Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 93)🍒

• 36 377
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Серкан Болат, родителството ти не е фикция! Време е да приемеш реално живота и най-вече детето, с което провидението те е дарило. Радвай се и благодари на съдбата...
Пфу, много се ядосах. Да омаловажиш с признанието си, че не си подготвен, най-великото доказателство затова, че ще те има и след теб дори...не прилича дори на един робот Болат..

# 511
Flowers Hibiscus Привет, прекрасни слънчеви момичета, Flowers Hibiscus

Flowers Leaves Слизам за малко и аз днес. Не се включвам често поради липса на време (понякога едва смогвам да ви настигна с четенето), но пък много ви се радвам на красотите и мислите, които споделяте тук. Голямо благодаря на всички замесени: и на феите, които създават къщичката, и на феите, които превеждат, и на тези които носят новините, и на всички, които пишете. HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

Flowers Leaves Серийката беше супер. Отново. Много ми харесва втория сезон и наистина се радвам, че Айше се завърна. Мисля си, че точно това е била първоначалната й идея за сериала като развитие след 14-15 /19 епизод. Просто може би са я принудили да разтегне локумите и като не се е съгласила - чао. Сега си продължава от там развитието на всичко - и героите и събитията. Много ми харесва баланса, който прави Айше с комедия и драма, точно като в първи сезон. Майстор е, признавам я. И се посмях, и сълза пуснах, какво повече да иска човек от сериала си?

Flowers Leaves Няма да изпадам в сериозни анализи, само ще кажа, че няма да бързам с присъдите за никого на този етап. Първо още не сме научили всичко, което се е случвало. Мисля си, дали след лечението на Серкан лекарите не са му казали, че няма да може има деца? Ако не ме лъже паметта в първи сезон беше казал, че иска деца. Ако допускането ми е вярно мога да разбера действията му. В такава ситуация целия свят на човек се преобръща. Нормално е (особено за робот като него) да се затвори в себе си и да се концентрира само в работата си, за да се изолира от болката. Нормално е и да се опита да отдалечи любимото момиче (в такива моменти обикновено не разсъждаваме много логично, правим това, което смятаме, че е най-добре за някого). От там, като вижда желаниено на Еда за деца не е ли нормално да я пусне на свобода? Типично в негов стил той взема решението, което смята за най-правилно за двамата. (тук няма да коментирам типично сериалната липса на комуникация, разсъждавам си "по същество"). Нека тя си има свой живот, деца, щастие... Само че годините минават, а сърцето не забравя тази приказна фея. Колкото и да казва пред близките си, че не иска деца, трудно може да накара собственото си сърце да го повярва това. Видяхме го как се размеква с малката  вече. А за шока от чутото и "не съм готов за деца" - каква по-нормална реакция от това? 5 години не си виждал любовта на живота си, сънуваш я, навсякъде ти се привижда... и в един момент - хоп, тя пак е в живота ти. Опитваш се да си върнеш любимото момиче, да я спечелиш отново, и какво се оказва - че имаш дете на 5 години. Как се приема това за 5 минути?

Flowers Leaves Очакват ни весели епизоди напред. Мисля си, че тепърва ни предстои да се топим от кеф с най-готиния и любвеобилен татко на Черешки. С памук ще ни вадят душите Айше и Керем, Ханде и малката Черешка.
Толкова много неща исках да напиша, обаче докато прочета какво сте писали из темите, и да си кажа и аз, вече сте влезли в друга тема и се отказвам, защото съм изтървала влака.

Flowers Leaves Сега се спирам до тук и ви оставям, прекрасни момичета. Голяма прегръдка и много целувки за всички ви. Sparkling Heart Още веднъж благодаря, за това че подържате това прекрасно място за отмора и усмивки. Flowers Hibiscus Не знам как ще заспя и аз днес.

Flowers Leaves И забравих да си кажа, че писмото на Санем е страхотно. Браво на Айше Кутлу. Наистина ги умее тези неща. Така фино прави връзките между всички неща. И тя е като една фея.
Flowers Leaves Ох, и последно (за сега Relaxed) - видях гифчето от наградите с тези двамата сладури и: пожелавам на всяка една от нас да си има един ей такъв добър човек, който да я гледа с такъв замечтано-влюбен поглед.
Целувам ви момичета Kissing Heart

# 512
  • Кърджали
blue`, навестявай ни по - често.Когато имаш време

Свикнах аз да си лягам ужасно късно след серията.
Нося малко превод
Направих като принцесата

Глупостите на тия дето чакаха днк теста ги пропускам. Дразнят ме.

Скрит текст:
Еда: Къде са ти обувките?Изпусна ли ги?Забрави ли ги?
Кираз: Не.Оставих ги на Серкан Болат .Направих като принцесата Пепеляшка.
Еда: Защо?
Кираз: За да ни намери там.
Еда: Миличка, Серкан е много добър човек, но много зает
Кираз: Но той много се занимава с мен.
Еда: Не се е занимавала с теб.АЗ нали бях там. Видях .Той работеше и ти обърна гръб.
Кираз: Не.Ние с него рисувахме летяща къща.Обърна се за да не гледам.Разказа ми много неща.
Еда: Какво ти разказа?
Кираз: Любимият му плод е черешата.Любимият му цвят бил синьото.Имал едно куче.Много му липсвал батко му.Имал е една фея, която много е обичал.Вярвал е във феите.Също като децата.

Енгин: Дойде
Айдан: Хайде , казвай,не издържам
Енгин:/ Според резултатите   99.9999 процента бащата на Кираз …Бащата на Кираз е Серкан.
Айдан: Ай, наистина ли…
Енгин: Да, ето тук го пише, виж
Айдан: Веднага трябва да кажа на Серкан
Енгин: ААа, 1 минута.Госпожо Айдан, защо Вие ще му го съобщавате
Айдан: Защото съм му майка …Не може ли
Енгин: Боже Боже.-Аз пък съм най-добрият му приятел от години .Приятелите не са ли за такива дни
Сейфи: А аз от години съм му помощник.И аз мога да му кажа
Айдан: Ай, чакайте, разбира се че първо майка му ще му каже .Не говорете глупости .До сутринта ли ще спорим
Енгин: Да не спорим.- Да направим така…Заедно да му кажем…Какво ААА
Сейфи: Съгласете се
Айдан: Добре, хайде заедно ще му кажемVОбади му се на Серкан
Енгин: Изключен му е
Ердем: Аз да му звънна, на мен ще ми вдигне
Енгин: Ердем..V
Айдан: Някъде из хотела е…Да го намерим
Сейфи: Да ти кажа ли нещо?Всъщност, ако му пратим съобщение, ще ги изпреварим
Ердем: Но си го  забравих в стаята
 Сейфи: Г-Н Серкан
Ердем: Имате дъщеря
Сейфи: Така ли се казва
Ердем: Много е сладка.
Сейфи7 Г-н Серкан, май имате дъщеря.
Ердем: Майката е Еда.Прилича на Еда.Изобщо не прилича на Вас.Много е сладка…А, затвори ли
Сейфи: Ти си глупаво момче

Ти ме научи да бъда смела

Скрит текст:
Серкан: Ще ти се обадя.Добре.Кираз…Какво правиш?
Кираз: Как ме намери? Много добре се бях скрила
Серкан: Аз мога да намеря всеки, когото искам.
Кираз: Като принцът от Пепеляшка ли?
Серкан: Точно …Така…Като него ….А още колко ще се криеш?
Кираз: Много ще ми се ядосат
Серкан: Добре, но не може да се криеш само защото ще ти се ядосат.
Кираз: Но се страхувам.
Серкан: Добре, виж, ще ти издам една тайна.И аз се страхувам. Защото и в моят живот има някой, който ми е много ядосан.
Кираз: И ти ли счупи прозорец?
Серкан: Направих нещо по-лошо.Нараних сърцето и
Кираз: Ти си в много по-лошо положение, Серкан Болат
Серкан: Да..Но какво правя..Опитвам се да се изправя срещу нея.Опитвам се да направя каквото мога, за да ми прости .И ти може да направиш същото.
Кираз: Ще ме защитиш ли?
серкан: Ти можеш да се справиш и сама
Кираз: Намерих решение
Серкан: Добре тогава.
Серкан: А това са парите за прозореца.Т и ли намери решението или аз
Кираз: Аз
Серкан: Тогава се извини
Кираз:  Извинявам се
Служител : Няма проблем принцесо
Кираз: Аз не съм принцеса
Серкан: Тя не е принцеса .Благодаря.Така…какво правим..Следващият път се опитваме да сме по-внимателни
Кираз: Ти ме научи да бъда смела.Ти си моят герой.
Серкан: /след като му хареса нещо прегръдката/: Но виж, ще ти кажа нещо.Не бива да прегръщаш така непознати.
Кираз: Ти непознат ли си, Серкан Болан?

# 513
  • София
Flowers Hibiscus Привет, прекрасни слънчеви момичета, Flowers Hibiscus

Flowers Leaves Слизам за малко и аз днес. Не се включвам често поради липса на време (понякога едва смогвам да ви настигна с четенето), но пък много ви се радвам на красотите и мислите, които споделяте тук. Голямо благодаря на всички замесени: и на феите, които създават къщичката, и на феите, които превеждат, и на тези които носят новините, и на всички, които пишете. HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

Flowers Leaves Серийката беше супер. Отново. Много ми харесва втория сезон и наистина се радвам, че Айше се завърна. Мисля си, че точно това е била първоначалната й идея за сериала като развитие след 14-15 /19 епизод. Просто може би са я принудили да разтегне локумите и като не се е съгласила - чао. Сега си продължава от там развитието на всичко - и героите и събитията. Много ми харесва баланса, който прави Айше с комедия и драма, точно като в първи сезон. Майстор е, признавам я. И се посмях, и сълза пуснах, какво повече да иска човек от сериала си?

Flowers Leaves Няма да изпадам в сериозни анализи, само ще кажа, че няма да бързам с присъдите за никого на този етап. Първо още не сме научили всичко, което се е случвало. Мисля си, дали след лечението на Серкан лекарите не са му казали, че няма да може има деца? Ако не ме лъже паметта в първи сезон беше казал, че иска деца. Ако допускането ми е вярно мога да разбера действията му. В такава ситуация целия свят на човек се преобръща. Нормално е (особено за робот като него) да се затвори в себе си и да се концентрира само в работата си, за да се изолира от болката. Нормално е и да се опита да отдалечи любимото момиче (в такива моменти обикновено не разсъждаваме много логично, правим това, което смятаме, че е най-добре за някого). От там, като вижда желаниено на Еда за деца не е ли нормално да я пусне на свобода? Типично в негов стил той взема решението, което смята за най-правилно за двамата. (тук няма да коментирам типично сериалната липса на комуникация, разсъждавам си "по същество"). Нека тя си има свой живот, деца, щастие... Само че годините минават, а сърцето не забравя тази приказна фея. Колкото и да казва пред близките си, че не иска деца, трудно може да накара собственото си сърце да го повярва това. Видяхме го как се размеква с малката  вече. А за шока от чутото и "не съм готов за деца" - каква по-нормална реакция от това? 5 години не си виждал любовта на живота си, сънуваш я, навсякъде ти се привижда... и в един момент - хоп, тя пак е в живота ти. Опитваш се да си върнеш любимото момиче, да я спечелиш отново, и какво се оказва - че имаш дете на 5 години. Как се приема това за 5 минути?

Flowers Leaves Очакват ни весели епизоди напред. Мисля си, че тепърва ни предстои да се топим от кеф с най-готиния и любвеобилен татко на Черешки. С памук ще ни вадят душите Айше и Керем, Ханде и малката Черешка.
Толкова много неща исках да напиша, обаче докато прочета какво сте писали из темите, и да си кажа и аз, вече сте влезли в друга тема и се отказвам, защото съм изтървала влака.

Flowers Leaves Сега се спирам до тук и ви оставям, прекрасни момичета. Голяма прегръдка и много целувки за всички ви. Sparkling Heart Още веднъж благодаря, за това че подържате това прекрасно място за отмора и усмивки. Flowers Hibiscus Не знам как ще заспя и аз днес.

Flowers Leaves И забравих да си кажа, че писмото на Санем е страхотно. Браво на Айше Кутлу. Наистина ги умее тези неща. Така фино прави връзките между всички неща. И тя е като една фея.
Flowers Leaves Ох, и последно (за сега Relaxed) - видях гифчето от наградите с тези двамата сладури и: пожелавам на всяка една от нас да си има един ей такъв добър човек, който да я гледа с такъв замечтано-влюбен поглед.
Целувам ви момичета Kissing Heart

Blue, много се радвам в този среднощен час да те видя отново в темата! Наистина рядко се появяваш, забелязали сме отсъствието ти! Аз самата все по-рядко ще се появявам от началото на юли и много се надявам там където заминавам да има добър интернет, за да мога да гледам поне онлайн епизодите с вас! Забелязвам, че с настъпилите промени по отношение на световната пандемия - все по-малко заразени с ковид-19, повече ваксинирани, известно отпускане на предпазните мерки, началото на лятото и т.н. все повече от нас споделят или за повече лични/служебни ангажименти или като някои щастливи момичета в темата - за почивка на море!

Спокойни сънища, мечтателки! Nature First Quarter Moon With Face

# 514
Здравейте, момичета! Тук съм! Просто не съм толкова мултифункционнална, за да гледам, чета и пиша едновременно! 😁😆
Да видим дали ще мога да си подредя, разпилените мисли и да напиша каквото искам! 🙄😆
Песента на Башак е страхотна, трябваше ми време да разбера, че е тя като я чух на финала на епизода! 😁Но веднага ми хареса! Това момиче пее страхотно, въпреки че понякога, когато Пъръл почне да писка нещо на Енгин чак ме дразни! Не мога, чак да си представа, че това е един и същи глас! 🤔😄
За наградите- Ханде и Керем, просто прекрасни! Ханде е толкова миловидна, а Керем, за него ми се затвърдява мнението, че с това да пуска шеги и всичко да избива на майтап, е просто за да прикрие колко е притеснителен! 😄😋😁Освен това, като е толкова бял и постоянно се изчервява като ученичка и му личи от 100 километра! И аз като Бърборанка, само хубави неща мога да кажа, защото съм пристрастена! За белите потници, те са специален поздрав към фенките😁, след онази сцена, където Еда изгоди Балджа и разкъса копчетата на Серкан и белите потници вече не са това, което бяха! 😁😆😄
За епизода- този епизод трябва да го гледам с превод, но 2 неща!
Имам чувството, че с по-голямо нетърпение чаках сцените на Серкан и Кираз, отколкото тези с Еда! 😀 Керем е страхотен, а е малката се справя отлично, според мен! 😘
Като гледах сцената, в която и четеше писмото, си помислих :Керем и Ханде заслужават да се снимат в един наистина добър филм, с хубав сценарий, за да се порадваме, както трябва на блестящата им игра! Ние го заслужаваме, те също! 😋
Последната сцена - Ханде, много ми хареса, много е задобряла, как играе с очите, скоро ще надмине учителя си и съм сигурна, че той ще се гордее с нея и още повече ще я обича! 😘😘😘
За фрага - Серкан и казва, че не е готов да е баща! Това сигурно е в началото и изчезва да преосмисля случилото се, после се появява на рожденя ден  на малката и затова Еда казва "Серкан се върна/дойде!" 😁Ми той ще си постъпва по роботски, докато малката му разбие софтуера нацяло и тогава ще започне да се очовечва! ❤️❤️❤️
За мнението, че Еда има вина, че е скрила съществуването на детето, аз никога не бих я съдила! Все пак, никоя жена не си тръгва от един мъж от хубаво! Той имал, право да знае, но и тя има право да си тръгне, ако не се чувства щастлива и обичана и се страхува, че дъщерята ѝ ще бъде отхвърлена! Едно нежелано дето, почти винаги е едно необичано дете!
П. С. Налбантова, много ми харесва "Хандето" на аватара ти, същата мадама, като от Анталия, щом не си ти, коя е? 😁

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 01:57 от lady laura

# 515
Flowers HibiscusFlowers HibiscusЧудесни сте момичета, и в анализите, и в преводите, дори и когато се ядосвате..., това за мен е ценно в нашето общуване. Общност на добронамерените - безценно!
 FlushedИскам в тази късна доба, да споделя усещанията ми в показаното награждаване
https://www.youtube.com/watch?v=mLNpGoOa35w,
нашите в 41,54мин. за тези на които не им се глада "баластрата" преди това. Очарована съм и от двамата, леко смутени, много балансирани, много влюбени и характерните им - мекота и изящество от страна на Ханде општваща се да тушира емоционалните изблици на непорасналото момче Керем и Керем - джентълмен. Ще Ви, направи впечатление - на втората площадка от слизането им по стълбите, Керем и предлага свитата си в лакътя ръка, с жест и една две думи се разбраха за по-неангажиращо поведение. Баланса по време на интервюто въпреки, че бяха провокирани. Оставането на Керем след интервюто, предоставяйки и възможността за спокойно оттегляне, придърпването на стола и в залата и чар, който пръскаха повреме на самото им награждаване. Любов!:revolving_hearts:
Знам може би, 5-6 думи на турски, но телата им, очите им, жестовете ... те ни разкриват душите им.Animal Monkey Face

Спокен да е остатъка от ноща, лек и успешен Еньовден омайници!:hibiscus:Animal Dolphin

# 516
Серията е чудесна,с много хумор.Е накрая се сгъстиха облаците,но това се очакваше.
Браво на Еда-събра смелост и му каза.Добре,че Ердем не я изпревари.
На Серкан мутрябва време да осмисли информацията.Думите на Еда-''Серкан се върна''ми подсказват,че може би този път е взел правилното решение от пръв път,без поправителен.
Песента на Башак е чудесна.Много се е разхубавила,чудесно се справя и в работата,и в семейството.
За наградите-абсолютно заслужени,Керем и Ханде излъчват такава светлина и щастие.Много им се радвам.Гамзе в коя област взе наградата?
Силно емоционална вечер!
Специални благодарности на Алекс и Али.

# 517
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Gift Heart

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много положителни емоции и усмивки Wink

# 518
Добро утро. Днес е Еньовден. Честит празник. Бъдете здрави.
Скрит текст:
BellСмята се, че на Еньовден различните треви и билки имат най-голяма лечебна сила, особено на изгрев слънце. Затова е най-добре да се берат рано сутринта преди изгрева на слънцето. Жените – баячки, магьосници, ходят сами и берат билки, с които после лекуват и правят магии. Набраните за зимата билки трябва да са „77 и половина“ – за всички болести и за болестта без име.
BellСпоред народа, на Еньовден започва далечното начало на зимата – казва се „Еньо си наметнал кожуха да върви за сняг“. Вярва се, че сутринта на празника, когато изгрява, Слънцето „трепти“, „играе“ и който види това, ще бъде здрав през годината. Точно по изгрев, всеки трябва да се обърне с лице към него и през рамо да наблюдава сянката си. Отразява ли се тя цяла, човекът ще бъде здрав през годината, а очертае ли се наполовина – ще боледува.
Вярва се, че преди да „тръгне към зима“ слънцето се окъпва във водоизточниците и прави водата лековита. После се отърсва и росата, която пада е с особена магическа сила. Затова всеки трябва да се измие преди изгрев в течаща вода или да се отъркаля в росата за здраве.
Вярва се, че на сутринта на празника, щом изгрее слънцето, която мома първа го види – ще има пари и от здраве няма да се отърве.
Според народните вярвания, нощта срещу Еньовден е изключително подходяща за т. нар. „грабене“ (крадене) и „мамене“ (примамване) на плодородието от нивите и добитъка, макар че ритуалът се прави и на Гергьовден.
Грижата за съхраняване на реколтата и страхът от природните сили са породили още един ритуал – забраната да се жъне на Еньовден. Според поверието този ден е „хаталия“, „аталия“ (лош ден) и се вярва, че Свети Еньо ще порази с гръм нивата на онзи, който не го е уважил на празника му, а е отишъл да работи.

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 12:34 от st_ina

# 519
Flowers HibiscusДобро утро! Благодаря на Алекс за превода на разговора между Черешка и Еда  в колата . Това беше ключов момент, който даде смелост на Еда да намери Серкан и каже истината.Възхищавам се на смелостта ѝ и на голямото ѝ сърце , пълно с любов.Детето представи пред нея един друг Серкан, когото тя познава, но не видя при общуването му с Черешка в дома му.Феноменален Керем-сам в стаята с обувката на това хубаво дете и поглед , показващ хилядите въпроси които се блъскат в главата му и хилядите чувства ,изпълнили сърцето му.Един човек, изтъкан от болки, които не може да преодолее- липсата на любимия брат и любимата жена,  дете, влязло по необичаен начин в живота му , което разпиля целия му подреден роботски живот.И всичко това , показано само с очи!..... нямам думи!Без да знае, че е баща, той даде първите житейски уроци на Черешка и я спечели макар и неосъзнато, както и постепенно заема мястото на липсващия баща в живота на малката красавица. Остава да осъзнае думите на Еда ,че е баща ,да ги приеме с ума и сърцето си.Да не го съдим , не е лесно. Все още не знаем причините ,довели Серкан до отказа на дете, при положение ,че преди болестта той искаше деца и така хубаво раказваше на Еда как ще водят децата си в библиотеката и ще ги учат да четат.

Благодаря , че ви има! Хубав и успешен ден!:Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 07:41 от Mery18

# 520
  • София
Феновете са уникални в своето чувство за хумор. Но и Керем не изостава назад. Подобаващо се включва  

https://twitter.com/reallymoonchild/status/1407818542075027456

Отговора на Керем...

Цитат
В главата ми има постоянен ритъм ...

Това непрекъснато играене на крака показва, че човека се вълнува

На въпроса на журналистите "Дали смятат, че си носят късмет", те започнаха да спорят, кой носи по-голям звезден късмет.   
https://twitter.com/EylulThoughts/status/1407815049293570052

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 08:52 от БлагаВест

# 521
# 522
Добро утро , прекрасни !☺❤🌷🍀 Слънчево и вълшебно Еньовско утро !

Flowers Hibiscus Щастливи заедно...На връчването вчера вечерта на наградите " Златни крила"..

Flowers Hibiscus  Ей , така Серкан/Керем/ гушка  любимите си момичета...

Flowers Hibiscus Благодаря на Алекс и Али за преводите !❤🌷
Минавам набързо, че много задачи днес...
Серия 42 ми хареса , много забавни и комични моменти имаше в нея, които ме развеселиха Blush  / как установиха коя е майката и кой е бащата на малката - активни разследващи Айдан, Сейфи, Енгин и Ердем/  ; Серкан и Кираз се сближиха още повече, а Еда като майка зорко наблюдаваше отношенията им, за да търси отговор на въпроса си - " става ли за баща " и накрая отново облаците се сгъстиха..... Признанието на Еда , че е майката на момиченцето , а Серкан  е баща и. И отговорът му...

" Не съм готов..."
Не съм готов да обичам;  не искам деца/ може би  да има  основателна  причина- последствия от болестта, ще видим/; не съм готов да бъда баща...."
Истината е,че никой не е готов ! Просто човек прави крачката и се надява нещата да се получат.
Никой няма да почука на вратата на Серкан Болат и да му каже "готов си". Той вече е баща и трябва да се престраши, да поеме отговорност , да хване за ръце  здраво двете момичета  и да не ги пуска, да тръгне по пътя заедно с тях и да види къде ще ги заведе...Няма сигурност, гаранция.... Отново може би страхове и несигурност, че няма да се справи, няма да е идеалният съпруг и баща, че нещата няма да са съвършени. То  кой ли е идеален и съвършен? Но мисленето на Робота пак е различно./ надявам се да изтъкне доводите и опасенията си/.  Нужно е  само малко смелост, вяра и любов , че нещата ще се получат , а не да се запъва като "магаре на мост" с " не съм готов ".
Как Еда се подготви да го обича , даже е съгласна да е до него ,дори и да е нещастна ;  да запази детето, сама да го отглежда и да се грижи него ?

Момичета, щастлив и усмихнат ден ! Heart И бъдете готови за предизвикателствата на живота !

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 13:51 от akvamarin007

# 523
Добро утро!
Честит Еньовден!

Вчерашният епизод ми хареса,но ще изчакам превода ,за да коментирам подробно.А с Кемал какво стана,разбра ли се,сега са скарани с Айдан ли?
Хареса ми и края,когато Серкан държеше обувката,а Еда влезе с другата.Точно както при Пепеляшка,когато тя изважда другата си обувка.Това са такива малки препратки,които Айше умее да вкарва.
Писмото на Санем също беше много хубаво и емоционално и като човек,който е гледал РП,ми стана много приятно,че преплетоха двете истории по такъв начин Simple Smile
На наградите бяха страхотни,но все пак няма да възразя Керем малко да се обръсне или да намали брадата Trollface

Успешен и усмихнат ден! Heartbeat

# 524
Рейтингът - неофициално:
Total : 3,54 (6)
AB : 2,90 (7)
ABC1 : 3,59 (7)
И официално:

.. снощи едни резултати, днес малко ...... странни Wink
Карай.... , симпатягите от Дизилах  да са живи и здрави Stuck Out Tongue Winking Eye
Ето и конкуренцията:

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 10:15 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт