Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 878
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 675
  • вкъщи
Няма да е утре,пак питах моята позната. Още проверяват, утре приключват и после ще разсекретяват. Каза най- рано в неделя.

# 676
И на МОН Помощ-та е с година назад, но кой ли го брои. Joy
Те и годината бяха объркали сутринта. Joy Така става с копи-пейст.
Инструкциите са налични и на заветния сайт - прием.мон под кодовото название " Помощ".

# 677
  • гр.Варна
еее,че то неделя е толкова далече.....Аз още се надявам за утре!:rolling_eyes:
Все още съм спокойна,но търпението ми започва да се изчерпва Simple Smile

# 678
  • у дома...
Миналата година резултатите излезнаха на деветия ден след изпитите.

# 679
  • София
Няма да е утре,пак питах моята позната. Още проверяват, утре приключват и после ще разсекретяват. Каза най- рано в неделя.
При цялата цифровизация едва ли разсекретяването ще е на ръка,за да изисква много време. По принцип никой проверител не дава прогнози за времето на публикуване, защото след проверката минава време, в което вече нещата не зависят от проверителите.

# 680
  • Ланкър, планините Овнерог
Миналата година резултатите излезнаха на деветия ден след изпитите.
Демек неделя....пфффф

# 681
Смениха файла преди няколко дни и са допуснали същата грешка. Коригирали са датите, но не и годината от миналогодишния файл.
Като чета правилата за информационна сигурност, струва ми се, че е възможно, разсекретяването да върви паралелно с оценяването.

# 682
  • София
Разсекретяването е точно на ръка.

1)отваряш пликче
   2)сканираш баркодче
   3)попълваш три имена и/или входящ номер
   4)връщаш се на 1) за следващото пликче

# 683
  • София
Разсекретяването е точно на ръка.

1)отваряш пликче
   2)сканираш баркодче
   3)попълваш три имена и/или входящ номер
   4)връщаш се на 1) за следващото пликче
Да, и в момента, в който на баркодчето има име, това име вече има и точки и го има в системата. При нас понеже са малко хората, няма баркодчета и за 150 човека се дешифрира цял ден в ръчно изписан протокол - само код и име. После друга комисия събира код+име+оценка.

# 684
  • Някъде на край света
Отварям след малко пауза и виждам 70 отговора. Настръхнах, че има резултати.
Не знам искам ли вече да излизат, след като в момента имам едно щастливо и безгрижно момиче!

# 685
И аз не съм сигурна, че още искам да разбирам. Хем искам, хем не ми стиска. Искам да се нарадвам първо на тройката по химия Simple Smile Пък после да идва студеният душ.

# 686
  • София
Аз пък се ядосвам, че от телефон не ми дава да запомня паролата си и да влизам напряво в сайта и всеки път трябва да въвеждам код и парола.

# 687
На мен вх.номер ми го пази през телефона, но кода не. Щерка ми ми забрани аз да проверявам, тя щяла. Да, бе, да. Аз ще си проверя, но ще си трайкам Close

# 688
  • София
Преди малко цъфнаха на куп 5,6,6 по физическо. Всичко щеше да е ОК, ако оценките бяха нанесени от титуляра, а не от директорката. Сигурно има 5 за разнообразие. Срочна оценка няма, ама за какво ни е. Нали има годишна Simple Smile

# 689
Ку-ку, здравейте! Smiley
Моят е полуоформен, а по БЕЛ и МАТ се надява на шестици за срока и за годината. Точно по тези два предмета обаче, в Школото още няма нищо нанесено, та се чудя дали не им е хрумнало и на нашите да чакат да излязат точките от НВО и да ги нанасят като оценки? Дано не. Той се е пооплескал малко и на преразказа, и на втория модул от мат, но не пожела да сверява отговорите когато ги публикуваха. Лично аз предпочитам резултатите да излязат най-рано в понеделник. Иначе класната им е казала, че до утре най-късно трябва да са им нанесени всички годишни оценки.
В неделя заминава на 4-дневна екскурзия до Пампорово с половината клас и класната. Та се чудя, като видя резултатите да му се обаждам ли (не че много се е развълнувал, де Stuck Out Tongue Closed Eyes) или да чакам да се прибере?

Общи условия

Активация на акаунт