Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 976
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 360
Бебчо, при вас е голям екшън. Хайде да свършва вече този цикъл.
Винаги съм смятала майките на няколко деца за героини.
Най-малкото  минават през НВО по няколко пъти Stuck Out Tongue Winking Eye

Днес  минахме покрай НЕГ. Знам, че е прозвучи гадно, но за пръв път виждам училище с толкова малък двор. Къде играят физическо толкова много паралелки? Нямаше едно дърво, една пейка! На НПМГ сградата е цялата зелена отпред с пейки. Знам, че не трябва да се гледа това, но обстановката около НЕГ е много потискаща. Някакви строежи, няма  зеленина, двор. Мислех, че няма училище с по-малък двор от 119то.

При нас са айляк вече. Гледат филми, ще ходят на музей, на Витоша, ще имат предимно рисуване и спорт

# 361
  • София
magi_sveta, учителката по БЕЛ е номер 1 в листата му/и в моята/. На класната купува от уважение, че му е класна. Мисля, че и на госпожата по ФВС е решил, но не съм сигурна.
Dive, надявам се преди малко да съм затворила тази Сатурнова дупка - изпуснах си любимия часовник и стрелката сега се люшка самоволно. Искрено се надявам да е така, вярвам, че всяка поредица негативни емоции си има край Hug

# 362
Да се включа и аз в темата. Моят младеж го изпратих на село за няколко дни да се по отпусне малко. Ще прокара АТВ, ще нареди някое дърво😁, ще по играе на стадиона, ще помогне за комина😁..... и така ще се редуват Нещата. Утре се прибират.
А аз си седя на терасата, пия си биричка - просто си почивам😜
А телефонът пиу, пиу, пиу..... школо!
Оценки по БЕЛ, явно госпожата оформя вече.
1,2,3,4,5.....те много станаха, но са от април, май и юни,правили са тестове и изпитвания. Предимно 5 и 6...... е вече е оформен😃 за срока 5, за годината 6
Успокоих се! 😃😃😃
Ако продължи така вечерта с оформянето на оценки ще си отворя още една бира.

# 363
  • София
И аз да смогна да се запиша в новата тема. Леко на 25 страница....
Девойката е оформена вече почти по всичко. Остана английския, по който има само 6 и е ясен и физическото, където няма нито една оценка и нищо не е ясно. Господинът по физическо уж казал, че всичко е ок, но школо мълчи по този въпрос.
Иска от утре да я спра от училище, за да се подготвя за изпита по история в неделя. Нямало смисъл да ходи, гледали по цял ден глупости на телефоните и никой за нищо не ги закачал.
Бебчо, по-бързо да се приключва каръщината при вас и скоро да сте на някой плаж загърбили всички негативни емоции.

# 364
  • В светлината на слънцето
По повод оценките и ние имахме весела случка, но с учителката по английски. Той е с ниво В2.1 (след изпит за сертификат). И пролетта го изпитват, получава даже похвала. След ден школото известява - 3. Нашият се опулва, веднага й казва (а имат в класа и друго дете със същото име). Учителката реагира, тюхка се, че ги е объркала и следва безумна реплика: “Нищо де, ти си знаеш езика, ще я оправиш”. Така си и остана с тройката насред шестиците. Е, оформи го за годината 6. Grinning

За протокола - още не съм влизала в профила му в МОН.

# 365
  • у дома

За протокола - още не съм влизала в профила му в МОН.
Влез-може случайно да е сбъркано име и да се реагира(дано няма и всичко е наред,но си провери-нас класната миналата година ни беше предупредила да проверим)

# 366
  • София
Бебчо,часовникът ще счупи каръка. Винаги с нова начало в същи купуваме часовник. Време е да се подобрят нещата.

# 367
  • Ланкър, планините Овнерог
Скрит текст:
Най-малкото  минават през НВО по няколко пъти Stuck Out Tongue Winking Eye

Днес  минахме покрай НЕГ. Знам, че е прозвучи гадно, но за пръв път виждам училище с толкова малък двор. Къде играят физическо толкова много паралелки? Нямаше едно дърво, една пейка! На НПМГ сградата е цялата зелена отпред с пейки. Знам, че не трябва да се гледа това, но обстановката около НЕГ е много потискаща. Някакви строежи, няма  зеленина, двор. Мислех, че няма училище с по-малък двор от 119то.

При нас са айляк вече. Гледат филми, ще ходят на музей, на Витоша, ще имат предимно рисуване и спорт
А виждала ли си ТУЕС на какво прилича? На затвор. Живея наблизо и преди години не можех да повярвам, че това е добро и желано училище. За ТУЕС съм чувала, че за ФВС ползват базата на ТУ, не знам така ли е, отвън гледката на двор и сграда е крийпи.

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 22:41 от Гита Ог

# 368
  • София
Скрит текст:
Най-малкото  минават през НВО по няколко пъти Stuck Out Tongue Winking Eye

Днес  минахме покрай НЕГ. Знам, че е прозвучи гадно, но за пръв път виждам училище с толкова малък двор. Къде играят физическо толкова много паралелки? Нямаше едно дърво, една пейка! На НПМГ сградата е цялата зелена отпред с пейки. Знам, че не трябва да се гледа това, но обстановката около НЕГ е много потискаща. Някакви строежи, няма  зеленина, двор. Мислех, че няма училище с по-малък двор от 119то.

А виждала ли си ТУЕС на какво прилича? На затвор. Живея наблизо и преди години не можех да повярвам, че това е добро и желано училище.

От може би две години учат в ТУ. Сградата е в основен ремонт.

# 369
  • София
А физкултурното салонче видя ли?
А видя ли как пече и провеждат час по физкултура? Няколко момчета ритат, а останалите са на телефоните си, под единственото дърво!
Аз ги гледах 5 години. Със затворени очи, като директорката!

# 370
  • София
Моят беше поискал след завършването да му вземем Фотошоп, да се понаучи. Уточни, че иска лайт версията, която не е скъпа. Аз нямам нищо против! Simple Smile Другото обещано беше, да си сглоби сам компютър. Ама сега нали няма части, та ще го отложи малко. И третото занимание, което е избрал за лятото, е да послуша ( щото не чете) малко за инвестиции. Много искал да се научи да инвестира! Да не се притеснявам, няма от сега да почне, щото няма пари. Но някога, след време, да си знае как става. 😂
Ей тва е програмата за това лято. Амбициозна работа!

# 371
  • София
magi_sveta, от твоята клавиатура - в * уши Kissing Heart  Силно се надявам днес да е краят на негативния ни период Hug
Не съм влизала все още в профила на големия ми син - само с малките "разцъках". Може би ще изчакам да се приберем вкъщи и да има и резултати /в четвъртък се прибираме, живот и здраве/.
За лятото програмата не е готова - ще действам в крачка. Разбрахме, че любимият ни братовчед си идва от Германия и малкият иска да отидем за кратко на село. Разбрах, че и mother-in-law идва с антуража си/свекъра, който и трите ми деца обожават/ - обещали са им басейн в къщата, която ремонтират /но май не знаят, че ще е надуваем Joy /
Има срочни и годишни оценки по някои предмети, лека-полека започвам да съзирам финалната права.

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 23:05 от beb4o_fb

# 372
  • София
Ужас, 21 страници, кога успяхте 🙄
Влизам да помрънкам и се връщам да чета...
Бясна съм... Снощи в 20 ч школото ме информира, незнайно как се появява една 5 от самостоятелна работа по биология, без да е била изпитвана, тестувана или нещо друго (последните 2-3 седмици покрай НВО и отсъствие на учител нямаха биология) . При предишни оценки 5 и 6, сега загадъчната петица и 5 за срока, 5 за годината. Не ми е за петицата, ама първия срок беше по същия начин. И същата тази учителка се позволяваше по време на ДО да говори неща от рода на "Виждала съм те с какъв телефон си, а искаш да ме убедиш, че лаптопа ти е стар и няма камера" 😨 Ами стар е, но пък си работи, нямам възможност да й купя нов. А и този лаптоп е служебния на баща й и детето си иска него (така усеща, че баща й е до нея и й помага).
Ако се стигне до оценките от дипломата и тази петица я препъне, ще я разкостя тая учителка...

Ами поне го ползвайте за урок за догодина. Ако има отново ДО работи от десктоп. Независимо с какво е в действителност, няма да дойде учебна полиция да провери. Няма камера, не разрешаваш камери в дома. Точка.

# 373
  • В светлината на слънцето
Между другото моят точно с монитор работи и само при крайна нужда свързва с допълнителна камера. Просто реши да си инвестира парите от Коледа в голям екран.
А служебният ми лаптоп пък е с предварително въведени рестрикции на камерата, за да могат срещите ни в бизнес скайп да текат спокойно, а не да се накъсват понеже всички си се хилим взаимно като репи.
Е, как ако едно семейство разполага само с такава техника - примерно, някой би ме задължил да купувам специално за ДО нещо друго.
Не че и на нас не се е случвала подобна забележка. Трябваше да снима домашното си с тел и да го качи в школо. Е, да обаче той е с много стар тел - седемгодишен. И снимките не са първа хубост. Не можело така, да си купел хубав тел - много несериозно от наша страна било това. Ми ако беше с тел с копченца, к’о пра’им тогава, м? Та вече всичко снимаше с моя тел и така ги качваше.

# 374
  • Бургас
beb4o_fb Хайде,време е всичко да приключи ... Напоследък много ти се събра , милата,как издържаш незнам . И винаги си с положителни нагласи - направо ти завиждам. Аз вече щях да откача.
Имаш страхотни деца. Да са ви живи и здрави и все така сплотени и занапред да се подкрепят един друг.
Дано скоро да ви изпишат и да се приберете вкъщи Wink

Общи условия

Активация на акаунт