Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 93)🍒

• 36 381
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро рейтинга офицялно

# 526
На мен епизода ми хареса.
Особено началото и края. Освен това имаше хубави моменти с Еда и Серкан и Серкан и Кираз.

Изненадах се, че Серкан и Кираз са се сближили толкова много за толкова кратко време. Не ми стана ясно кога Серкан е успял да сподели толкова много неща с Кираз.

В сезон 1, чак в края на 6 епизод Серкан отвори сърцето си пред Еда и и разказа за брат си...

Жал ми стана за Пина и Керем - някаква драма се очертава там - нещо май не се разбраха, стана някакво объркване.

Не разбрах Серкан нова кола ли купи - понеже е различна тази (черна), с която върна Еда и Кираз от тази на Бурак (сива).
И какъв беше проблема с ваксината.

Ще чакам да гледам епизода със субтитри, понеже някои моменти не ги разбрах.

Това с рейтинга - ок ли е? Как е на фона на предните 2 епизода?

Рейтингът - неофициално:
Total : 3,54 (6)
AB : 2,90 (7)
ABC1 : 3,59 (7)

# 527
Благодаря ви, Алекс и Али, за преводите! Kissing Heart С вас емоционалните ми ядове траят "от ден до пладне", защото всъщност /да си призная и аз!/ толкова много обичам героите, че всяко случайно или неслучайно  нараняване, което си причиняват, имам чувството, че удря другия право в сърцето му, а отеква в моето. Серкан е егоист всъщност САМО спрямо Еда.Той не може да допусне, че нещо, някой или той самият ще я нарани. И я защитава понякога по-най- недодялания начин, че се получава обратния ефект. Но тя е неговото слънце, около гравитира сърцето му. Той няма очи за никоя друга. Може да ги нарича красиви, умни, успешни и т.н., защото е реалист и ...толкоз. Репликата му, че не е готов да стане баща е всъщност опасението му, че няма да е такъв баща, какъвто си представя Еда, че трябва да бъде. /Ох, ето, извиних му се за снощи!/ Гледайки церемонията с наградите на Ханде и Керем - пак същото! Керем така се притеснява, а Ханде знае, че е така и го гледа с такава любов, че той още повече се притеснява. Те ли приличат на героите си, героите им ли приличат на тях - вече незнам, но нашите хора се отнасят с такъв трепет към своята любов, че даже не я демонстрират. Ето това уважавам страшно много! Revolving Hearts
Всички обичаме паралелите! Е, поне аз също!
Скрит текст:
Но имам  предвид тук друг паралел. Съжалявам, че ще напиша една грозна дума, но Серенай С. е красива, модерна, самоуверена, успешна в кариерата си, но е к.чка отвсякъде. На такива жени никога нищо не им е достатъчно. Преминават с нахална походка през всичко - живот, професия, сърца... Всъщност те са самотни, тяхната самотност ги прави нещастни, дори да не си признават, но...са ненаситни ... Мурат Д. вероятно си е помислил с неговата самовлюбеност, че Ханде е даденост. Не знам дали я е обичал, но сега егото му е дълбоко наранено, че тя само вдигна глава и продължи живота си, а там... я чакаше онова модерно, нахакано, самодоказало се момче Керем, космополит по живот и душа, което обаче още не може да повярва, че някой може да го гледа с такъв...влюбен поглед... Всичко това е в моята глава и емоция. Може и да не е така...но така ми се иска!

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 12:26 от mari08

# 528
  • Кърджали
Май купи - зсщото Кираз каза че се радва че е избрала тази.
За ваксината - трябвашв да я ваксинират, но Кираз се страхуваше. И цял ден Еда и Мело я убеждаваха че няма нищо страшно.

Аз за себе си имам обяснения за това "не съм готов да бъда баща" но ми е трудно сега да го опиша. Пък и, няма да трае дълго неговата неготовност. Тя малката Кираз бързо ще му намести чакрите и скоро ще изпълни всяка частичка от сърцето му

# 529
Somera - "Най-популярните двойки на седмицата"

Тук естествено - няма изненада Wink Trophy

Ето какво е гледал турският зрител снощи:

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 11:12 от mi_si

# 530
# 531
Едни безкрайни крака... 😏

# 532
Благодаря ви, Алекс и Али, за преводите! Kissing Heart С вас емоционалните ми ядове траят "от ден до пладне", защото всъщност /да си призная и аз!/ толкова много обичам героите, че всяко случайно или неслучайно  нараняване, което си причиняват, имам чувството, че удря другия право в сърцето му, а отеква в моето. Серкан е егоист всъщност САМО спрямо Еда.Той не може да допусне, че нещо, някой или той самият ще я нарани. И я защитава понякога по-най- недодялания начин, че се получава обратния ефект. Но тя е неговото слънце, около гравитира сърцето му. Той няма очи за никоя друга. Може да ги нарича красиви, умни, успешни и т.н., защото е реалист и ...толкоз. Репликата му, че не е готов да стане баща е всъщност опасението му е, че няма да е такъв баща, какъвто си представя Еда, че трябва да бъде. /Ох, ето, извиних му се за снощи!/ Гледайки церемонията с наградите на Ханде и Керем - пак същото! Керем така се притеснява, а Ханде знае, че е така и го гледа с такава любов, че той още повече се притеснява. Те ли приличат на героите си, героите им ли приличат на тях - вече незнам, но нашите хора се отнасят с такъв трепет към своята любов, че даже не я демонстрират. Ето това уважавам страшно много! Revolving Hearts
Всички обичаме паралелите! Е, поне аз също!
Скрит текст:
Но имам  предвид тук друг паралел. Съжалявам, че ще напиша една грозна дума, но Серенай С. е красива, модерна, самоуверена, успешна в кариерата си, но е к.чка отвсякъде. На такива жени никога нищо не им е достатъчно. Преминават с нахална походка през всичко - живот, професия, сърца... Всъщност те са самотни, тяхната самотност ги прави нещастни, дори да не си признават, но...са ненаситни ... Мурат Д. вероятно си е помислил с неговата самовлюбеност, че Ханде е даденост. Не знам дали я е обичал, но сега егото му е дълбоко наранено, че тя само вдигна глава и продължи живота си, а там... я чакаше онова модерно, нахакано, самодоказало се момче Керем, космополит по живот и душа, което обаче още не може да повярва, че някой може да го гледа с такъв...влюбен поглед... Всичко това е в моята глава и емоция. Може и да не е така...но така ми се иска!
Ах, че е хубаво! Heart Relaxed

БлагаВест, приятна почивка. Simple Smile

# 533
# 534
Зетят хареса ли ги вече ... Stuck Out Tongue Winking Eye Revolving Hearts
Едни безкрайни крака... 😏

# 535
mi_si, ни стон, ни вопъл от него. Ама какво да ги харесва, той ги е снимал тези крака... Разучавал ги е, разузнавал, измервал, обследвал... 😏

Лейди Лаура, ако ти кажа, ще трябва да те убия 🤐🤐🤐
Бъзикам се, но тази Ханде е сбор от две слабости мои. Стоя на полусъединител и щом се появи подходящ гиф с къдрава Еда, която да обработя, веднага я монтирам 😆

# 536
Зетя още не се е отчел. Сигурно е припаднал. Grinning На работа съм и това ми пречи, да си чета темата. Sunglasses

# 537
Още съм под впечатление на вчерашната емоционална вечер.
С две ръце подкрепям мнението на mary08 и за епизода ,и за церемонията.
Думите на Серкан, че не е готов да стане баща мисля,че ще са в началото на серията,след което ще настъпи просветлението.А може да го е страх да бъде баща,защото има ''светлия''пример на своя-хладни отношения,отчужденост,неразбиране,липса на каквато и да е съпричастност,доказване кой е по-по най,без грам топлота.Изобщо моделът на семейство е толкова сбъркан,че няма накъде повече.Серкан се страхува да не причини такава болка и на своите деца,може би.
Благодаря от сърце на Алекс за преводите.

# 538
  • Пришълец
Аз Ханде я харесвам и с накъдрена, и с права коса, през последната година установих, че е много нежно и хубаво това момиче Heart Eyes
И все пак ако ще е къдрава - в 35 еп. ми допадна повече от обикновено Stuck Out Tongue Winking Eye
https://youtu.be/Ip6lKcfjuMQ

Блу Blue Heart

# 539
Здравейте момичета 💐
Серията не я гледах, но всичко изчетох Simple Smile
А емоцията от награждаването още ме държи, прекрасни, премерено, и стилно поведение,....

Благодаря Ви за преводите,  Алекс и Али❤️

Мари08, много ми хареса написаното....

Паралелът.. Също Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт