На море в България 2021 г.! - 3

• 54 550
  • 722
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Децата държат на аквапарка, затова и местата за настаняване са кът. Та, иска ми се да помоля тези от вас,които имат наблюдение над хотел с аквапарк и качествена храна, да споделят. Миналата година имаше постове за Невис (мисля така се казваше), но не успявам да се оправя с търсачката.

Вижте "Риу Хелиус Парадайз" в Свети Влас и "Еврика Бийч Клуб" в Слънчев бряг. Имат аквапарк и са от подобен ранг.

# 286
  • Пловдив
Миналата година имаше хубави отзиви и за тук.
https://www.booking.com/hotel/bg/aqua-paradise-resort.bg.html?ai … total;ucfs=1&

# 287
  • Сф
За себе си съм открила ,че букинг са както с неадекватни цени , так са и със заблуждаващи коментари.Всички знаем че лоши отзиви могат да ме се качват и премахват от сайтовете.
В Грабо е същото, ама малко по- добре от букинг.
Ей сега погледнах в tripadvisor, за Дюни е ми последните коментари не са особено ласкави за чистота и обслужване . Рейтинга също не е особено висок. За тази година като че ли отзивите от хотелите ни по морето са по- лоши от Мин. Година. За сметка на цените. Simple Smile
И за Серенити имаше лош отзив,за  Казабланка чета току- що, за Дюни. Ами докато мин.година ни ръкопляскаха в Сол Луна ,че спасяваме сезона, тази година май ще карат през просото.

# 288
Поне два пъти съм резервирала от букинг на по-ниски цени от всички останали възможни места.

# 289
  • Пловдив
Точно букинг и tripadvisor са най-достоверните отзиви защото там пишат хора от цял свят които са посетили хотелите.Нека не забравяме ,че до скоро някои хотели не бяха достъпни за доста българи и се запълваха още на ранни от чужденци.

# 290
  • Somewhere far away
Аз много пъти срещам хейт тук срещу букинг. И всеки път казвам едно и също- от личен опит това е най- добрата платформа за резервации и за отзиви! От години правя резервации през букинг и винаги съм била доволна, има и оферти специално за мен, имало е ивнаги комуникация и с хората от самия хотел/къща. Коментарите са от проверени и доказани престои, така че няма логика да се пишат фалшиви коментари с цел реклама. Винаги гледам да резервирам места с оценка 9 и над 9 и винаги съм била доволна! а след престоя също давам оценка.
Така че пробвайте пък тогава преценете дали ще го харесате или не,  другото е хейт на изуст и щото така сме свикнали.

# 291
Здравейте, имам важен въпрос, напоследък водя децата ми на море в Несебър, нооо наскоро почнаха да дрискат и повръщат чудя се 🤔 дали не е от морето?!?!?!

Нали не пият от морската вода? Smiley
Иначе си има морски вируси, а щом не им понася, водете ги на планина.

# 292
  • Somewhere far away
Здравейте, имам важен въпрос, напоследък водя децата ми на море в Несебър, нооо наскоро почнаха да дрискат и повръщат чудя се 🤔 дали не е от морето?!?!?!

Напълно нормално, може да е от храна, може и да е от вода. Гаранция няма, особено за днешните деца, които са толкова изнежени.

# 293
  • София
Не знам дали са изнежени ама е напълно възможно я да е от храна я да е от водата...

# 294
На коментарите в сайтовете не вярвам от опит  , вярвам на снимките и коментарите тук .
А аз от опит - вярвам. След всяка резервация през букинг оставям отзив, като нищо не спестявам. Ако не им вярвам - все едно да не вярвам на себе си... Стига да има голям брой коментари за даден хотел, човек може много точно да се ориентира както за плюсовете и минусите на хотела, така и за състоянието на инфраструктурата, плажа и др.
И във Визит пиша мнения, и тук в темата. Мисля, че точно затова са тези сайтове и групи - за да сме си полезни с реални отзиви.

Вярвай си им . Точно пък Визит са доста избирателни .Мой негативен коментар публикуваха след 2 месеца и 3 мейла от моя страна . Положителните ги одобравят веднага , ама нормално нали целта е да резервираш през тях
Вярвам единствено на мнениета и снимките в тази тема .
Не може човек да ми покаже гнезда на оси в леглото и аз да разчитам , че щом в Букинг има голям рейтин е ок въпросното  място .

Rayakirkova давай пробиотик . Може да е от морската вода , почти всяко дете си пийва неволно .

# 295
За себе си съм открила ,че букинг са както с неадекватни цени , так са и със заблуждаващи коментари.Всички знаем че лоши отзиви могат да ме се качват и премахват от сайтовете.
Ей сега погледнах в tripadvisor, за Дюни е ми последните коментари не са особено ласкави за чистота и обслужване . Рейтинга също не е особено висок. За тази година като че ли отзивите от хотелите ни по морето са по- лоши от Мин. Година. За сметка на цените. Simple Smile
И за Серенити имаше лош отзив,за  Казабланка чета току- що, за Дюни. Ами докато мин.година ни ръкопляскаха в Сол Луна ,че спасяваме сезона, тази година май ще карат през просото.
Дочети за Казабланка. Хванали госпожата, че пуснала децата си да ядат на аванта в ресторанта на хотела, без да са гости на същия и са ги натирили.  Разбира си сега ще пише глупости по форумите, че лошият хотел накакси не иска да изхранва чаветата!!!

# 296
  • Stuck in a moment
Някой може ли да ми опише плажа на Св. св. Константин и Елена? Никога не съм била там. Става ли бързо дълбоко, пясъчен ли е, има ли свободна зона? Някъде ми се мярна коментар, че бил най-скъпият плаж в България - вярно ли е?

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 15:12 от Wild West

# 297
  • Somewhere far away
Скъп, мъп, обаче плажа е ужасен, освен камънаци и водорасли друго не видях.

# 298
  • В.Търново
Дочети за Казабланка. Хванали госпожата, че пуснала децата си да ядат на аванта в ресторанта на хотела, без да са гости на същия и са ги натирили.  Разбира си сега ще пише глупости по форумите, че лошият хотел накакси не иска да изхранва чаветата!!!
После май пише, че е платила.

# 299
  • Сф
Платила, неплатила, някой дописа че от година след година и там нивото пада. Фатална, вече почвам да мисля, че ваши близки държат Казабланка Simple Smile , това не е невъзможно..Защитниците на букинг,
Може ли да тупнете тук конкретно някоя по - ниска цена на букинг за някой от обсъжданите в темата хотели на олинклузив., ,,т.е. да покажете нагледно най- ниска цена?
Само да уточня, че по къщури и вили не ходя , а по масови 4*хотели.

Общи условия

Активация на акаунт