Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 664
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
Благодаря за подкрепата, момичета! Добре, че не бяхме сами в къщи, както сме на високо ни ми се мисли за пожарна и т.н. Равносметката - един умрял абсорбатор, кухня за боядисване, лед осветление (няма да го възстановя, направо ще го елиминирам - то се оказа куцото пиле).
Поуплашихме блока. Набора се стъписа - ама каквото такова утре за историята. Ще правим превръзки на дясната ръка на ММ и дано да мине бързо.
До 23 юли програмата ми е плътна. После ще взема отпуска да оправя кухнята, това да е!!!

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 00:24 от magi_sveta

# 1 201
  • София
https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/obrazovanie/2021/06/ … hava_obuchenieto/
Само не разбрах тезата на Стаматов. Тази концепция се въведе по времето, по което беше зам. министър.
Скрит текст:
Мани го тоя! Той няма нито тези, нито концепции, за SoccerBasketball да не говорим!
А толкова лесно може да се реши всичко, като не се обвързва средното образование с висшето.
Да си бъде така, както си беше - искаш медицина, подготвяш се с Химия и Биология, искаш право, подготвяш се с БЕЛ и История и т.н. - без да ти се налагат хорариуми отгоре, които, както се вижда, ще бъдат голямо ограничение на откритите възможности пред децата.

Маги, страшно е било при вас! Добре, че е имало лекар. Бързо възстановяване желая на съпруга ти!

Кати, жив и здрав да е рожденикът, с много късмет и успехи във всичко! BalloonBirthdayGiftTada

Би било полезно поне да могат да се държат матури по непфофииращ предмет, но не "детските", а отговарящи на обучение с профилиране. И при успешно полагане - примерно над 4 или над 4.5 - да се допълва в дипломата факултативно взети часове... които, ясно, ученикът е взел сам, с частен учител, с родител или баба / дядо / приятел на семейството с нужната специалност, все едно - ясно, готвил се е сериозно...

Но иначе съм съгласна. Както казваше ендокринологът ми навремето (бях се опитала да му задам въпрос, който не се отнася до жлези, но се отнася до медицина и моето състояние)... тясната специализация води до глобална идиотизация.
Не е нужно да се случва толкова рано.

# 1 202
Маги, бързо възстановяване на мъжа ти и от мен. Аз ги мразя тия лед по кухните - комшията ми е електричар и ме гонеше да ми направи такава чудесия безплатно, а аз му атказвах непрекъснато.

# 1 203
Маги,бързо възстановяване на мъжа ти и ..... да споделя от опит - Най-бързо охлаждане на току що изгорено става с...брашно.Чета аз някъде из нета преди години ,че трябва в хладилника да имате пакет брашно и се чудя защо ми е изстудено брашно.Бях шокирана след като прочетох ,че помага при изгаряне и бързо охлажда.Доста след като прочетох изваждайки от фурната тава се изгорих и се сетих за брашното.Бързо изсипах в една купа и сложих ръката си в нея.Болката премина и когато извадих ръката си мехурът,който се образува беше се свил ,а останалата зачервена част вече я нямаше.От тогава при изгаряне търся брашното и при по-леки изгаряния 1-2 степен минава без проблем.Във всеки случай много помага за охлаждане и намалява болката при по-голямо изгаряне.След това обработваш изгореното и ако се налага се прави и превръзка.

# 1 204
Ей, Маги,  малкият дявол, да се възстановява мъжа!
Пожелавам успех на всички, които са на изпит по история днес!

# 1 205
  • София
Успех и от мен на цялата историческа банда!!!
И специални поздрави на празнуващите и на тези, които имат резултати от изпити!!!

# 1 206
  • София
Маги, бързо възстановяване Kissing Heart

# 1 207
  • София
Успех на всички, борещи историята днес! Нека всички императорски сили бъдат с тях Kissing Heart

# 1 208
  • Някъде на край света
Маги,  бързо да се възстановява мъжа!
Успех на всички на изпита по история днес!

# 1 209
  • София
Моят син се върна вчера от басейна червен като рак - той е много бял, стриктно се е мазал със слънцезащитен крем, но се оказа, че срокът му на годност бил изтекъл. Попитах го какъв е този аквапарк в Банкя - пак не съм разбрала, първоначално мислели да отидат в парк Възраждане, но после решили само на басейн

# 1 210
Маги, екшън си е било снощи при вас. Бързо да се възстанови мъжът ти и да не го боли много.
Успех на историците, стискам палците.

# 1 211
  • Варна
Здравейте. Отдавна не съм се включвала и доста ви изпуснах. Последно писах преди изпита по БЕЛ. Доста трудно преминахме през тези няколко седмици. Някой път, когато всичко е преминало, ще ви разкажа. Със сигурност би било полезно за всички, които догодина ще се сблъскат челно с НВО.

Надявам се всичко при вас да е наред. Маги, бъзро възстановяване на съпруга ти. Настръхнах като видях снимката.

Вече съм на линия при вас и чакам резултатите. Снощи пак сънувах точки, дано реалните са по-добри!

# 1 212
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
отпивам от кафето и по навик цъквам на сайта на МОН. не че преливам от надежди сега да са ги вкарали, ама на... имала глава да пати.
зарежда се входящия номер и ми иска парола.
въвеждам чинно паролата, отваря се страницата и ... 220 точки!
преглътнах кафето така, че направо в петите влезе.
аз надежди за 200 точки по двете заедно нямам, откъде дойдоха тия 220!

Wink

# 1 213
  • София
Спокойно, в годината, когато едното ми дете кандидатства бяха объркали нещо със сървера и излизаха със същите данни оценките на децата от миналата година или кой знае коя година. Щях да получа инфаркт, защото се мъдреха някакви четворки. След няколко часа пуснаха верните данни.

# 1 214
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
видяла съм част от входящия номер. резултати още няма.
оправданието ми е, че преди първото кафе мога всичко да видя.

Общи условия

Активация на акаунт