Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 648
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
Андариел, форумът помни всичко. По гафовете на МОН има десетки страници в седмокласната тема от съответната година. Ако някое от децата ти не е кандидатствало през 2014, значи не си преживявала такъв гаф.

# 1 231
  • София
Андариел, форумът помни всичко. По гафовете на МОН има десетки страници в седмокласната тема от съответната година. Ако някое от децата ти не е кандидатствало през 2014, значи не си преживявала такъв гаф.

та тя самата си го е написала..
https://bg-mam.ma/p/784223/28337715

# 1 232
  • Пловдив
2014 беше. Голямото ми дете е набор с девойките на пенсионирана русалка и Дидева. Щях да падна под бюрото като видях резултатите. От друга страна някои хора бяха много щастливи от първоначалните резултати.
и моят голям синковец е тоз набор.Бях забравила, че имаше такъв момент. Той никаквки драми не ми причинявал. Детето винаги е било отлично -6,00 завърши мг пловдив, учи си в СУ, поканиха го да води упражнения по една дисциплина догодина.
А сега с магаре №2 -студен душ, треперене, мъки. Изброих, че тази година 6 двойки си е извоювал, едва не го оставиха на изпит по химия...
Да се свършва тази година, да го приемат в по-читаво училище...

# 1 233
  • София
Който иска да рови да доказва. Аз много добре зная какво преживях и няма да тръгна да доказвам на никого - който ще да вярва, който не ще много му здраве! Моите бяха преди децата на русалката, мисля предната или по-предната година.  Все пак форумът не е изповедалня. На следващата година вече не съм следяла нещата какво е ставало, защото моите вече бяха влезли в гимназия. Явно гафът не е бил веднъж, щом хора от други години имат подобно преживяване.

# 1 234
  • на пистата
И тази година не се е разминало..обаче за 4ти клас.
https://blitz.bg/obrazovanie/mon-s-grandiozen-gaf-sled-maturite_news821944.html
Да допълня,2018 също са имали гаф 🤣
https://m.dnes.bg/obrazovanie/2018/07/03/gaf-klasiraneto-sled-7- … na-mon.381166/amp

# 1 235
  • София
Успех на децата днес 🍀
За поредна нощ сънувах, че са излезли резултатите и като видях какви са се събудих бързо бързо. Дълго време ми беше необходимо след това да заспя. Но иначе преразказа й го бяха оценили с 49 точки 😁
Мислех, че като минат изпитите ще дишаме по - леко, но съм се лъгала. Мечтая си вече да е 1.08 и всичко да е зад гърба ни.

# 1 236
  • на пистата
Заради тези им изцепки ще се въздържа да проверявам.Ще проверя часове след като качат резултатите.Не че нещо...ама още ми се живее🤣🤣пък и да ги видя нищо не мога да направя.Каквото е сътворил,това е.

# 1 237
  • София
Дидева вече писа за гафа през 2018 - бяха объркали балообразуването и свалиха класирането да го оправят. Лично преживяно. Може да се види във темите от 2014 и 2018 какво настава във форума при такъв гаф. Всичко живо сипе огън и жупел. Явно през 2013, по някаква причина, се е случило само и единствено на Андариел, а при всички други всичко е било наред. И тя, понеже не е от много пишещите във форума, тогава е решила да не си споделя мъката, но пък е изразила емпатия при гафа от 2014-та. Smirk

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 11:49 от sanaka

# 1 238
  • В светлината на слънцето
Ааа, гафът от 2018-а беше култов - първо първо класиране и малко по-късно второ първо класиране. С каката го преживях, макар тя пряко да не бе засегната, защото не беше писала паралелки с утрояване на мат, а то това беше гафът.

# 1 239
Има ли за някои градове резултати?
Детето видяло в тяхната социална мрежа - Тик-ток споделени снимки на екрана с резултати Flushed

# 1 240
  • София
Както казах, не помня коя година точно се случи, защото бях в кампания в две последователни години. Дори под страх от смъртно наказание да ме питаш в коя година е кандидатствало всяко от децата ми, няма да се сетя да ти цитирам числото, така че ме брой умряла. Зная, че с едното щях да получа инфаркт, защото се мъдреха две четворки, а очаквахме оценки, близки до шестици. Няма какво да обсъждам повече, няма да доказвам, не ме интересува. Ако вие по-добре знаете моите преживявания - гуд лак.

# 1 241
  • София
Спомням си за гафа от 2018, тогава следях НВО, защото 2019 на моя син му предстоеше и се интересувах.
Не мога да си представя какво им е било и на децата и на родителите, виждайки резултатите. Много ама много се надявам тази година всичко да е наред и да нямаме такива инфарктни моменти.

# 1 242
  • Варна
Маги голямо гуш за преживяното. Успех на историците. Сега като ви чета-през година някакъв гаф е имало. Значи проверяваме си резултатите и не бързаме да се радваме или да припадаме. След 2-3 часа ги проверяваме пак и тогава емоциите ( търкалящо човече)

# 1 243
  • София
И да допълня, че Синеочка се изказа и компетентно по първото първо класиране през 2018 г.

# 1 244
  • В светлината на слънцето
И да допълня, че Синеочка се изказа и компетентно по първото първо класиране през 2018 г.

Аууу, вярно, че и това го имаше. Joy

Общи условия

Активация на акаунт