Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 835
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 900
  • България, София
MianaNia, поздравления и тук Simple Smile
Моята девойка също не се готви специално за изпита. Преди около месец и половина реши, че ще се явява. Разчитахме на подготовката от госпожата им по рисуване, която доста подробно им разясни какво представлява изпита. Беше им показвала примерни работи, доста добри насоки им даде. Преди 2 седмици отново на децата, които искаха да се явяват, пак една от госпожите по рисуване им беше давала разяснения и насоки. От техния клас 5 - 6 деца се явиха. Като цяло имат силни преподаватели по рисуване в училище. То и едната паралелка след 8 клас си е с такъв профил, де.

Тръпна и чакам. Поне точките от рисуването да излязат.

# 901
  • София
Дидева, аз си признавам, че като дадеш линк към наредба, никога не отварям. Много мразя да чета 10 страници, за да намеря две изречения, които са ми важни.
Линкове към наредби избягвам  да давам. При необходимост цитирам текста и внасям разяснения. Не ми тежи. Случвало ми се е даже да ми се карат, че не съм отговорила според нечии очаквания или пък съм пропуснала нечий въпрос Simple Smile
Но ми е странно как, когато дам линк например към инструктаж за ученика ( текстът е дългичък за цитиране, но съм го качвала и като снимка), малко хора му обръщат внимание ( на инструктажа), а същевременно се задават едни и същи въпроси, чиито отговор лесно ще откриеш, прочитайки две странички. Същото е с темата. Хайде да речем сега върви с висока скорост, но се е случвало в спокойни времена да се пита за нещо, което подробно е обсъждано на предходната страница.

Всичко, което правиш, е много полезно, но чак да изискваш и да четем с разбиране, не знам как ще стане.
Нас ни вълнуват други неща, оценки, желания, оформяне. Приказваме си като приятелки на кафе и очакваме споделяне на личен опит, а не скучни наредби.

Извинявам се за офтопика.

# 902
  • Варна
Моля за извинение, оказа се, че синковеца не е оформен съвсем. По география още няма срочна и годишна оценка. Има 55666, но има да прави проект за понеделник и не се знае. Първи срок има 6.

# 903
Моля за извинение, оказа се, че синковеца не е оформен съвсем. По география още няма срочна и годишна оценка. Има 55666, но има да прави проект за понеделник и не се знае. Първи срок има 6.

Това е направо безобразие , думи нямам..

# 904
И моят син по ИИ 55666 и му остави 5 срока. Доре , че първият срок имаше 6  и му остави 6 за годината. От миналата година съм му набрала на този учител и мислех да се срещнем , но му се размина.

# 905
  • София
MianaNia, браво и напълно заслужено!

# 906
И моят син по ИИ 55666 и му остави 5 срока. Доре , че първият срок имаше 6  и му остави 6 за годината. От миналата година съм му набрала на този учител и мислех да се срещнем , но му се размина.

Кааак?
Дори и средно аритметично си е за 6.
Този учител си плаче за лична среща или поне телефонен разговор. Angry

# 907
Ysap, думи нямам. Какъв проект чака???
Въпрос към всички, които живеят извън София, но в прилична близост (примерно Пазарджик, Самоков) - има ли около Вас деца, които ще кандидатстват в Софийски училища?

# 908
  • София
От днес и ние сме в кюпа на чакащите оформяне по БЕЛ и МАТ на база НВО Confounded
Днес учителката по БЕЛ им го е казала на децата, като изтъкнала, че няма право да ги оформя, без процентите да излезнат от НВО ... Тя продължава да твърди, че тази година резултатите ще бъдат в %, а не в точки.  Освен това, ако имало голямо разминаване между годишната оценка и резултата от НВО, МОН щели да ги санкционират.
ЖДБ !!!

MianaNia, браво на твоето дете! HugGift Heart
Не съм на 100% сигурна, но май не се вади статистика за Изпита за проверка на способностите.
Но нека все пак някой по-запознат да каже със сигурност.

# 909
  • В светлината на слънцето
MianaNia, браво на детето! Супер резултат!
Има резултати за 10 клас, да.

# 910
Кали, направо се чудя защо го търпите това нещо? Допускам, че може и учителката да си приказва само така, за да плаши децата. Не знам по каква причина обаче по това време. Обикновено ги плашат, за да се стегнат да учат.

Миа, честит резултат! Браво на детето!

# 911
  • гр.Варна
Аз вчера говорих с класната по въпроса за това дали ще се чакат оценките от НВО за оформяне и тя отговори,че е абсурно и имат срок до днес да го направят. Жената е доста начетена и напред с материала,та не вярвам да не е наясно.
Защо всеки си прави каквото си иска,не знам?

# 912
леле, май средните резултати са към 40-45 процента (да, не точки). защо толкова ниско лулумба, никакъв зор ли не са си дали децата?

# 913
  • Варна
Kally May, вашата по БЕЛ изби рибата...
Нашата също чака НВО, ама чак такива приказки не бях чувала.

# 914
  • София
От днес и ние сме в кюпа на чакащите оформяне по БЕЛ и МАТ на база НВО Confounded
Днес учителката по БЕЛ им го е казала на децата, като изтъкнала, че няма право да ги оформя, без процентите да излезнат от НВО ... Тя продължава да твърди, че тази година резултатите ще бъдат в %, а не в точки.  Освен това, ако имало голямо разминаване между годишната оценка и резултата от НВО, МОН щели да ги санкционират.

Това са такива безумия, че направо нямам думи. И ние сме така ...

Особено по БЕЛ е абсурдно, защото госпожата, която ги води много време, на 7ми май излезна по майчинство. Сега ги оформя друга госпожа, която и имената не им знае.

Общи условия

Активация на акаунт