Пречат ли ви мъжете във форума и имат ли те въобще място тук?

• 8 390
  • 245
  •   1
Отговори
# 180
"Да те е страх от хората означава да те е страх от живота, а това означава да не бъдеш жив". Честър Бенингтън.
Страхът и предпазливостта са коренно различни неща.

# 181
Смятам, че Равена ме разбра, чисто човешки.

# 182
А какво, ние, които не сме съгласни и ти даваме съвет, не сме те разбрали?

# 183
Напротив, Тюл, питах и мъжът ми и той е на вашето мнение и понеже от колоезденето няма да се откажа, ако някой пак ме пита нещо ще му отговоря. Дано никой нищо не ме пита и не иска от мен, все пак.

# 184
Напротив, Тюл, питах и мъжът ми и той е на вашето мнение и понеже от колоезденето няма да се откажа, ако някой пак ме пита нещо ще му отговоря. Дано никой нищо не ме пита и не иска от мен, все пак.
В една друга тема споделих, ще го кажа и тук за теб - нападнаха ме посред нощ в София на една улица, дето дори я няма на картата. Вероятно факта, че се вбесих на копелето, вместо да се уплаша, го накара да си плюе на петите.
А за колоезденето - скоро паднах и едва не счупих крак, още куцам. Като ми мине си грабвам двуколката и драсвам нагоре. Щом обичаш да караш, няма причина да не го правиш. Но трябва да се отърсиш от страховете си. Иначе живееш половин живот.

# 185
  • София
Добре, че не съм плюнка и да постна кой какъв наклон се е опитвал д ами дава на лични от мъжките потребители, че ше стане, освен позорно и много смешно.
Сигурно един и същи мъшшш ни "ухажва" и двете...и не само нас Joy
Подозирах, че с Босилка въртите неква копродукция, ма сега стана ясно. Simple Smile
Аз кат съм балък, ми остава само да воайорствам. Joy

# 186
А какво, ние, които не сме съгласни и ти даваме съвет, не сме те разбрали?
Малко е странно да обясняваш как не всички са боклуци баш под пример с изявен боклук.
Или само защото е жена в уязвима ситуация всеки има право да й държи сметка за неудовлетворителното ѝ спрямо неговия интерес поведение все едно му е дете.
Нормален небоклук би се извинил, че я е притеснил или поне подминал кротко.

# 187
Ша ми прай сечено с жипа. Бе слизам и го пребивам бе. Ако е готин, може и друго. После по живо, по здраво.

Не разбирам за какви ухажвания говорите. Аз говоря за закани за "как да говоря, какво".

# 188
  • София
Ситуацията е била конфузна, реакцията на Кристина доста неадекватна, но се случват такива неща. В селските райони и на път често хората питат, вместо да си пуснат джипиеса, защото питането е по-естествено поведение. Хубаво е да се отговори поне с един поздрав, освен ако човек не се почувства в опасност и да бърза да се отдалечи.

# 189
Да държиш сметка на непознати е още по-хубаво.

# 190
Алоо, тук, виртуалът! Оставете реала. Различни са коридорите.

# 191
аз ги бъркам

# 192
  • София
Алоо, тук, виртуалът! Оставете реала. Различни са коридорите.

Пречат им мъжете на някои потребителки. Еднакво се давят във всеки коридор.

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 19:05 от Ms.Gorgeous

# 193
"Пречи", "не пречи" - тва са някакви лични проблеми с проекции. Мъже, жени, по средата - какво значение има? Тука четеш мозъци, не полови органи. Какво има да ти пречи? Седиш си на дивана у вас, ти определяш нивата си на кеф. Щеш, пишеш. Не щеш, не пишеш.

# 194
  • Далечният изток
Ама с четенето малко по-различно. Аз чета всичко, всяко мнение, и някои съжалявам, че съм ги започнала. Дори и на хора, които ме дразнят, чета постовете.

Общи условия

Активация на акаунт