Пречат ли ви мъжете във форума и имат ли те въобще място тук?

• 8 768
  • 245
  •   1
Отговори
# 210
Добре, че не ме ошамари...така се гипсирах, че ни вопъл, ни стон. Освен това аз живея в много уютен свят и не съм свикнала да общувам и да се оправям с кой да е.

# 211
Не, ти не живееш в уютен свят. Ако живееше в такъв, щеше да си доброжелателна с всеки човек и спокойна, отворена за хората. Simple Smile Да не се лъжем, а.

# 212
  • София
Много уютно - с никой.

# 213
Исках да кажа, че не ме притеснява никой...и се шашнах.

# 214
Ами да иде Кристина в Северна Америка.  Там а някой я погледне - 911 и му слагат белезниците.
Joy

# 215
  • София
Може ли да се върнем на мъжете, преди да умрем от скръб? Мерси.

# 216
  • Далечният изток
Може ли да се върнем на мъжете, преди да умрем от скръб? Мерси.
Чакай, не сме чули новите истории на другата звезда...

# 217
  • София
Права си Joy

# 218
Абе има и психопати. Веднага се сещам за един филм с Ръсел Кроу, ама не мога да си спомня заглавието за съжаление. Той започна да я преследва и избива близките и заради това, че на кръстовище тя му изсвири рязко с клаксона и отказа след това да му се извини.
Де да знае Кристина, дали не е попаднала на такъв? И мен ме е било страх от сянката ми, та знам какво е усещането.
Мъжете във форума са нормални. Дори не се заяждат. Имаше няколко единици, които се опитваха да обясняват, че ако си стара не ставаш за нищо, ама видяха, че не хваща дикиш и се отказаха от тази си линия. Simple Smile

# 219
  • Тра-ла-ла
Кой е боклук, че не разбрах?
Този, дето я е засякъл. Ти смяташ ли, че това е нормално?
Аз също не смятам, че е нормално. Ще се прави на баровец, ще засича...ай, сикана и мутрафонските изпълнения. Те такива живеят с усещането, че всеки им е длъжен и им е под нивото. Ами, ако жената насреща му е глуха, няма, има някакви травми от насилие, паник атаки?! Но за това се иска шофьорът да има поне 2 свободни мозъчни гънки, извън тези отговарящи за сън , ядене и ходене до тоалетна...

# 220
Ако се замисля и ги почна по домовата книга ще излязат доста мъже из форума, които добре, че вече не пишат и са с доживотен бан. Имало е неземни изцепки и провокативни мнения.

По случая на Кристина.
И двамата са реагирали неадекватно.
Имаше такава история из социалните мрежи за жена от САЩ, майка на три деца май, която сутрин бягала из квартала си. Някакъв отвлечен съсед от близките улици я спрял ядосано и й казал, че трябвало да поздравява и да се усмихне . Такъв дебат си стана, толкова мнения се изписаха и правдата е някъде по средата.

# 221
Кой е боклук, че не разбрах?
Този, дето я е засякъл. Ти смяташ ли, че това е нормално?
Аз при такова действие в Северна Америка звъня на секундата на 911 и му слагат белезниците. Как така ще я притеснява? Ако иска ще му отговори, ако не иска - няма!
Не, не смятам. Това не го обсъдихме, всъщност. И аз бих се уплашила и не толерирам подобно поведение. Особено от собственик на голяма кола - джип. Те такива си мислят, че са над закона, и всъщност законът работи за тях. Дреме му, че ще му лепнат глоба, като че ще му е първата.

# 222
  • София
Хора всякакви. Не колата е определяща, макар че в много случаи така се получава и вече е нарицателно. Simple Smile
Ето, нова дъвка. Simple Smile
Наскоро ме засече една кака. Тъпо, безочливо и без да погледне въобще. Щеше да ме забие ведна мантинела отляво /остров за трамвай/. Возех щерка ми. Трябваше ли да я спра и да й набия един шут във вратата? Simple Smile Нали съм маж. Simple Smile
Признавам, че се изкуших да мина близо и да й оставя диря със степенката, отзад, та до отпред. Simple Smile

# 223
Миии... Похвала ли искаш? Детето ли те е спряло да не извандалстваш и ти кат нея, или съвестта ти, всъщност?

# 224
Може да е глуха, да. Ама ако не е глуха, ако е в перфектно здраве и просто не ѝ се говори не може ли? Няма право на своите си лични състояния, щото на еди кой си му иде странно и се обижда. Тва едни 500г направо са ни бръкнали в ДНК-то. Тъпо е, че допринасям за отклоняването от темата на Папата, обаче насаждането на вина у потърпевшия е още по-тъпо.

Общи условия

Активация на акаунт