Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 652
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Варна
Пропуснала съм вчерашния празник на Врячо. Да е жив и здрав и да постига целите си с лекота!
Маги, как е мъжа ти днес?
Успех на историците - да имат услужлива памет и вдъхновение!

# 1 216
Анди, грешката с резултатите беше през 2014. Помня, защото я преживях лично. Оправиха я сравнително бързо. Но пък 2018 пак имаше грешки, този път с балообразуването, не бяха удвоили ( утроили) някои резултати за някои паралелки.

# 1 217
  • Ланкър, планините Овнерог
Сънувах точки и аз. Луда работа.
Маги, да се изкажа и аз като един шаман - Терезиен Ойл и Цикатридина са чудни за изгаряне. Един път с голи ръце завадих тава от фурната, не питай защо. Намазах с Цикатридината и на следващия ден даже забравих за изгореното.

# 1 218
  • София
Сънувах точки и аз. Луда работа.
Маги, да се изкажа и аз като един шаман - Терезиен Ойл и Цикатридина са чудни за изгаряне. Един път с голи ръце завадих тава от фурната, не питай защо. Намазах с Цикатридината и на следващия ден даже забравих за изгореното.
Ще ни по бъркат от чакане🙄Кошмари сънувам 3 ден..... Надявах се, че вчера ще ги качат. Вече съм сигурна, че ще е утре! 😃

# 1 219
Лила, ще чакам да разкажеш. Аз след три години пак съм на пангара
Не знаех, че днес е изпитът по история. Според мен не би трябвало да ги изнасят преди него, даже и да са готови
Успех на децата, които ще държат този изпит!

# 1 220
  • Ланкър, планините Овнерог
Фейсбук ми припомня, че преди 6г е излезнал резултата на голямата от изпита по рисуване в НГПИ, където искаше след това да учи и така и стана (първо класиране по първо желание). Дано да е на късмет този спомен.

# 1 221
  • София
Спокойно, в годината, когато едното ми дете кандидатства бяха объркали нещо със сървера и излизаха със същите данни оценките на децата от миналата година или кой знае коя година. Щях да получа инфаркт, защото се мъдреха някакви четворки. След няколко часа пуснаха верните данни.

Интересно, не стана ли този гаф с друг набор...Simple SmileКато например този на моите деца и на сина на Дидева?А, тя , вече е писала.. И грешката се оправяше май почти веднага, не след часове, при повторно зареждане. Та няма как ти да си била сред  почти получилите  инфаркт, понеже и по-малкото ти дете все пак е по-голямо от нашите с година. Че МОН са иди**и, такива са, ама нека не им приписваме и несъществуващи в определена година гафове. Достатъчни са им и реалните..Спомням си добре,  с "носталгия" Rage аз онзи откачен 4 юни.. Имаше дама в темата, на която излизаха две двойки на детето, а после същото беше прието в МГ Русе с доста висок бал..

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 10:20 от пенсионирана русалка

# 1 222
  • София
Какво се опитвате да ми кажете, че не помня какво съм преживяла ли? Нямало как за малко да получа инфаркт? Няма да доказвам, че не съм камила. Грешката на сървера беше доста време, а ако някой се е включил късно и за него са били минути, това вече мен не ме засяга или че го е преживял в друга година си е негова работа. Единствено не съм сигурна дали беше за първото или за второто дете, там малко ми се сливат нещата, защото и двамата имаха съмнения, че нещо са объркали в нанасянето на отговорите, но го казаха едва след като излязоха оценките и вече всичко беше заминало.

# 1 223
  • София
Андариел, нищо не се опитвам да кажа, казвам го в прав текст. Случи се  това през 2014, не през 2013, когато твоето дете е държало НВО. А точно тогава такъв гаф нямаше. На МОН гафовете в годините са различни, не се повтарят - един път различни скали  на оценяване за различните интервали, един път хакнати резултати, следващ път въпросният гаф от 2014, друг път сгрешено балообразуване и повечко класирания....

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 10:18 от пенсионирана русалка

# 1 224
  • София
2014та нямаше гаф, тогава за пръв път минавах през НВО. Като че ли беше предната година.

# 1 225
  • София
Не ме интересува какво твърдиш, Русалке, защото много добре зная какво преживях. В две последователни години децата държаха НВО, все пак са породени моите.

# 1 226
  • София
Грета Ей,
https://www.bg-mamma.com/?topic=784223.1065

Мисля, че това доказва всичко  Wink Пожелавам само в понеделник, тоест утре, тъй като едва ли днес ще ги качат резултатите , да няма никакви негативни изненади за деца и родители! Само хубави новини!

# 1 227
  • София
Стискаме ви палци, историци!

# 1 228
Някои гледат на кафе, ама не онова Галкиното, а ти гледаш на "преди кафе"- супер сила си е твоето. Wink
оправданието ми е, че преди първото кафе мога всичко да видя.

# 1 229
  • София
2014 беше. Голямото ми дете е набор с девойките на пенсионирана русалка и младежа на Дидева. Щях да падна под бюрото като видях резултатите. От друга страна някои хора бяха много щастливи от първоначалните резултати.

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 07:16 от magina

Общи условия

Активация на акаунт