Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 674
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Маги, Hug
Дефламолът възстановява бързо кожата, Пантенолът и той помага (има различни видове, на свекито се мажеше след терапия на кожата в онкологията ), не знам обаче за тежки изгаряния кое е най-ефикасно.

# 1 186
  • Бургас
Маги, бързо възстановяване на съпруга ти и спокойни дни на цялото семейство.

# 1 187
  • София
magi_sveta, бързо възстановяване му желая на съпруга ти! Стресът може направо да парализира околните, добре, че сте имали медицинско лице при вас. Прегръдки Kissing Heart

# 1 188
magi_sveta, добре е, че сега сте добре.
Бързо възстановяване на мъжът ти.

# 1 189
https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/obrazovanie/2021/06/ … hava_obuchenieto/
Само не разбрах тезата на Стаматов. Тази концепция се въведе по времето, по което беше зам. министър.
Маги, голяма беля е можело да стане. Пожелавам бързо възстановяване на мъжа ти, за съжаление много боли.

# 1 190
  • В центъра на моретата
Маги, бързо оправяне на съпруга ти! Дано утре или понеделник положителни новини и емоции спомогнат за бързото излекуване!
Кати, да е жив и здрав рожденика, и да си сбъдва мечтите!

# 1 191
  • София
Amelin, замисли ме коя е тази мама с три деца от темата ни Simple Smile Кати и Елпет си ги спомням добре, с Елпет и лично се познаваме покрай форумските срещи.

Кати, да ти е живо и здраво момчето!

magi_sveta, бързо възстановяване на съпруга ти!

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 23:41 от ayka

# 1 192
Ayka, е как няма да ме познаеш? 😘 как е Кая? Къде иска да учи?
Маги, бързо да се възстановява мъжа ти 🍀

# 1 193
  • София
Кати, жив и здрав да е младежа. Да сбъдне всичките си мечти 🎉

# 1 194

Напуши ме на смях. Богоров ми е досами вратата, но при все не виждам какво да им гледам на работите на нво.това е комплексна оценка.  Може би у дома без да се притеснява и в добро настроение  би изкарал по-добът резултат . но в живота нещата не са цветя и рози. Взели са му за това за онова , за каквото са преценили. Двама души, независимо, постигнали са консенсус за оценката. Тя реално отражение на неговото представяне, а не на неговите знания.

Маги , бързо възстановяване на половинката !

# 1 195
  • В светлината на слънцето
Маги, добре, че е бил малкият дявол и сте имали лекар наблизо. Бързо възстановяване на мъжа ти! Heart

# 1 196
  • София
Кати, да ви е жив и здрав рожденикът! С лекота да следва и сбъдва мечтите си.

# 1 197
  • Бургас
Кати, да ти е жив и здрав рожденика!
Маги, бързо възстановяване

# 1 198
  • София
https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/obrazovanie/2021/06/ … hava_obuchenieto/
Само не разбрах тезата на Стаматов. Тази концепция се въведе по времето, по което беше зам. министър.
Скрит текст:
Мани го тоя! Той няма нито тези, нито концепции, за SoccerBasketball да не говорим!
А толкова лесно може да се реши всичко, като не се обвързва средното образование с висшето.
Да си бъде така, както си беше - искаш медицина, подготвяш се с Химия и Биология, искаш право, подготвяш се с БЕЛ и История и т.н. - без да ти се налагат хорариуми отгоре, които, както се вижда, ще бъдат голямо ограничение на откритите възможности пред децата.

Маги, страшно е било при вас! Добре, че е имало лекар. Бързо възстановяване желая на съпруга ти!

Кати, жив и здрав да е рожденикът, с много късмет и успехи във всичко! BalloonBirthdayGiftTada

# 1 199
  • България, София
И аз мисля, че няма да има резултати преди понеделник.
От МОН дори не си спазиха собствения срок за оценките от проверка на способностите, който беше вчера. Нищо няма още на профила на детето. Добре, че изнесоха по училища, но явно в системата уикенда никой няма да нанася.
Velina, и в НСУ имало вече резултати на техния сайт. Дано е щастливо детето.
Много благодаря за информацията 🤗
Бях се отказала да проверявам.
Доволна е 😊 Има 100 т. От явилите се там деца има 19 с максимален  резултат.
Връщам се да чета.

Дочетох и дописвам.
Маги, страшно изглежда от снимките. Добре, че сте имали лекар наблизо. Бързо възстановяване на съпруга ти. По-горе са писали за дефламол и невен. Много помагат при изгаряния. Сребърната вода също.

Кати, честито да ти е момчето 😊 Да бъде здрав, обичан и щастлив и да сбъдва всичко, за което мечтае 😊🤗

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 00:24 от velina_v

Общи условия

Активация на акаунт