На море в България 2021 г.! - 3

• 54 451
  • 722
  •   1
Отговори
# 465
Вижте и тези.Аз ги заглеждам от доста време тази верига хотели,но никога не се решавам да стигна до Златните.
https://grifidhotels.com/?lang=bg
Това е един от вариантите, не съм ходила от много години на Златните, имам добри спомени от преди много години от Албена, но четох не особено добри отзиви за тази година.

# 466
Вижте и тези.Аз ги заглеждам от доста време тази верига хотели,но никога не се решавам да стигна до Златните.
Това е един от вариантите, не съм ходила от много години на Златните, имам добри спомени от преди много години от Албена, но четох не особено добри отзиви за тази година.
За съжаление лошите отзиви за Албена са от два- три сезона назад. Аз  отписах курорта още през 2017г..

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 09:18 от Пролетно цвете

# 467
  • Пловдив
Нека не забравяме ,че Златни пясъци е в топ класацията за най-хубави плажове в света.Но за съжаление там хотелите са доста скъпи и не са по джоба на обикновения българин.

# 468
Всъщност, зависи кой какво търси, което е нормално. Аз откакто го има детето ходя само там, защото хотела, който посещаваме е на плажа, тихо е, чисто е, храната не е лоша. Сега мисля да се пробваме с двете деца , но в друг хотел, тъй като в нашия няма места. Но аз нямам и големи очаквания. Ходим в Албена от поне 10 години ( основно в хотел Ком преди детето и Калиакра Маре след детето) .

# 469
  • София
Аз търся нещо за следващата седмица на северното Черноморие . Хотел близо до плажа на ОИ и да в подходящ за деца. Въртя суча, все до Албена стигам, а имаме резервация да там за Септември.
Ако някой има някаква препоръка за друг хотел, ще съм благодарна.

Здравейте, доста четох из темите и се чудя между Златни пясъци и Албена. Искам да отидем за два, три дни някъде All inclusive задължително с детски клуб, защото ще бъдем само аз и дъщеря ми на 10 г. Идеята е детето да се забавлява -  на някои хотели цената за 1 възрастен и дете на 10 г е доста солена, ако имате идеи, моля споделете Simple Smile

Аз също препоръчвам Грифид. Бяхме в Грифид Енканто за 24 май и през юни в Грифид Вистамар. И двата страшно много ми харесаха. Обстановката, обслужването, храната, анимацията -всичко беше на ниво. Успяхме да хвърлим един поглед на Болеро- аквапарк и много хубавите басейни определено са му плюс.

# 470
Замислям се по-скоро за Албена, защото е така да се каже семейно ориентиран, а както писах ние ще сме сами без мъжът ми.

# 471
  • There I was on a July morning
Ако Грифидите имат реални намаления в момента - изобщо не се колебайте.
Миналата година бяхме в Грифид Мареа и останахме много доволни. Изключително чист хотел и любезно обслужване. И местоположението му е много хубаво - в тиха и спокойна част на курорта. И плажът е хубав, обаче морето е дълбоко на Златните.

# 472
Привет,
Може ли отзиви за Утопия Форест, тъй като в бързината букнах 7 нощувки , тъй като сме с дете на 1г и ми се видя подходящо. После се зачудих 8 дни😲 не са ли доста и ... но пък мястото е доста комуникативно и евентуално може да мръднем някъде🙄

# 473
Някой знае ли какви  са цените на шезлонгите  на Златни пясъци? Благодаря

# 474
  • В.Търново
Грифид са закъсали яко, те работят предимно с чужденци, а втора година ги няма. За това са тия намаления от 50%. Само , че не ги пускат на ранни. Изчакваха да влезе сезона, за да видят на къде отиват нещата.
И мен ме спира дълбокото море там.

# 475
Грифид са закъсали яко, те работят предимно с чужденци, а втора година ги няма. За това са тия намаления от 50%. Само , че не ги пускат на ранни. Изчакваха да влезе сезона, за да видят на къде отиват нещата.
Къде са тия намаления за Грифид?

# 476
Къде са тия намаления за Грифид?

# 477
Не знам какви намаления са... Аз за 5 дни виждам цена от 2500 за 2мя възрастни+ деца на 1 и на 3 г.. ако няма намаления сигурно ще ми искат 5000

# 478
Грифид хотелите са чудни. Мисля, че на Енканто беше най-хубав плажа, ако не ме лъже паметта. Последно бяхме в Метропол и плажът според мен Вче доста компромисен.

# 479
  • София
Ние миналата година за първи път пробвахме Грифид Мареа. Преди това ходехме 10 години на Албена в Гергана. Е, всичко е в полза на Грифид-а като големина на стаите, чистотата, обслужване, храна. А цената беше същата с албенския хотел. Пък и заради пандемията Златните не бяха толкова пълни и беше много проиятно за разходки вечер. Аз също ходя сама с детето за второ море, защото мъжът ми няма толкова отпуска. Моето момиче е на 13 и се забавляваме чудесно. Единствен минус е, че морето на Златните е по-дълбоко, но пък за деца, които не са бебета това не е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт