Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 982
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Момичета, нали реденето на желанията започва от 5 до 7 юли.
Да

# 346
....
Има деца без придружители, с тях какво става?! Аз следя системи, спирам, отивам да ги викна, но тези деца какво правят?!
Ами тези деца са късметлии в някакъв смисъл, защото имат Вас, beb4o_fb, около себе си - следете и тяхното състояние, както на Вашето дете.
Ако Ви нямаше на мястото при така описаното непрофесионално поведение на персонала, тогава има сериозен проблем за дечицата :-/

# 347
Добре ,че не чакат нашите учители НВО  ..По БЕЛ го оформи , а по мат има шест шестици ,остава ако се е изложил на НВО да му пише 5 - ще се чуе моят глас из софийското поле.

# 348
децата без придружител общо взето са само тези над 14 и... дори и тях някоя кокошка ги взема под крилце             
            Когато миналата година се наложи моят син да влезе в болница , не ме приеха с него , защото нямало места. А той тогава беше на 12 г. Август му е роденият ден. Не винаги е с придружител.

# 349
  • София
Евгений Василев, наистина наглеждам детето, искрено се надявам да няма сарказъм в поста Ви. Но не мисля, че трябваше да го огласявам.

Моето домочадие явно се е затъжило за мен - в момента чакам с големия ми син пред друг кабинет в Пирогов, присрещнал си пръста. Направо семейна сбирка ще си направим Joy

# 350
Бебчо, ама те наистина не те оставят да скучаеш.
Моля те, предай им, че всички майки вече сме убедени, че те са едни много способни деца и може да не се стараят толкова. Smile

# 351
  • София
Бебчо, въобще не ти е скучно с твоите деца. Пожелавам ви абонамента за Пирогов вече да приключи и да не го подновявате повече 🤞

# 352
  • София
Хайде и ние вече знаем как ще протече завършването. Ще е позволено присъствието на родители (доживях след почти две години), децата по класове ще закупят по една пейка за спомен на училището от тях, ще са с тоги (за мен това си остава върха на кича и глупостта), ще пускат балони с хелии (много екологично, но те дните на земята и водата минаха), и "трябва да помислите за снимки (не от телефон)" - цитат на класната...
Боже, веднъж да стане обяд на 30. юни.

# 353
  • София
magi_sveta, и цветя трябвало да носят, но не разбрах за какво и кого. Моят син си има фейвърит учители, на които сам купува цветя на 8-ми март и 24-ти май, предполагам, че и сега така ще направи.
Посрещайки големия ми син, забелязах, че имам професионално изкривяване покрай НВО  - първата ми робота бе да погледна за коя ръка става въпрос Joy Размина се само с обездвижване  на 2 пръста, беше впечатлен от лекаря, бил "най-якият от всички, при които съм бил в Пирогов". А той е посещавал много пъти болницата, благодарение на футбола, колелото и временното увлечение да упражнява паркур.
Междувременно ММ ми звънна, че малката я боли отново коремът - казах им, че семейството ни си изчерпа лимита за посещение тук за тази година Joy

# 354
  • София
Бебчо, поискаха 10 лв за пейка. За балоните и по една роза от всяко дете за учител (не ми стана ясно) - просто пишеше, че ще се събират пари и за това, без конкретика. Ако поискат, ще пратя, ако остане аз да купувам балон - няма да го бъде. Цветя наборът вече е решил (за класната защото щяла да се сърди), за госпожата по БЕЛ + някое от неговите джуджета и май няма друг номиниран.
И хайде вече сваляй абонамента от Пирогов. При нас голямата е записана там на отчет (но да чукам на дърво, тази година още не сме ги посещавяли!)

# 355
При нас няма нито един предмет с срочна/годишна оценка.
Днес правеха изходно по физика, в четвъртък по химия... Направо се чудя на тази госпожа, кога ще ги проверява и кога ще нанася оценките и да ги оформя или препитва , ако някой има нужда. Луда работа.
По математика , категорично отказва да оформя , докато не видела резултатите от НВО - поредната откачалка Simple Smile))) Последна оценка по мат има нанесена април месец - не иска и да изпитва, чакала НВО и тогава щяла да решава ......
И при нас е почти същото. Ние сме с ненанесени оценки по Математика. Проверени контролни, казани оценки и… нищо не е в дневника. Чакала резултатите от НВО. И какво?- ако детето има малко точки на матурата няма да пише петиците от контролните ли?!  Къде е логиката?! Много неприятна работа.

# 356
  • София
Да надникна и аз при вас. Тези дни го раздавам айляк. Не се интересувам от оформяне и изпити, чакам другата седмица да видя какво ще е положението. Wink
Много сте изписали, няма да ви чета, май по диагонала ще мина. Simple Smile 
Честито на децата, приети в частното математическо училище, със здраве и успехи да тръгне при тях!

Ох, Бебчо, май трябва да поспрете серията от посещения в онова лечебно заведение. Heart Decoration

Днес задух голям, сега подухна малко ветрец и леко разхлади. Simple Smile

Разпускайте!

# 357
Това чакане е малко изнетвящо

# 358
  • София
Моят заминава за Варна във вторник. Каза да завършват, както искат. Не го интересувало.Mask

# 359
  • Варна
Леле, Бебчо, да не сте в Сатурнова дупка цялото семейство?! Настръхва ми косъма като те чета! Айде да е последно това премеждие и да се прибирате да празнувате.
При нас не знам какво чакат, но при 145 текущи оценки, няма ни една срочна още... Девойката цял следобед мери улиците с приятелка и не е отворила нищо да учи. Уж нямало по какво да я оформят.
Получих много мило ЛС, но не можах да отговоря, защото потребителката е забранила получаването. Но за пореден път се убеждавам, че форумът е сила Simple Smile Наздраве, девойки, малко остана!

Общи условия

Активация на акаунт