Пречат ли ви мъжете във форума и имат ли те въобще място тук?

• 8 740
  • 245
  •   1
Отговори
# 60
Периодично повтарящо се явление в случайни теми е появяващи се  коментари, че мъжете пишещи във форуми (без значение какви), не са никакви мъже, а тези пък, пишещи в женски форуми  (без самите форуми да са обявени за такива) освен че не са мъже, не са и топ мъжкари.

Въпросът ми е до каква степен пречат мъжете на форума, с какво ви притеснява тяхното присъствие и защо мъжете не са добре дошли в "женският свят", а в същото време безброй жени по света се борят за равенство с мъжете и място в "техният свят". Двоен стадарт или дискриминация е това?
Какви са тези глупости на търкалета?
Не само не ми пречите, ами сте желани и добре дошли.
Когато общуването е културно, без обиди, няма никакъв проблем да обменяме мнения. Полезно е и за двете страни. Blush

# 61
... тука са събрани само качествени жени...

Да споделя, че аз само на такива жени попадам, из темите които посещавам, и за това ми е приятно да общувам - клюкарки, интригантки, готвачки, миячки и слугини, нестойностни като хора и личности, както се опитват да изкарат някои потребителКи, сигурно са в други подфоруми - далеч, далеч от моите интереси и за това не съм се отегчил до смърт.

Форумът е пълен с качествени жени, с които ти е направо кеф да си кажеш 3 приказки и да размениш някои идеи и виждания за бизнес и света, като цяло. С тези които стават в 5:20 да гладят вестника на мъжа си, преди да му завържат обувките, докато той пие горещо кафе приготвено с много любоФ - не съм се срещал. Няма и да се срещна, още 25 години тук да седя.

# 62
Не ми пречат. От друга страна би ме притеснявало, ако моят мъж пишеше редовно тук.

# 63
Кой пита кой си е намерил мъж/жена от форум? Ми аз. Не в този. Па немам оплаквания бая годин вече. То е до поглед, плява има навсякъде, особено в реала.

# 64
  • София
За този питаме, за този!

# 65
Анди, е много си нахална. Че кой ше си каже за този.

# 66
Ако хората се търсят, ще се намерят. Туй не е отчетна тема. Все сме възрастни събрани...

# 67
  • София
Не съм нахална, дори много ще се зарадвам, ако има такива двойки! Това са хубави неща в живота.

# 68
  • София
Иначе, тя интерес от мъже няма Stuck Out Tongue Winking Eye

Ако хората се търсят, ще се намерят. Туй не е отчетна тема. Все сме възрастни събрани...
Той е събран. Повтарям - събран Mr. Green

# 69
Кой пита кой си е намерил мъж/жена от форум? Ми аз. Не в този. Па немам оплаквания бая годин вече. То е до поглед, плява има навсякъде, особено в реала.
Аз последната екзотика я намерих от фейсбук. Ама не сме се занясали много из виртуала. Аз съм човек на действието. Не обичам да губя време в писателстване. Времето е ценно за други неща. Joy
Да е жив и здрав Mr. Prison та да ми покаже как действа app-ът и да ни събере. Joy

# 70
  • София
На първия въпрос - не ми пречат мъжете тук.
За мене нета е необятен, място има за всички.
А и сме анонимни - кой знае дали насреща пише мъж или жена?
Обозначил се, сложил мъжка снимка, но може да е дебела даскалица по физика напр.

# 71
Чакам аз горджъсни пандички и бааам.... Даскалица по физика. Представих си го.

# 72
Моят мъж смята, че мъжете във форума са тотални лузъри, които не могат да си намерят секс в реала и се чудят как да свалят някоя отчаяна мама. Той в женски форум никога не би писал, както и не го интересуват женските драми. На мен мъжете не ми пречат. Даже някои ги харесвам.

# 73
Кажи му, че се скъсваме от секс, дори се налага да връщаме желаещи.

# 74
Кажи му, че се скъсваме от секс, дори се налага да връщаме желаещи.
Събуди се и ти! Ще се изтощиш от сънища.

Общи условия

Активация на акаунт