Пречат ли ви мъжете във форума и имат ли те въобще място тук?

• 8 774
  • 245
  •   2
Отговори
# 165
Предпочитам да не разбирам има ли, няма ли свестни, виртуала напълно ми задоволява нуждата от общуване с противоположния пол, както и с моя собствен.

# 166
  • София
Ако не беше тъжно, щеше да е смешно.

# 167
Искрено и лично, найсти епизод.
Чудя се ако човечето беше с очукана астра дали пак ще реагира по същия начин

# 168
Мисля, че ако човечето беше жена, щях да и обясня, ако е много стар с много очукана астра  - вероятно също. Но млад с джип няма шанс...

# 169
Аз па ако бях на твое място, щях да му задигна джипа и да не му мисля много.

# 170
Млад мъж на около 30, търси забавления по селски пътища от каращи колело по-стари от него дами. Става за сценарий на сериал съвместна копродукция на Турция, Венецуела и Индия.

Що не си спретнете една темичка в СО по въпроса? Thinking

# 171
Тюл, на вас ви е смешно, но аз се стресирах яко. Дори не съм предполагала, че хората биха се впечатлили от моята реакция. Аз като цяло съм си ценътър, гледам само себе си и не би ми направило впечатление, ако някой не ме уважи образно казано, но явно мъжете са с его и тази реакция им се струва обидна.
Мистър Смит: аз разсъждавам точно като теб, какво иска тоя от мен и защо ме засича. Но  е факт.

# 172
Мисля, че ако човечето беше жена, щях да и обясня, ако е много стар с много очукана астра  - вероятно също. Но млад с джип няма шанс...
ццц, значи ако искам да те заговоря, трябва да си взема стара очукана Астра... има ли и други подходящи модели или си държиш на този? Simple Smile)))

# 173
Тюл, на вас ви е смешно, но аз се стресирах яко. Дори не съм предполагала, че хората биха се впечатлили от моята реакция. Аз като цяло съм си ценътър, гледам само себе си и не би ми направило впечатление, ако някой не ме уважи образно казано, но явно мъжете са с его и тази реакция им се струва обидна.
Мистър Смит: аз разсъждавам точно като теб, какво иска тоя от мен и защо ме засича. Но  е факт.
Не става въпрос тук "мъже, жени". Спрял те е някой с въпрос на къде да тръгне, а ти си се направила, че го няма. С джип, с влак, с хеликоптер - потърсил е помощ. Това е ситуацията реално, а ти реагираш според някаква различна ситуация.

# 174
  • София
Не ми пречат мъжете, жените ми пречат Mr. Green

# 175
Тюл, всеки си е с травмите. Не можем да съдим хората, защото не знаем кой какво и как го е преживял. Но осъзнавам, че се тълкува превратно и не бих допуснала в бъдеще такова поведение. Дано и да няма повече такива ситуации, де.

# 176
Двама заблудени сред житата.
Крис, ти защо не му отговори, че и ти си щяла да го питаш същото. Да настане едно взаимно чудене къде сме и накъде сме 👣

# 177
Изобщо не те съдя. Удобно е да се свием в черупката си и да си живеем далеч от заобикалящият ни свят. Но не всички са боклуци, това казвам.

# 178
Не ми пречат мъжете, а дървените философи, каквито има и от двата пола, а предполагам и от останалите двадесет и няколко нови пола.

# 179
Тюл, всеки си е с травмите. Не можем да съдим хората, защото не знаем кой какво и как го е преживял. Но осъзнавам, че се тълкува превратно и не бих допуснала в бъдеще такова поведение. Дано и да няма повече такива ситуации, де.
Имала съм неприятни преживявания в България, в миналото и вероятно щях да реагирам по същия начин.
В Северна Америка обаче не ме е страх. Ето, срещам се със съвсем непознати мъже. Дори с някои имам и любовни авантюри в хотел. А в Щатите, особено, всеки трети носи оръжие и има защо да те е страх...
На мен обаче преди години ми се случи подобно нещо. Обърках се в Монреал. Детето беше болно и лежеше в болница, а аз трябваше да отида да сменя мъжа ми за през нощта. Търсех място за паркиране и изгубих посоката. Нямах джи-пи-ес и съм ужас и безумие с ориентацията. Отворих вратата на едно кръстовище пред един младеж да го попитам за посоката и той избяга. А бях млада и красива, и ми се плачеше, че закъснявам и няма да ме пуснат в болницата...Worried

Общи условия

Активация на акаунт