Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 19

• 53 843
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • Където е сърцето
https://zora.bg/product/kd-ghb8s7gw2
какви бяха отзивите за тази сушилня?

# 391
На колко години е тази сушилня? Да не е задръстена с мъхове? Винаги ли е била така?
По принцип марката е гола водА.

Купихме я преди 2-3 години. Използваме я от 2, но повечето пъти си ги пускам в старата. Още като беше чисто нова не сушеше както трябва. Редовно дори я почиствам. В отделението за вода има много малко вода след сушенето, а на старата ми след като е изсушила прането, почти целият резервоар е пълен. Гледаха я майстори, нищо и нямало. Е, стигнах до заключението, че явно наистина е гола вода..

# 392
На колко години е тази сушилня? Да не е задръстена с мъхове? Винаги ли е била така?
По принцип марката е гола водА.

Купихме я преди 2-3 години. Използваме я от 2, но повечето пъти си ги пускам в старата. Още като беше чисто нова не сушеше както трябва. Редовно дори я почиствам. В отделението за вода има много малко вода след сушенето, а на старата ми след като е изсушила прането, почти целият резервоар е пълен. Гледаха я майстори, нищо и нямало. Е, стигнах до заключението, че явно наистина е гола вода..

Не виждам смисъл да наливате пари нито за профилактиа, нито за части.
Марките, които предлагат читави сушилни на българския пазар са:
Миле, АЕГ, БОШ, Високият клас на Горенье, някои модели на Самсунг , високият клас на Електролукс. Тук се спряга и един Шарп, върху, който не знам да има по-дългосрочни наблюдения.
Според мен за една сушилня, да се каже дали е добра или не, трябва да е минала поне една година интензивна работа....и то си показва.
Когато някой  каже, че е доволен от уред, който ползва едва няколко месеца, аз винаги си имам едно голямо на ум. Също така сравнение на нови модели с модели, които са повече от 4-5 години от една и съща марка, не е удачно.

# 393
  • Велики Преслав
Аз пък ще защитя тази сушилня. Страхотна е. Казвал съм, че са ви подарявали такава. Беше на 6 години. Аз уж щях да я ползвам временно, докато ремонтирам АЕГ-то, ама ме домързя да ги местя. То по-въпроса. Суши идеално, без да мачка и е много икономична и тиха. Аз съм много доволен от нея.
Техническите и минуси са, че когато сменя за кратко посоката, изключва компресора и помпата работи с много лош режим. Иначе суши страхотно. Аристон не стават, но при тази сушилня са улучили много. Отделно че не мачка. Аз бих я поправил. За мен проблема и е в датчика за влажност. Иначе сушилнята е 10 от 10.  Аз също много я тормозя, но пущината не пуска. Доста е стабилна. От тях съм ремонтирвал 4 до сега и две бяха с твоите симптоми, излезе датчик а другите, едната с разбита ролка, другата скъсан ремък.

# 394
  • Варна
Аплодисменти за човека,който притежава всички марки и модели сушилни,перални,хладилници,фурни и всякакъв вид техника !

# 395
  • Велики Преслав
Да, квото ми оставят тормозя и продавам. Почти всичко съм имал, проблем? Не всички съм имал защото съм си ги купил. Пък и не са милиони.
П.С, майка ми работи в Германия, та периодично получавам, платформи с техника, за почти без пари, която тепърва ще излиза тук в България на пазар

# 396
Аз пък ще защитя тази сушилня. Страхотна е. Казвал съм, че са ви подарявали такава. Беше на 6 години. Аз уж щях да я ползвам временно, докато ремонтирам АЕГ-то, ама ме домързя да ги местя. То по-въпроса. Суши идеално, без да мачка и е много икономична и тиха. Аз съм много доволен от нея.
Техническите и минуси са, че когато сменя за кратко посоката, изключва компресора и помпата работи с много лош режим. Иначе суши страхотно. Аристон не стават, но при тази сушилня са улучили много. Отделно че не мачка. Аз бих я поправил. За мен проблема и е в датчика за влажност. Иначе сушилнята е 10 от 10.  Аз също много я тормозя, но пущината не пуска. Доста е стабилна. От тях съм ремонтирвал 4 до сега и две бяха с твоите симптоми, излезе датчик а другите, едната с разбита ролка, другата скъсан ремък.

Хубаво е да чуя, че подлежи на ремонт и не е пълен боклук, защото наистина ме е яд, че гръмнахме около 900лв., а не ми върши никаква работа. Дори сега се сетих, че в началото още по време на сушене, отдолу протичаше водата (явно не я събираше в резервоара). Ще я прегледаме отново и дано е нещо от гореизброените и да си я ползвам редовно, че идва зима... Много Ви благодаря за отговора!

# 397
Да, квото ми оставят тормозя и продавам. Почти всичко съм имал, проблем? Не всички съм имал защото съм си ги купил. Пък и не са милиони.
П.С, майка ми работи в Германия, та периодично получавам, платформи с техника, за почти без пари, която тепърва ще излиза тук в България на пазар
Ужас! Аман от боклуци. България се превърна в една голяма кофа за боклук.

# 398
  • Велики Преслав
Защо боклук бе Петя, недей да говориш, без да знаеш. Тя не ги събира от улицата.
Купува ги от Фул марк.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 05:55 от Vasil Vasilev 676271

# 399
  • Deutschland/HE
Васко, Фулмаркт или Фломаркт?

# 400
  • Велики Преслав
М честно да ти кажа, незнам. Сякаш Фулмаркт. Абе важното е че уредите не са боклуци. Доста са запазени.

# 401
Да, ти виждаш скъсания ремък за 10-20 лв, обаче аз друго виждам - материалите стреят, което знаеш какво значи.
Тук изобщо не става въпрос за това кой има пари за ново и кой няма. Това е малко като да си купиш кола "нов внос", така на към половин милион километра,  и да викаш, че е супер, а то все някой "консуматив" се е прецакал и плаче ли плаче за нов, и наливаш ли наливаш едни пари в "евтината" стока.

# 402
  • Велики Преслав
За това има профилактика, ремонт и гаранция. Не е тъй взимай, квото стане.
П.С, единия ми климатик струва 6000 лв и 3 ти път се разваля в гаранция. Така че нищо не може да се гарантира от качество цена, години и други.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 19:55 от Vasil Vasilev 676271

# 403
Както казваше един умен старец "И ти си прав, и ти си прав". По причини, споменати от petiaivanov и поради това, че съм малко гнуслива, избягвам ВУ. Но писах преди време, че трябваше да сложа сушилня на остъклена тераса и се опасявах, че няма да ѝ понесе и затова/по-евтина / купих ВУ Сименс. Е, изплати си парите. Вече забравих 4 ли, 5 ли години я ползвам.

# 404

Общи условия

Активация на акаунт