пришълец
Липсва само един цитат за любовта и всичко е точно.Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт